Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemek ja wszystko widze co ty znów wyprawiasz

Polecane posty

Gość gość
ona chyba nie może uwierzyć że taki człowiek istnieje

Gość gość
to chyba młoda siksa jest ta Aga że taka głupia jeszcze, panowie dajcie spokój, jak ta krowa chce potem cierpieć przez tego bydlaka przemka to niech cierpi :D

Gość gość
nie jestem smakoszem debilu tutaj kilka osób się wypowiada i każda dziewczyna wie na kafeteri że jesteś psychopata

Gość gość
no tak, tylko ze Aga go nie zna, jakby go znała od paru lat tak jak my to by wiedziała co z niego za K U R W A ludzka

Gość gość
ostatni raz cie ostrzegamy jeśli dalej będziesz do niego pisać to skończsz bardzo źle ten człowiek jest psychopatą

Gość gość
nie pijak, nie smakosz

Gość gość
jej nikt nie wyzywa tylko stwierdzamy fakty najlepiej wyzywasz i gnoisz ją ty sam :o🖐️

Gość gość
szkoda czasu i nerwów, nie warto bronić tej Agnieszki przed tym psychopatą zboczeńcem przemkiem, ona nie jest tego warta 🖐️ sama lezie w bagno, no to niech sie utopi :D🖐️

Gość gość
ona jest naiwna jak 10 letnia dziewczynka

Gość gość
W sumie nie wiem kto jest głupszy :-O - Przemek czy niejaka "Agnieszka"? o ile to nie ta sama osoba, albo kreacja trolla.

Gość gość
gość dziś szkoda czasu i nerwów, nie warto bronić tej Agnieszki xx Tylko zastanawiam się, kto ją tu broni, bo wpisów tysiące, az mi się wierzyć nie chce że kilkadziesiąt osób by taj jej kibicowało, jak to durne naiwne dziewcze (ciele)

Gość gość
no durne durne ale na początku jej nie znaliśy dlatego chcieliśy jej pomóc, by trzymała sie z dala od tego psychola przemka, chcieliśy uratować dziewuche, no ale powoli widząc jej poczynania sami widzimy ze ona jest gorsza niż przemek. Ja już odpuszczam, gdyby miała rozum to by już go dawno olała, ale jak nawet takie rzeczy które jej pokazujemu do niej nie trafiają, jak ona mu dalej tylko ciągle wybacza mimo że on ją gnoi, wyśmiewa, wyzywa i ciągle okłamuje z kłamstwa w kłamstwo no to sory, ona coś z główką nie tak pieprz sie Agnieszka, bierz tego swojego cudownego Przemka i oboje najlepiej w************e z tego forum, jestescie siebie warci psychol zboczeniec hejter i naiwna żałosna idiotka desperatka

Gość gość
dopóki nie trafiłam na to forum nie wierzyłam że istnieją tak głupie krowy :D

Gość gość
Przeciez ją ciągnie do niego, tak samo jak jego do niej. Nawet umysłowo do siebie pasują. Idealna z nich para. Tylko czemu tu ten cyrk od miesięcy odwalają, a nie prywatnie (fb, gg, mail, tel) Odpowiedź, bo to trolowe kreacje i show na potrzeby tego forum.

Gość gość
bo Aga to modka :D

Gość gość
ta aga jest nienormalna jeszcze chce żeby on do niej przyjechał

Gość gość
Przemek i Aga, skoro tak się kochacie i tak was ciągnie do siebie, to czemu jedyny kontakt macie ze sobą na forum publicznym? A tu zero prywatnośći, wszystko na pokaz, pod publiczke durny show.

Gość gość
oszkaa sobie znalazła faceta, jest w realnym szczęśliwym związku i przestała tu pisać, przestała tu nawet wchodzić, a głupia Aga z przemkiem wszystko pod publiczke robią, cyrki odstawiają zamiast też odejść, życ realnie, cieszyc się sobą i swoim szczęśćiem

Gość gość
no ale czemu stąd nie odejdziecie? przecież o wiele piękniejsze jest realne życie, spędzacie wspólnych chwil itp a tutaj to tylko szopke odstawiacie

Gość gość
kurajmo 26 dziś bo lubimy tu siedziec i czytac te glupoty xx Raczej pisać sami z kont i gościa, te głupoty i robić dziecinne prowo, na które zawsze jacy naiwniacy się dają wciągnąć.

Gość gość
ONA CIE NIE KOCHA PSYCHOPATO

Gość gość
ONA SIĘ ZACZYNA CIEBIE BAĆ BO JESTEŚ PSYCHOPATĄ

Gość gość
AGA UWAŻAJ NA NIEGO

Gość gosc
2 minuty temu, אני אוהב עוגת גבינה napisał:

Mądrości SMAKOSZA

Ma racje