Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie i kiedy poznałyście swoich mężów, stałych partnerów?

Polecane posty

Gość gość

Ile lat miałyście i jak to się stało, ze się poznaliście :)

Gość gość
My na dyskotece ja miałam 23lata on 27 ale wcześniej już znaliśmy się z widzenia

Gość gość
Poznaliśmy się przez jego siostrę jako dzieciaki. Kiedy byłam już na studiach spotkaliśmy się na dyskotece i byłam zła na nią. Postanowiłam zrobić jej na złość i zaliczyć jej brata na jedną noc. Ale on po tej nocy nie zrezygnował. :D 16 lat razem, 13 małżeństwa, dwoje dzieci. :)

Gość gość
w knajpie z tańcami, po północy, on był sam, a ja z koleżankami, mieliśmy oboje prawie po 30 lat, byłam lekko wstawiona, jesteśmy po ślubie prawie 25 lat, mamy dwoje dzieci, kochamy się ... :)

Gość gość
W klubie :) Na imprezie tematycznej. Przegadaliśmy mnóstwo czasu :) To już 8 lat... :D

Gość gość
Na wyjeździe w góry. Ja miałam 24, on 19. 4 lata się starał, potem się pobraliśmy. 20 lat temu.

Gość froske
Byłam na wakacjach za granicą, poznaliśmy się na imprezie. On był z kolegami z pracy, ja z koleżankami. Miałam 26 lat, on 34, 4 lata razem.

Gość gość
Nie wiem jak można kogoś w klubie poznać. Przecież tam jest taki hałas że nawet nie pogadasz.

Gość gość
To była impreza tematyczna, czytaj ze zrozumieniem. Wieczór poświęcony określonej muzyce.

Gość gość
Miałam 15 a on 18 :)

Gość gość
Nie w każdym klubie techno nawala, że szyby lecą. Są różne kluby.

Gość gość
Przegadaliśmy 4 godziny :P

Gość gość
I wystarczyło na tyle lat :P

Gość gość
Przez portal randkowy. Jesteśmy razem ponad rok, bardzo się kochamy

Gość gość
Ja 14 on 17. W takim lasku małym:) moja koleżanka się umówiła z chłopakiem a ja robiłam za przyzwoitke. A on przywiózł motocyklem tego jej chłopaka. Spodobał mi się odrazu ale zanim załatwiła mi numer do niego on napisał do mnie. I tak pisaliśmy i się spotykaliśmy jakieś 2 lata z przerwami a później zaczęliśmy związek na poważnie. Teraz mam 25 lat drugie dziecko w drodze i jesteśmy małżeństwem od pięciu lat.

Gość gość
W klubie studenckim w 2002 roku. On wpadl w oko mojej kolezance. Byl tam z dwoma kolegami a my we dwie i zapytalysmy, tzn ona, czy mozna sie dosiasc. ale nie umowilismy sie od razu ani nic. tydzien pozniej, w tym samym klubie, podszedl jak nas zobaczyl, zagadal chwile. i tyle. potem tydzien pozniej nie poszlysmy, a za kolejne 2 tygodnie znowu bylysmy my i jeszcze dwie kolezanki. on sie tam zjawil z kolega dopiero przed polnoca. Podszedl, kolege przedstawil , pogadalismy. widzialam ze sie mu podobam. kolezanka byla zla, widac to bylo bo sie jej spodobal od pierwszego razu. Na koniec zagadal mnie o to czy moze wpasc do akademika na herbate nastepnego dnia. No i wpadl. herbat wypil chyba z 3, i piwo tez, byl u mnie kilka godzin. potem sie umowilismy na pizze, potem znowu herbata w akademiku itd... a 2 tygodnie pozniej bylismy para. Kolezanka byla obrazona dobre kilka miesiecy (na szczescie nie mieszkalam z nia w pokoju) ;) o rany jak ja pamietam takie szczegoly ;) zatem razem od wiosny 2002 (ja mialam 21 lat on 20), a malzenstwo od lata 2008. mamy szecioletnie dziecko. aha, nie mieszkamy w POlsce no ale poznalismy sie w Polsce.

Gość gość
Na Sympatiii. Jesteśmy małżeństwem od 6 lat, mamy dwoje dzieci :)

Gość gość
W Snow Paradise, na Słowacji, narty oczywiście. Zgadaliśmy się w sprawie koncertu Metalliki w Chorzowie, też się tam wybierał i na kilka innych, no to pojechaliśmy razem. To było w 2008, teraz mam 30 lat, mąż 32, 4 lata po ślubie, dzieci nie mam :-)

Gość gość
Miło się czyta :)

Gość gość
W podstawowce :) przyjaznilismy sie ladnych pare lat a jak mielismy po 19 lat moj (wtedy jeszcze) kolega stwierdzil ze sprobuje mnie poderwac ;) teraz jestesmy 8 lat po slubie, mamy dwoje dzieci :)

Gość gość
niby znalismy sie cale zycie, ale bylismy tylko na ,,czesc". byl dobrym kolega mojego brata. moj brat zmarl na raka, a my zblizylismy sie do siebie, w grudniu zostane mama. takze zycie dziwne pisze historie

Gość gość
znalismy sie z widzenia z autobusu,bardzo mi sie podobal,po pol roku spotkalismy sie na imprezie z tancami,znalismy sie juz z widzenia i poprosil mnie do tanca,juz wtedy mialam motyle w brzuchu a przyszlam z kolega,do rana bylismy na parkiecie nierozlaczni,przetanczylismy cala noc,pozniej byly kolejne spotkania i swiata poza soba nie widzielismy,ja mialam juz 32 lata i nieudane zwiazki za soba,on po rozwodzie,razem jestemy juz 9 lat ,mamy wspaniala corke ,kochamy sie bardzo