Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2017 Listy użytkownika Dołączył: 2008-11-23 Miasto: Bydgoszcz Listów: 445 Poniedziałek, 22:50(List #1) Mam takie troche nietypowe pytanie. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z z takim zachowaniem faceta wiec trudno jest mi okrelić czy to norma czy coś ponadto. Poznałam w miejscu pracy fajnego faceta. Widujemy się bardzo sporadycznie, z racji pracy w zupełnie innych częsciach firmy. Ostatnio byłam u nich w dziale w pewnej sprawie. Okazło się ze osobą zlecającą konsultację nie jest on, jak było napisane, ale jego przełozony. Gdy się o tym dowiedziałam, powiedziałam że ok i sobie poszukam tej osoby. Na to on ze mnie zaprowadzi. Szliśmy wąskim korytarzem i przed nami stał automat z kawą, on w tym momencie objął mnie w talii i delikatnie pokierował omijając ten automat. Potem wszedl ze mną do biura, przepuścił w drzwiach. Skontaktował się z przełożonym i powiedział zebym poczekała. Powiedziałam, że moze wtedy niech przełozony zadzwoni, załatwimy to telefonicznie. To powedział ze niee, żebym sobie usiadla i że teraz to "już musze sie napić z nimi kawy" (była jeszcze jedna osoba, ale kompletnie zajęta czym innym". Za kawę podziekowałam, to zaproponował wodę. Usiadł naprzeciwko mnie i zagadywał az do czasu przyjścia przełożonego. Potem ja juz załatwiałam, co miałam do załatwienia, on chwilę sie przysłuchiwał i w końcu poszedł. Czy to może być oznaka zainteresowania z jego strony?Czy po prostu jest dobrze wychowanym facetem i tak ma? Nie ukrywam ze bardzo mi się podoba ale nie chce robić sobie zbędnych nadziei. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach