Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z którym zerwałam zachował się jak ostatnia świnia muszę się wygadać

Polecane posty

Gość gość

Zerwałam z nim bo on mnie olewał od pewnego czasu, wiec uznałam że miarka się przebrała, a on mi odpowiedział wiecie co? Że w takim razie "zyczy mi wielu przyjemnych chwil, bo on sobie zalował nie bedzie " :O Prawda, ze świnia ostatnia? idiota...

Gość gość
Olej...

Gość gość
Oczywiscie, ze oleje, ale nie uwazacie, ze to bylo ostatnie chamstwo? Mogl sie bardziej elegancko zachować mimo wszystko...

Gość gość
A w ogole myslicie, ze on tak powiedzial w odwecie? Bo nie rozumiem jak można byc tak chamskim... szczegolnie, ze ja zerwałam z nim na spokojnie, bez jakichs obelg czy wyrzutow

Gość gość
Niektórzy faceci to naprawde swinie.Ja kiedyś się z jednym spotkałam to potem napisał że woli inne dziewczyny.Niektórzy faceci są nastawieni tylko na r*chanie.Wiec ostrożności nigdy za wiele.

Gość gość
Może mu coś powiedziałaś co mu sie nie spodobało i naruszyło jego wlasne ego.

Gość gość
Nic mu takiego nie powiedziała, podejrzewam ze samo to zerwanie naruszyło jego ego :O Ale żeby tak chamsko powiedzieć to sie nawet po nim nie spodziewałam...A sam to zerwanie spowodował swoim ost. zachowaniem, jakby mnie nie olewal to by sie to byc moze inaczej potoczylo, ale moze w ogole ma pretensje,ze jak ja smialam z nim zerwac czy co... masakra

Gość gość
Jeszcze będziesz go błagać na kolanach żeby wrócił. Zostawiłaś go i jeszcze masz pretensje? Dobrze ci powiedział na dowidzenia.

Gość gość
Spodziewałaś się podziękowań ? Rozstania bolą i różnie ludzie reagują.

Gość gość
18:17- tak, po tym tekście na pewno będę go błagała na kolanach...mimo wszystko sprawil mi przykrosc, mogl tego nie mowic....

Gość gość
Olewał ? A Ty starałaś się w związku, czy oczekiwałaś tylko zabiegania i adoracji ? Zrobiłaś. co chciałaś.

Gość gość
Tak samo jak ja miałam z takim jednym.Było fajnie,spotkaliśmy się ok.Po spotkaniu też okej przez tydzień a potem nagle że pracę ma itd...D**ek jeden kurde

Gość gość
Ale prawde mowiac to wielu rzeczy bym sie po nim spodziwala, ale takiego tekstu w zyciu... Nawet jesli mu chodzilo faktycznie tylko o jedno to trzeba byc chyba mega chamskim zeby cos takiego dziewczynie powiedziec... szczegolnie ze nic mu nie zrobilam, tylko to ostatecznie zakonczylam

Gość gość
A Ty nie sprawiłaś Mu przykrości zerwaniem??

Gość gość
18:22- to tez przykre, ale przynajmniej nie powiedział Ci takiej chamskiej rzeczy jak mnie. Ale to tylko swiadczy o nim i jego poziomie

Gość gość
Nie płacz nad rozlanym mlekiem kobieto.Idź poćwicz,weź się w garść,odwidziało mu się i chuuuj pewnie kiedyś pożałuję że tak zrobił!

Gość gość
"Tylko" Go rzuciłaś ??? Dobre. Wyobraź sobie, że faceci też mają uczucia.

Gość gość
18:23- nie wiem, w rozmowie nie sprawil takiego wrazenia, ale on nie zawsze mowi to co mysli, takze nie wiem co mu tak w glowie siedzi... moze i mu sprawilam przykrosc, a moze tylko zranilam jego ego, nie wiem, dla mnie ten facet jest dziwny, podejrzewam, ze bardziej meskie ego zostalo zranione

Gość gość
Przykro Ci raczej, że takiego wysoko się ceniącego faceta zostawiłaś :D hehehhe

Gość gość
gość dziś 18:22- to tez przykre, ale przynajmniej nie powiedział Ci takiej chamskiej rzeczy jak mnie. Ale to tylko swiadczy o nim i jego poziomie xxx No wiem,ale posłuchaj czego się przejmujesz?To są faceci.Nie ograniczaj się dla nich i baw się :) On miał chyyba na ciebie wywalone,więc ty miej na niego.

Gość gość
Cenic to on siebie może, ale jaki poziom reprezentuje to widać bo jego koncowym zachowaniu... Idiota...

Gość gość
Dobrze że nie wziął kija i ci nie przylał. A chociaż wy/ru/chał cię porządnie?

Gość gość
To też dobrze wszak kobiety podniecają się tylko chamami. :) No cóż za wysokie progi on może mieć inne

Gość gość
Zadawałaś się z Nim dobrowolnie? Bo chyba nikt nie przyłożył Ci broni do skroni? Sama wybrałaś takiego dziwnego. Ile masz lat ? 15 ?

Gość gość
"On miał chyyba na ciebie wywalone,więc ty miej na niego".- no może i miał, a może i zateskni, ale wtedy to ja go oleje bo z takich chamem to nie chce miec nic wspolnego... ale mysle, ze bardziej chcial sprawic takie wrazenie, ze ma na to "wywalone", a co siedzi mu w glowie, to tylko on jeden wie

Gość gość
Taa i masz nadzieję jeszcze że wróci do Ciebie byś się mogła zemścić haha :) standardowe zachowanie.

Gość gość
18:30- no wiesz pozory mylą, takiego chamkiego tesktu to bym sie np. po ni, w zyciu nie spodziewała... ale jak widac pozory mylą. A swoja droga to nawte troche nie tylko chamskie ale i dziecinne bylo z jego strony, jak dziecko ktore mowi " nie chcesz sie ze mna bawic to nie, pobawie sie z kims innym", no doslownie :D

Gość gość
Poza tym to nie było chamskie, nie życzył Ci samotności.

Gość gość
Ale co cię obchodzi skoro z nim zerwałaś? Niech spada i sobie roocha co mu się tylko nawinie.

Gość gość
18:33- jak to nie bylo chamskie to ja jestem zakonnica... A moze jeszcze mi powiesz, ze to mile mialo byc? Cham skonczony... Jednak faceci w wiekszosci to swinie sa