Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

obejmowanie w tali?

Polecane posty

Gość gość

Listy użytkownika Dołączył: 2008-11-23 Miasto: Bydgoszcz Listów: 445 Poniedziałek, 22:50(List #1) Mam takie troche nietypowe pytanie. Nigdy wcześniej nie spotkałam się z z takim zachowaniem faceta wiec trudno jest mi okrelić czy to norma czy coś ponadto. Poznałam w miejscu pracy fajnego faceta. Widujemy się bardzo sporadycznie, z racji pracy w zupełnie innych częsciach firmy. Ostatnio byłam u nich w dziale w pewnej sprawie. Okazło się ze osobą zlecającą konsultację nie jest on, jak było napisane, ale jego przełozony. Gdy się o tym dowiedziałam, powiedziałam że ok i sobie poszukam tej osoby. Na to on ze mnie zaprowadzi. Szliśmy wąskim korytarzem i przed nami stał automat z kawą, on w tym momencie objął mnie w talii i delikatnie pokierował omijając ten automat. Potem wszedl ze mną do biura, przepuścił w drzwiach. Skontaktował się z przełożonym i powiedział zebym poczekała. Powiedziałam, że moze wtedy niech przełozony zadzwoni, załatwimy to telefonicznie. To powedział ze niee, żebym sobie usiadla i że teraz to "już musze sie napić z nimi kawy" (była jeszcze jedna osoba, ale kompletnie zajęta czym innym". Za kawę podziekowałam, to zaproponował wodę. Usiadł naprzeciwko mnie i zagadywał az do czasu przyjścia przełożonego. Potem ja juz załatwiałam, co miałam do załatwienia, on chwilę sie przysłuchiwał i w końcu poszedł. Czy to może być oznaka zainteresowania z jego strony?Czy po prostu jest dobrze wychowanym facetem i tak ma? Nie ukrywam ze bardzo mi się podoba ale nie chce robić sobie zbędnych nadziei.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować