Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet z którym zerwałam zachował się jak ostatnia świnia muszę się wygadać

Polecane posty

Gość gość
W którym momencie był chamski? Zerwałas z nim a on ci życzył miłych chwil. Sam też się będzie bawił, boli cię to że nie zaczął szlochać, że nie chciał się wieszać? Widać jesteś kobietą która jak odchodzi to zamiast żalu jest uffff nareszcie się to skończyło, to jak wyciśnięcie wrzoda chwila bólu a jaka ulga.

Gość gość
18:34- pewnie nawet nie ma co ****** bo "krowa co najglosniej ryczy najmniej mleka daje " :D , a nawet jak ma to droga wolna...ciekawe jak dlugo nastepna przy nim wytrzyma bo chyba taka cierpliwa jak ja nie bedzie

Gość gość
Generalnie spoko. Chyba, że dobrze roochał - wtedy szkoda...

Gość gość
Nie zrozumiesz, Autorko. Pustaś. Współczuję.

Gość gość
18:34- no tak racja, to był miły tekst na pozegnanie, masz rację...Milszego nie slyszalam nigdy. Jakby nie chcial byc chamski to by powiedział cos w stylu " to powodzenia", albo "to tobie tez wszystkiego dobrego", a on chcial mi dosrac ewidentnie

Gość gość
Baby som gupie nie? :) Wolą dramy. Ma się ciąć z miłości do niej albo życzyć jej śmierci. Jak życzy seksu z innymi to jest cham. :D buahaha widać spoko gostek. Każdy normalny by spierdzielił jak się zaczęło psuć/nudno robić.

Gość gość
gość dziś "On miał chyyba na ciebie wywalone,więc ty miej na niego".- no może i miał, a może i zateskni, ale wtedy to ja go oleje bo z takich chamem to nie chce miec nic wspolnego... ale mysle, ze bardziej chcial sprawic takie wrazenie, ze ma na to "wywalone", a co siedzi mu w glowie, to tylko on jeden wie xxx Słuchaj!Babo!Ja tak napisał bo tak może być ale tego nikt nie wie.Czego się przejmujesz?Też miałam podobną sytuację i jakoś żyję.Nie uzależniaj swojego szczęścia od innych. Znajdź je w sobie.Też kogoś poznałam,tyle że nie byłam z nim,miało być tak pięknie.Ale on piszę że ma pracę i nie ma czasu.Wszystko przez moją tuszę :( Jak schudnę to wiem że on przybędzie ale ja powiem '' nie dla psa kiełbasa''.Uwierz,nie przeżyłam tego ale przykro mi było ale to są mężczyźni.W Polsce jesteśmy kierowane bardzo przez nich.Ze skrajności w skrajność.A miej że na tego typa wyjeebane i poznaj kogoś lepszego.Zachował się jak świnia ale nic z tego powodu nie zrobisz.Idź dalej i ignoruj go a poczujesz się lepiej a on dostanie za swoje.

Gość gość
18:38- wiesz, nie musial drzec szat i blagac o wybaczenie, ale nie sadzisz, ze ten tekst to sobie mogl darować? Jak chcial wyjsc na takiego co mu to zwisa to mogl powiedziec "ok, w porzadku, to powodzenia" , ale po co dodawac taki teskt to nie rozumiem?

Gość gość
To aluzja, że źle się roochałaś i chce se to odbić :classic_cool:

Gość gość
18:41- ta świetnie, dzieki za wskazówke...

Gość gość
Przecież Go nie chcesz, to o co ta cała kołomyja ?

Gość gość
Chcialam go, ale mnie olewał, wiec jakby musialam z nim zerwac...

Gość gość
Nowa laska zrobi mu loda nie to co ty.

Gość gość
Chamskie to by było " sp erdalaj głupia dzifko, powinnaś się cieszyć że moczyłem w tobie mojego boskiego penisa, teraz ani bym na ciebie nalać nie chciał mam teraz ładniejsze i przede wszystkim mądrzejsze laski a ciebie to nawet uchodźca nie dotknie bo się brzydzi, muzułmanie nie tykają świń" a on był wręcz miły.

Gość gość
Jakby musiałaś ?? Nie prościej było porozmawiać o wzajemnych oczekiwaniach ?

Gość gość
Tępa laska.

Gość gość
18:46- a co twój byly pewnie Ci tak powiedział i dopiero wtedy z nim zerwałaś? to kiepsko

Gość gość
Ktoś tylko chciał uświadomić coś autorce. Ale daremny trud. Czego głupi nie rozumie, to dla niego głupie.