Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem stara panna bezdzietna i często słyszę

Polecane posty

Gość gość

Nie odzywaj się bo nie znasz się na życiu. Co ty możesz wiedzieć o życiu nie masz męża i dzieci Strasznie mi przykro jak słyszę takie teksty. Chciałam inaczej ułożyć sobie życie ale nie wyszlo :-(

Gość gość
Nikt tak nie potrafi zranić jak najbliższa rodzina, współczuję

Gość gość
ojej ale czemu przejmujesz sie przytykami idiotek? wiesz, ze one ci zazdroszcza tego, ze masz duzo czasu dla siebie, ze nie musisz obslugiwac nikogo poza sama soba? :) na drugi raz odpysknij im- dla mnie pieluchy i kalesony to nie zycie. i tyle :)

Gość gość
ja zawsze mowie ze 8 letni zwiazek z facetem dal mi doskonaly oglad na to jak wyglada zycie z chlopem..

Gość gość
autorka ile masz lat?

ale dlaczego ci przykro? przecież sama wiesz, jak jest, a przejmujesz się gadaniem głupich bab? no proszę cię...

Gość gość
Głowa do góry i trzymaj fason przed takimi, bo im tylko chodzi o to zeby ci dowalić. a jak się wyciszasz i smutnijesz, to mają chorą radoche.

Gość gość
Trzeb a umiec sie odszczekac. Nie wiem, co im daje takie prawo.

Gość Eurudyk
wiele razy rozmawiałem z kumplami w czasie wędkowania, grzybobrania i przy okazji jakiegoś grilla lub ogniska w plenerze na temat kobiet , które już są zdrowo w wieku poprodukcyjnym, czyli kobieta ma na liczniku ponad 35 lat i jest wolna i niezależna z własnym mieszkaniem kupionym na kredyt i autem dobrej marki spłaconym , te rozmowy z kumplami nie miały żadnego związku z językiem chamskim lub wulgarnym wobec kobiet , nie było żadnych tekstów w stylu : 'poznałem Dorotę , samotną kobietę' i bzykaliśmy się całą noc aż wióry leciały , Nie, to nie takie rozmowy ! kobiety tak sobie wyobrażają, że faceci w swojej fantazji się chwalą swoimi podbojami kobiecych serc i że , wygmocenie Elki to jest temat facetów ! to jest błędne myślenie Szanowne Panie ale najważniejsza sprawa jest taka : - facet poznaje kobietę i są faceci, którzy liczą na długotrwały związek z kobietą oparty na miłości i partnerstwie , Ona dla mnie, ja dla Niej , kobieta obserwuje faceta, facet obserwuje kobietę i jak się zachowuje na przykład na widok małego dziecka , sam widziałem na randkach z kobietą, że tak się przepychała aby wejść do hipermarketu , ponieważ 'rzucili' akurat torebki w promocji , że zdeptała małą dziewczynkę przy wejściu , po trupach aby kupić torebkę, inna lalunia poturbowała dziecko w tramwaju, ponieważ musiała wyjść jako pierwsza ale na widok psa to dostaje szału i musi każdego psa przytulić albo kota i z kotami śpi , normalna sprawa - facet na widok takiej kobiety, która zdeptuje dziecko albo wypycha z tramwaju na chodnik i na widok krwi dziecka poturbowanego dziecka ucieka to kobieta nie ma żadnego szacunku u faceta , większość facetów chce jednak żonę i partnerkę, pragnie dziecka ale na widok kobiety, która woli całować psa lub kota albo chomika to jest w tył zwrot i odmaszerować ! i co z tego, że kobieta posiada dwa fakultety przed nazwiskiem i własne mieszkanie oraz dobre auto skoro nie nadaje się do życia i nie zna życia a takich starych panien w wieku powyżej 35 lat jest sporo , dzieci nie chcą , rodziny nie chcą, ułożyła sobie życie z kotem i od takich kobiet to faceci uciekają na drzewo !

g****o prawda byłam po trzydziestce, spałam i przytulałam się do dwóch kotów nie znoszę dzieci i jakoś mam faceta dziwne?

zapomniałam dodać, że majątku wtedy żadnego też nie posiadałam, ani mieszkania, ani samochodu

Gość gość
Przejmuje się tym gadanie bo jest mi zwyczajnie po ludzku przykro. To że nie mam rodziny nie jest moim wyborem wiec nie cieszy mnie fakt ze np.mam więcej wolnego czasu niż mężatki dzieciate. Wolałabym mieć mnie czasu i rodzine.

Gość gość
Dokladnie. Nie znasz smrodu z pieluch albo gaci mezusia. Nie musisz tez wysluchiwac calodobowych wrzaskow bachora. I wiele innych "atrakcji". BUEHEHEHE trzeba byc madrym i tego syfu unikac a nie niszczyc sobie zycie :D

Gość gość
A Ty myślisz ze takie samotne życie jest fajne? Jak przychodzi wieczór, weekend,święta a czowiek nie ma do kogo ust otworzyć? ??

Gość gość
Cisza i spokoj, cos pieknego :)

to sobie kupuje zwierzaka i ma do kogo usta otworzyć poza tym istnieje inna rodzina, niz mąz czy dzieci, np. rodzice, rodzeństwo, ciotki itd. nie masz żadnej rodziny?

Gość gość
Gadać to ja mogę do 4 ścian ale chodzi o rozmowę interakcję. Mam rodzinę ale każdy zajęty soba każdy ma swoje sprawy . Cisza spokój - tak ładnie pięknie ale na dłuższą metę można dostać na głowę.

Gość gość
Eurudyk dziś Cos sie uczepil tych psów i kotów?Uwazasz,ze mezatki i dziciate ich nie mają? Ja, mó mąz i nasze dzieci kochamy zwierzaki, zdarza nam sie je calowac i spac z nimi. Partner/partnerka , ktory by ich nie lubil - nie mialby szans!

Gość allium
ale co to znaczy ze jesteś starą panną :) masz 95 lat ?

Gość gość
A mi jest zal tych kolezankek, ktore ugrzezly z dziecmi i mezem chamem w wieku 20 lat. Ja wyjechalam, spelnilam swoje marzenia, opedzam sie od facetow caly czas. A jak slysze o dzieciach, to odpowiadam "ja sie dziecmi opiekowalami niech inne glupie je maja". Tyle. Nie ma jednego wzorca, oczywiscie milosc, facet dzieci.. Ale nie zawsze tak wychodzi.. Ja niestety nie mam w sobie tej pokory, zeby wiazac sie z byle kim i miec dzieci i zapieprzac jako sluzaca.. Ale mowie, jak ktos wartosciowy, prawdziwy partner to ok. W zyciu roznie bywa, ludzie sa rozni: jedni bardziej praktyczni, inni romantyczni.. Odpowiedzi blyskotliwe to przychodza z trudem czasem, jak jest przykro, kiedy sie np kogos kocha, a tu ukochany nie wie czego chce.. Moja ciocia, ktora sympatia do mnie nigdy nie palala, zapytala mnie kiedys przy stole na imprezie rodzinnej o dzieci: oczywiscie byl to zlosliwy przytyk. Ja jej na to, ze skoro uwaza, ze dzieci sa swiete i nalezy je miec, to dlaczego chciala sie wyskrobac?? I nie udalo sie tylko dlatego, ze bylo juz za pozno.. Najadla sie wstydu i od tego czasu juz tak ze mna nie rozmawia!

Gość gość
Znam wiele małżeństw i takie przypadki jak ten z postu powyżej to skrajność. Większość małżeństw żyje przeciętnie bez większych problemów. Dom praca dzieci wspólne wakacje weekendy święta. Bynajmniej tak to wygląda w moim otoczeniu.

Gość gość
Zeby docenic cisze i spokoj trzeba byc silnym psychicznie, mieczaki beda plakac ze nie maja z kim poobrabiac innym doopy bo wiadomo ze polaczki nic innego nie robia tylko obrabiaja sobie doopy nawzajem. Kto normalny chcialby sie zadawac z takimi gownami:o

Gość gość
Ten link to tylko jeden przyklad. Sa tu tysiace o ile nie miliony innych tematow gdzie zaluja slubow, bachorow itd

Gość gość
Ale co innego jak ktoś nie chce dzieci męża. Wtedy takie gadanie nie robi przykrości. Ja chciałam dzieci rodzinę a nie wyszło. Mam prawie 42 lata.

Gość gość gość
Nie trzeba być piekarzem by wiedzieć czy ciasto jest dobre czy z zakalcem. Nie trzeba być ogrodnikiem by wiedzieć czy jabłko

pewnie że 42 lata to nie pensjonarka ale do starości ci daleko :) a tak poważnie myślę ,że nie powinnaś się po prostu zgadzac na takie komentarze jak te , które przytoczyłaś . posiadanie męża czy dzieci nie czyni nikogo nieomylnym i to jeszcze w tak szerokiej dziedzinie jaką jest życie . następnym razem grzecznie ale stanowczo zapytaj w czym sie mylisz . zmuś swoje rozmówczynie ,zeby podały konkretny przykład twojej " niewiedzy " :) zmiękną :)

Gość Eurudyk
nie zrozumiałyście moich słów ! - jest spora grupa kobiet w wieku powyżej 35 lat , które nie tylko nie chcą dzieci, nie chcą rodziny, nie chcą męża , kota wycałuje, psa przytuli , z chomikiem się wyśpi , pokazuje publicznie , że jest bardzo czuła i delikatna a obcego dzieciaka poturbuje i wyrzuci z tramwaju, na widok dziecka płaczącego i upaskudzonego w błocie przechodzi obojętnie, aby torebkę kupić w promocji to dzieciaka odepchnie , uderzy czy taka kobieta nadaje się na żonę ? nadaje się na jeden raz do wybzykania i wynocha a teraz marudzi jedna z drugą, że jest samotna , samo zło !