Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szukanie faceta przez internet.. klapa

Polecane posty

Gość gość
A szukam mężczyzny.

Gość gość
A jakiego mężczyzny szukasz? .

Gość gość
Dojrzałego i niegłupiego.

Gość gość
Jakieś dodatkowe cechy wymień tego poszukiwanego.

Gość gość
Nie powinien mieć w talii mniej ode mnie. Tego nie zniosę. Egoizm dopuszczam, jeśli zdrowy.

Gość gość
A ile masz w talii że taki warunek. I jaki przedział wiekowy?

Gość gość
1. Mniej niż 70. 2. Nie więcej niż 46.

Gość gość
Może być żonaty?

Gość gość
Jeśli szukasz kochanki, to masz swoje kryteria. Koty w worku wyszły z mody. Jaka zatem powinna być ?

Gość gość
gość wczoraj 1. Mniej niż 70. 2. Nie więcej niż 46. X Niżej to nie ja pisałem, nie jestem żonaty :-) . w talii mam więcej więc może się kwalifikuje. Masz dzieci?

Gość gość
Teraz 50 % par poznaje się przez internet.

Gość gość
No wiesz, jak zakładasz sobie konto na fotce i myślisz, że poznasz kogoś normalnego, to nie dziwię się, że jesteś zawiedziona. To nie jest portal do poznawania kogoś, z kim mogłabyś stworzyć związek. To jest portal dla młodzieży, która przede wszystkim zainteresowana jest luźnymi znajomościami, nawet nie spotkaniami, ale pisaniem przez internet, flirtowaniem, może czasem rzeczywiście umówią się na spotkanie, ale raczej po to, żeby nawiązać luźną znajomość, która zakończy się seksem. Dawno temu miałam tam konto, jednak dość szybko stamtąd uciekłam, to nie był portal dla mnie. I może dla Ciebie też nie jest? Ale to też nie jest tak, że nigdzie nie można spotkać normalnych facetów, ponieważ mi internet w końcu jednak pomógł. Tylko mydwoje to już zupełnie inny portal, matrymonialny, dla osób dojrzałych, a przynajniej emocjonalnie i po prostu zupełnie na czym innym to polega na takim portalu. I uważam, że jak ktoś szuka czegoś bardziej stałego, normalnego, to tego typu portale bardzo pomagają. OK, trzeba zapłacić, ale coś za coś, jak chcesz mieć coś dobrego, to jednak trzeba zapłacić, to jest raczej naturalne.

Gość gość
Jak mi któraś zapłaci to też się oddam.

Gość 35latek_i_już
Heh... kocham takie uogólniające komentarze dotyczące - w tym przypadku - wszystkich, wolnych facetów, szczególnie po 30. Mnie się wydaje, że jednak jestem normalny (przynajmniej większość tak uważa ;) )i na razie jestem sam - chodzę na siłownię, po dr, 35 lat, zainteresowania, a znajomi z liceum mnie poznają bo schudłem 25 kg ;) i trochę - tak mi się wydaje - umiem w życiu zrobić. Podobno nie najgorzej nawet gotuję :) i w ogóle - tu podzielam zdanie dziewczyn na forum - nigdy nie pojmę "Piotrusiów Panów" :) Czemu sam? Do niedawna nie miałem najzwyczajniej w życiu czasu na związki... a za swoją największą wadę uważam pedantyczność i poświęcanie się dla wszystkiego tak na 100%. Szkoda, że często nikt tego nie docenia :/