Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czuje sie samotna

Polecane posty

Gość gość

Moja przyjaciolka ma za tydzień slub. A ja nawet nigdy nie miałam chłopaka. Czuje sie beznadziejna. Mam 23 lata i studiuje

Gość gość
Potrzebowałam się wyzalic.

Gość gość
Mój kumpel ma w lipcu ślub a ja 26 lat i nigdy nie miałem dziewczyny. Nie jesteś sama. Tylko ja już nie szukam ;)

Gość gość
To moze sie ze soba zapoznajcie wy oboje na gorze :)

Gość gość
Jakby ludzie przestali patrzeć na innych to nie byłoby takiego tematu. Niestety jestesmy czescia społeczenstwa i zawsze będziemy probowali się dopasować. Widocznie nie znalazłaś nikogo odpowiedniego, a może zastanów się, czy jest jakas cecha, która utrudnia ci poznanie kogos? Zamiast biadolić przeanalizuj sytuację na trzeźwo. Jesteś młoda, zreszta nie wiadomo jak ułozy sie zycie Twojej koleżanki, oczywiscie ja nikomu nie zycze nic złego, ale roznie bywa. Skup się na sobie, nigdzie nie ma zapisane, że w tym i w tym wieku trzeba to i to.

Gość gość
Ja też nie szukam ale jakoś okropnie się czuje że nie mam nikogo. Niby sie cieszę szczęściem przyjaciółki ale dostalam doła z tego powodu.

Gość gość
Najgorsze jest to że wszystko na około kogoś maja a ja czuje sie taka bezwartosciowa. Jestem niesmiala ale jak kogoś poznam to mi to moja. Może niektórym nie chce się poznawać takich osób.

Gość gość
Ja też trochę zdziwaczałem przez tę samotność. Nawet na ślub kumpla nie idę, bo czułbym się tam jak wyrzutek, zresztą zawsze się tak czułem.

Gość gość
sama na ślubie bez pary będę. Ale ona nie wybaczylaby mi jakbym nie poszła. Będę się uśmiechać Ale w głębi duszy będę czuła sie fatalnie.

Gość gość
Temat o samotności, to po kija robisz wrzute że studiujesz?

Gość gość
Żebyś pytał. Informacja jak każda inna

Gość gość
Tez czuje sie samotna. Leze właśnie w szpitalu po pierwszej dawce interfer,idjazd,bol,przeplakalam caly dzien. Jestem tu sama ,a pojutrze powrot do domu. I tak pol roku terapii a nikt mnie nie wspiera nikt. Rodzice sie wypieli,kolezanki napisza ze wspolczuja I tyle,a facet odszedl kilka dni temu I co ja mam powiedziec

Gość gość
Nigdy od nikogo nie chcialam nic,ale teraz czuje ze samej bedzie mi ciezko

Gość gość
Musisz być silna. Wierzę w Ciebie ;) pamiętaj że chlopak stracił wielki skarb :)

Gość gość
Dzis wylam przy lekarzu,wszystko sie zawalilo wszystko I wiecie co od obcego czlowieka uslyszalam ze dam rade ze wytrzymam ze on bedzie mi caly czas pomagal I trzyma za mnie kciuki. Boze nie wiecie nawet jak mi to pomoglo. A pielegniarka zapytala sie mnie tylko dlaczego to zycie jest takie okrutne,...

Gość gość
Chlopak ? Jakos przestalo mnie to interesowac,jest mi ciezko ale jakos to bedzie. Najbardziej boli mnie odwrocenie rodzicow,brak wsparcia jakiegokolwiek

Gość gość
Przepraszam,ze wtracilam sie w nie swoj wątek. Bede uciekac,zaraz nastepna kroplowka I trzeba postarac sie zasnac.

Gość gość
Bedzie dobrze

Gość gość
gość dziś Żebyś pytał. Informacja jak każda inna xx Nie jak każda inna, ma podkreślić że jest studentką, ale od to podkreślanie i tak nic jej nie dodało, bo mimo studiów jest dalej sama.

Gość gość
Trzymam za Ciebie kciuki :D chodzi o dziewczyne w szpitalu :) A co do osoby która doczepila sie do tego że jestem studentką. Mam się tego wstydzić czy co ? To taka sama informacja jak wiek. Tym sie obecnie zajmuje więc dodałam. (Studiuje i pracuje bo mam elastyczne godziny pracy) zresztą po co ja sie tłumacze to nie wiem :D