Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zostałam pobita..

Polecane posty

Gość gość

Mąż z którym od kilku miesięcy nie jestem, rozwód już za chwilę, wczoraj w lesie pobił mnie, wykręcał ręce w efekcie mam zwichnięty nadgarstek, próbował zgwałcić, wyciął kilka razy z głowki (podejrzewam wstrząśnienie mózgu) straciłam przytomność. Dziś kręci się w głowie, wymiotuję. Parę siniaków. Wszystko dlatego że przyznałam się że w trakcie jak nie byliśmy razem spałam z kimś, że zakochałam się w innym. Od wielu lat znęca się nade mną i fizycznie i psychicznie.... Nie pozwolił zadzwonić na policję, 50 km od domu...

Gość gość
Masz internet to wezwij pomoc zamiast tutaj pisać.

Gość gość
A po co z nim do lasu pojechalas?

Gość gość
Durne prowo. Nie pozwolił ci zadzwonić na policje, ale pozwolił ci opisac sprawę w necie. A ty nie wpadłaś na to, żeby zamiast pisać o tym na forum, skontaktowac się z policją. "Gratuluje" tematu.

Gość gość
Odwieźliśmy dziecko do ciotki bo chciało... Wywiózł mnie żeby potem po raz kolejny pastwić się nade mną....

Gość gość
No właśnie wiesz że tak robi to jeszcze do lasu pojechałas na drugi raz jedź na bezludną wyspę

Gość gość
bzdury

Gość gość
To było w nocy... Dziś go nie ma.. boję się złożyć zeznania bo wiem że zostanę kolejny raz pobita..

Gość gość
to ta psychiczna pisala co nie chce sie leczyc

Gość gość
Żadne bzdury. Mogę podesłać zdjęcia siniaków, guza na czole, kiedyś mnie pogryzł...

Gość gość
Okej autorko. Ja zadzwonię w twojej sprawie na policje, podam im link do tematu, i po "IP" cię namierzą i przyjedzie radiowóz. Czekaj spokojnie, pomoc zaraz będzie w drodze.

Gość gość
w nocy zawoziła dziecko do ciotki... straciła przytomność od pobicia i została prawie zgwałcona... czego to ludzie nie wymyślą :-)

Gość gość
Czuję się jak ta Pani co miała męża w PIS.. mieszkam w małym mieście, wstydzę się...

Gość gość
Na pewno masz wstrząśnienie, bo wymiotujesz. Do szpitala, a nie na forum.

Gość gość
gość dziś Żadne bzdury. Mogę podesłać zdjęcia siniaków, guza na czole, kiedyś mnie pogryzł... xx podeślij to na stronke policja.pl no chyba że maż ci tam zabronił wysyłać :D ale tu nie zabronił.

Gość gość
Napisałam w twojej sprawie też na Dyżurnet.pl. Dałam link do tematu, dobrze że masz zdjecia bo to będzie dowód.

Gość gość
Autorko dzwoniłam, oni chcą żebyś podała miasto, adres i nazwisko, wtedy szybciej wyślą patrol, bo zweryfikowanie IP może zająć kilka godzin, ale nie bój się namierzą. Dlatego napisz, to szybciej pomoc nadejdzie.

Gość gość
Czyżby autorka tego prowo się scykała i właśnie pobiegła do lasu wyrzucić karte sim :D

Gość gość
Czy ja mogę gdzieś zgłosić sama? Na tych stronach. On teraz w pracy. Mieliśmy budować na nowo. A po tym co usłyszał po raz kolejny zostałam pobita, obdarta z godności.

Gość gość
To jak teraz w pracy to czemu nie zadzwonisz? Widzisz jak kręcisz. Tym bardziej że zamiast tu o tym pisać, to nawet napisała byś na policyjnej stronce.

Gość gość
Autorko możesz, ale ja juz linki wysłałam.

Gość gość
Ale kłamiesz. Najpierw piszesz, że rozwód lada chwila, a teraz, że mieliście zacząć od nowa. I po co takie głupie prowo wymyśliłaś, tylko problemy będą przez to.

Gość gość
Powiedz podnieca cię przemoc i gwałt? Jesteś w ogóle ona, czy on?

Gość gość
Rozwód jest za chwile... Mieliśmy spróbować na nowo, dwa tygodnie i znowu dostałam.

Gość takijeden666
a kopał cię ?

Gość gość
A czyli dalej tu siedzisz, piszesz na forum, jesteś sama w domu, ale policji nie wezwałaś, ani pogotowia, mimo że zgwałcona i ze wstrząsem mózgu. Przekonałas mnie.

Gość gość
Zgłaszałam już kiedyś przemoc.. zmienił się na chwilę.. miał rozmowę z dzielnicowym. Ja wiem, że wykręci się ze wszystkiego.. ale ślad na czole ma (rozcięcie i guza) bo tak mi przyłożył. Mi po tym zakręciło się w głowie, upadłam, nie pamiętam dużo. Tylko ciągle dlaczego to zrobiłam, że jestem suką, kur...ą, że nie chciałam z nim wracać. Że krzyczałam pomocy, dziś wyciągałam z włosów gałązki, liście bo mną tak rzucał.

Gość gość
Chciał zgwałcić, wsadził parę razy rękę w spodnie, kładł się na mnie.. ostatecznie do seksu nie doszło. Boję się zgłosić i wstydzę.

Gość gość
A głupia to jesteś tak sama z siebie?, czy ktoś ci za to płaci? Poczytaj dziecko książkę, może pomoże ci to w przyszłości napisać lepsze prowo.

Gość gość
12:10 dziś wyciągałam z włosów gałązki, liście bo mną tak rzucał. x A teraz wyciągnij zeszyty i książki, bo jeszcze nie koniec roku.