Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki kolor w pokoju

Polecane posty

Gość gość

Jaki kolor pokoju wybrać? Po wakacjach idę do gimnazjum. Rodzice zgodzili się na remont pokoju na bardziej młodzieżowy ( teraz mam zielony pokój w fioletowe kwiatuszki). nie wiem jaki kolor wybrać na pomalowanie ścian. Boje się że każdy który wybiorę za kilka miesięcy wyda mi się dziecinny, a kolejnego malowania już nie będzie. Proszę także o linki do fajnych młodzieżowych dekoracji i ozdób.

Myślę, że może spodobać się Tobie połączenie lazurowy szantung z naturalną bawełną, bądź limonkową taftą jeśli wolisz bardziej energetyczne kolory  Jeśli Twój pokój jest niewielki to pomaluj tylko jedną ścianę na lazurowo, a na reszcie możesz zawiesić grafiki czy ulubione zdjęcia. A może coś takiego? Tak pomalowane wnętrze nie powinno Ci się szybko znudzić i cieszyć wiele lat. Tylko dodatki będą ulegać zmianie a Ty nie będziesz musiała się martwić kolejnym malowaniem. ;) Pozdrawiam! Ekspert Dekoral

Gość gość
Jakiś czas temu też rodzice zrobili remont w mim pokoju i wybrałem sobie fototapetę. Jest znacznie praktyczniejsza i super wygląda. Wybierając sobie wzór z motywem jaki Cie interesuje, a tapeta po zamontowaniu będzie spoko wyglądać przez wiele lat . Polecam sklep na www.hbmdesign.eu