Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość xxxxnn

facet vs przyjaciólka .

Polecane posty

Gość xxxxnn

Wszystko zaczeło się przez jej męża , zdradził ją i po 4latach małżeństwa odszedł jakby się nie znali traktując jak kompletne g****o .. przyjaciolka jest kobietą na prawdę piekną , jest trenerką fitness w dodatku z twarza anioła .. ma ogromne powodzenie i nie wiem dlaczego jej mąz zostawił ją dla jakiejś siksy bo Emily to życia poza nim nie widziała .. no ale przejdzmy do meritum . rozstali się , ona od 5 miesięcy w rozsypce bez ochoty do życia .. z początku było mi jej szkoda , nie umialam w to uwierzyć i chciałam otrzeć jej łzy .. często u mnie nocowała mowiła ,że nie chce być sama w nocy bo wtedy najwiecej rozmysla... ale po pewnym czasie moj facet zaczal mieć tego dosyć .. przychodzi z pracy Emily , ognisko - Emily ,spcer ..ona z nami , przyjezdza bez pytania , wypisuje , wydzwania . Nie chce się z nią kłócić , cięzko mi powiedzieć ,ze jej codzienne wizyty stały się męczące .. jest kochaną osobą o szczerym zyczliwym sercu . Ale ja i moj facet nie mamy juz w ogole prywatności .. zostaje do pózna ,bardzo czesto na noc .. doszło do tego ,ze czuje się jakby byla członkiem naszej rodziny . kocham ją jak siostre ,ale mam dość jej codziennych wizyt . Nie wiem co mam robić.. chciałabym zeby kogos poznala bo wiem ,ze wtedy troche odbiła by żagle od Nas .. jak mogę jej w delikatny sposob powiedzieć ,że powinna się czymś zająć ? ze jej codzienne wizyty wcale nie sa takie mile widziane jak jej sie wydaje .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować