Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chłopak nie zna słowa nie

Polecane posty

Gość gość
A potem się czyta o takich matkach-polkach tłuczonych przez męża, bitych, gwałconych, poniewieranych. Ona oczywiście nie może odejść od niego bo go kocha mimo, że złamał jej nos, wybił kilka zębów, połamał żebra i przyprawił o zawał serca.

Gość gość
Gwałcicielem powinna zająć się policja. Dziś gwałci ciebie jutro skrzywdzi inną. Trzeba to zatrzymać.

Gość gość
Koran mowi jasno i wyraznie, ze kobieta (nie muzulmanka tym bardziej) nie ma prawa odmowic muzulmaninowi seksu jesli nie jest zona muzulmanina! To nie jest zaden g***t! Gwalt to wymysl zachodniej propagandy! Rasizm

Seks wbrew twojej woli to gwałt. Jesteś molestowana i jesteś ofiarą przemocy domowej Rzecz tylko w tym, że wy lubicie czasem być tak traktowane, bo taka jest natura kobiety...🖐️

Gość gość
katowicki - twoja matka też to lubi?

Gość gość
czyli u ciebie w chacie ojciec tak mówi do matki tak?

Gość gość
a ty wtedy zamiast dać mu w ryj przybijasz mu piątkę?

Gość gość
U Katowickiego to pół wioski tłucze jego starą :)

Gość gość
nie ubliżając oczywiście jego mamie... katowicki to debil

Powinnaś dziewczyno jasno mu powiedzieć, trzymając w ręce ostry nóż, że jak jeszcze raz cię zgwałci to mu utniesz fajfusa. Powinno poskutkować. Jeśli nie, obetniesz mu i żaden sąd ci nic nie zrobi.

Gość gość
To dobry pomysł, ucięcie kootasa rozwiąże jej problem. A tak na poważnie młodocianym gwałcicielem powinna zainteresować się policja albo kobiety lubiące ostrą dominację w seksie, bdsm, itd.

Gość gość
Tu autorka.Wyobraźcie sobie że to on ze mną zerwał.Tak jak przypuszczałam chciał seksu A gdy zaczęłam się bronić przytrzymal mi ręce i dalej robił swoje.Pomyślałam że nie pozwolę na to i zaczęłam krzyczeć.odskoczyl odemnie jak poparzony i zaczął mówić że jestem p*****lnieta.Że zgrywam dziewicę itd..Bardzo źle się z tym czuję.Moja samoocena spadła do zera.