Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemek ja wszystko widze co ty znów wyprawiasz

Polecane posty

Gość gość

i wiem, że oni mają racje.. ja już ci nie zaufam.. :o a jak chcesz namówić jakąś na nagie fotki to na pewno nie mnie, d***** sobie jakiejś poszukaj🖐️

Gość gość
wiem.. dziekuje wam za to, wczoraj sama troche o nim poszukałam :o

Gość gość
Ale debile buehehehe :D

Gość gość
UWAŻAJ NA NIEGO AGNIESZKA jak widzisz on sobie z tego wszystkiego nic nie robi i od rana dzisiaj znowu spamuje kafeterie debilnymi psychopatycznymi i zboczonymi tematami:o on cie chce namawiać żebyś mu wysłała nagie fotki, albo napisał że masz obwisłe piersi albo że zwalił sobie już dzisiaj konia 3 razy :o to jest chory człowiek

Gość gość
haha znowu kłamie :D mówiłem ci Aga on jest niereformowalny! :D

Gość gość
wybaczyłam ale bardzo pochopnie.. przemyślałam jeszcze raz to wszystko i juz nie mam zadnych wątpliwosci ze nie chce mieć z tobą już nic wspólnego.. moge ci tylko życzyć opamiętania i powodzenia :)

Gość gość
Jesli to prawda to niezla kretynka ale raczej to projekt :D

Gość gość
https://zapodaj.net/8b0c0907ec4fb.jpg.html AGNIESZKA TO JEGO PRAWDZIWE KONTO! przecież wiele razy z tego konta z tobą pisał, żartował sobie z tobą, komplementy ci sadził, zachwycał sie nad tobą itp Kliknij sobie w jego nick, napisał na nim 890 tematów i 1435 postów!!! zobacz sobie jakie posty pisał On chce cie znów oszukać, znów cie chce okłamać!!! chce zwalić znów wine na jakieś podzywy, AGA nie bądź naiwna

Gość gość
ile ona mu już tych szans dawała? sto? tysiąc? :D jest równie popiertolona jak ten cały psychopata przemek :o

Gość gość
Ja lubie jak on mnie tak traktuje.. wam nic do tego :P Kocham Cie Przemku, nie zmieniaj się.. bo oni chcą cie zmienić na siłe ale ja wlasnie cie pokochałam takim jakim jesteś :)

Gość gość
NIKT CI NIE UKRADŁ KONTA TO TY PISAŁEŚ ON KŁAMIE

Gość gość
haha ktoś mu ukradł konto Albo sk/u/r/wi/e/l wciska kit że: 1) to nie jego konto (chociaż jest jego) 2) że to pisały podszywy a nie on 3) że ktoś mu ukradł konto bo znał hasło buahaha 4) już ostatecznie przyparty do muru jak już wszystkie kłamstwa nie działają pisze "no tak to ja pisałem ale to o innej Agnieszce"

Gość gość
Po co wy się jaracie tą patologią.

Gość gość
Aga ty naprawdę nie widzisz tego psychopatycznego i zakłamanego działania Przemka? aż tak głupia jesteś? :o przecież on cie w hooya cały czas robi jak totalną idiotke, jak malutkie naiwne dziecko cie w hooya robi a ty mu ciągle wybaczasz i wybaczasz, ale po co mu wybaczasz jak on już za chwile znowu robi cie w hooya? ty jesteś naprawdę ŻAŁOSNA :D:D:D

Gość gość
ten człowiek jest psychopatą sama zobacz jakie tematy zakłada

Gość gość
no dokładnie, ja już mam w doopie. Jak ta agnieszka jest taka przyjepana ze nie widzi jakim psycholem jest przemo, jak daje mu sie traktować jak szmata, jak ciągle mu wybacza mimo ze ten już za chwile znów ją okłamuje wyzywa gnoi itp no to sory, ona jest gorszą patologią, gorszą idiotką niż ten idiota przemek. Gdyby była fajną normalną dziewczyną to wartobyłoby ją przed tym zjeebem przemkiem ratować, ale jak ona jest tak przyjeepana to niech spierrtaala i niech ją ten jej kochany psychopata przemuś nawet zaszlachtuje jak świnie jak sama tego idiotka chce i pcha sie w paszcze lwa

smakosz zaloguj sie debilu sam jestes psychopata to ty byles w psychiatryku i nawet Patrycja sie na tobie poznala

Gość gość
Kiedyś myślałam szkoda dziewczyny ale teraz widzę że ona musi być zgnojona zrobiona w bambuko żeby przejrzeć na oczy chociaż może i wtedy ona nie zmądrzeje ciekawe tylko ile o a liczy wiosen,