Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bole glowy, karku..

Polecane posty

Gość gość

rok temu rozbolala mnie glowa, nie pomagaly zadne tabletki, stan ten trwal ponad tydzien.. potem po paru mcach znow, podobna sytuacja, trwalo to chyba z dwa tyg, doszedl tez dyskomfort w karku jakby mi cos przeskoczylo, takie napiecie i jakby cos od karku szlo do glowy i wywolywalo ten bol. strzelanie w karku. poszlam do neurologa, ale ten stwierdzil, ze to napieciowe i wszystko ok, te bole minely na prawie rok. teraz znow ale to juz trwa miesiac! od lekarza uslyszalam, ze to napieciowe (mam nerwice tez), dostalam recepte na leki przeciwzapalne, ale to nic nie daje a wrecz jest gorzej. glowa boli codziennie razem z tym karkiem, nie moge krecic glowa na boki, cos mi tak pstryka, jest koszmar. bole wedruja po calej glowie, raz boli bardziej glowa raz kark. mam skrzywienie kregoslupa, mialam tez ataki rwy kulszowej, czy to cos z tym ma wspolnego??? uslyszalam sugestie tez ale nie od lekarza, ze to moze byc borelioza?? najgorsze jest to, ze nic nie pomaga, albo samo troche czasem puszcza albo wcale. najlepiej jak jak sie poloze i zasypiam, ledwo tylko oczy otworze juz czuje to wszystko. rano wstaje polamana obolala. nie wiem co po kolei zrobic. dostalam skierowanie na zabiegi na kregoslup, do neurologa ale chyba musze isc prywatnie, bo u mnie sa takie terminy ze szkoda gadac ;(( co to za cholerstwo i jak sobie pomoc????

Gość gość
Hoppp

Gość gość
No ja też obstawiam boreliozę , zrób Western Bllot na boreliozę i zacznij leczyc bo to paskudna choroba . Ja dowiedziałam się 7 lat temu ze jestem chora .

Gość gość
Aha i to badanie jest płatne koszt w obu klasach około 180 zł zalezy od laboratorium .

Gość gość
tak wiem, dziekuje, wlasnei po niedzieli ide zrobic, jest coraz gorzej, doszly bole rak, nog :((( boje sie bardzo

a moze źle śpisz? Jak byłam w Athleticomed to fizjoterapeuta doradził mi w jakich pozycjach powinnam spac, teraz już nie mam takiego napiętego karku i zauwazyłam ze lepiej się czuje

Gość gość
ja bym się z edytką skonsultował

Moja znajoma na studiach miała bardzo podobną sytuację. Zrobiono u niej wiele badań, z rezonansem włącznie i stwierdzono, że to ze stresu, bo badania nic nie wykazały. Ostatnecznie po kilku tygodniach cierpień, migreny itd pomógł jej fizoterapeuta. Po tej sytuacji zaczęła używać tez poduszki ortpoedycznej, którą sama mi poleciła. Ja miałam objawy, ktore od razu sugerowały, że mam problem z odcinkem szyjnym. Gdyby ktoś z Was potrzebował to warto sprawdzić na teh stronie https://www.e-poduszki.pl/poduszki-ortopedyczne-z-pianki-sprezystej-c10 Ja kupiłam sisla i działa, ale najelpeij niech każdy sobie znajdzie cos dla siebie

Gość Kasia214
Ja dodatkowo zakupiłabym olejek CBD najlepiej 15% :) U mnie łagodzi wiele objawów. Ja kupuje w hempking.eu. Najlepiej brać 2x dziennie po 3 krople pod język :)

Gość Bożenia
Moja przyjaciółka też właśnie miała problem z potwornymi bólami głowy i dopiero jak poszła do dr Więcka w Krakowie, zrobiła wszystkie badania i rehabilitację w gabinecie na Słomczyńskiego 12 to jej przeszło i teraz to ćwiczy i raz na jakiś czas zagląda do swoich fizjoterapeutek, także działają zabiegi. Nie wiem jakie konkretnie miała, bo mówiła, że to dobierają indywidualnie, wiec nie powiem, ale polecała właśnie ten gabinet www.rehabilitacje.org, a jak przeglądałam tę stronę to ceny mają bardzo niskie jak na tak wielkie miasto.

Gość gość
Pomijajac te durne reklamy, wracam po poltora roku i tak, borelioza. nie zrobilam wtedy tego WB, bo nie mialam kasy i przeszlo i wolalam schowac glowe w piasek. Po roku, w lipcu tego roku tak mnie sieklo ze nie wiedzialam jak sie nazywam, tym razem brzuch. No i w WB nie wyszlo ale zrobilam inny test lepszy i borelia w iGG jak byk;/