Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Przemo szuka pracy

Polecane posty

Gość gość

Przemek szuka pracy :) Życzmy mu szczęśćia Witam mam 25 lat. Nie piję nie ćpam. Od kilku lat pracuję w branży IT. Naprawy komputerów, telefonów itp. Pomimo braku wykształcenia w tym zawodzie. Posiadam uprawnienia do obsługi wózków widłowych, wszystkich typów. Wraz z obsługą butli gazowych. Potrafię bez problemu komunikować się w języku angielskim na poziomie komunikatywnym plus. Szybko się uczę. Jestem młody. Niestety prawa jazdy nie posiadam. Pracowałem kilka razy po kilka miesięcy za granicą. Belgia, Holandia, Niemcy. Szukam pracy jako operator wózka widłowego. Magazynier itp. No mogę robić wszystko oprócz ciężkich prac fizycznych. Interes mnie najbardziej praca w nocy. Wtedy jestem najbardziej wydajny. I mogę po 12h nawet robić. I coś takiego chciałbym znaleźć. Na terenie Radomska. Bo tu mieszkam obecnie. I nie posiadam własnego transportu niestety. Prace mógłbym zacząć od przyszłego tygodnia już. Wtorek środa, jakoś tak. Jeżeli ktoś miałby jakąś ofertę pracy dla mnie. To proszę o kontakt poprzez numer telefonu podany w ogłoszeniu lub mailowo. Jeżeli nie odbieram za pierwszym razem. To proszę o kontakt w późniejszym terminie. Pozdrawiam Przemko pochodzi z Radomska

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować