Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 10 pytan

Ankieta na wieczor

Polecane posty

Gość 10 pytan

1. Ile masz lat 2. Czy jestes sama czy w związku 3. Kiedy miałas swoja pierwsza masturbacje. Czy przeżyłas orgazm w związku z pierwsza masturbacja. 4. Kiedy miałas swoj pierwszy pełny stosunek. Czy zakończył sie Twoim orgazmem. 5. Kiedy przeżyłas swoj pierwszy orgazm w czasie penetracji 6. Czy rozmiar penisa Twojego partnera wpływa na Twoj orgazm 7. Ile czasu potrzebujesz aby osiągnąć orgazm 8. Czy kochalas sie w większym gronie niz tylko Twoj partner. Jak? 9. Jaka jest Twoja ukryta fantazja seksualna ktora Cie podnieca a nikt o niej nie wie 10. Czy zrobiłas cos w sferze seksualnej co w tej chwili zalujesz...

Gość gość
1.33 2.sama 3.w wieku 12 lat, przeżyłam orgazm 4.w wieku 21 lat, nie miałam orgazmu 5.w wieku 27 lat 6.nie 7.jakiś kwadrans 8. Nie 9.seks z kobietą 10.zrobiłam loda przypadkowemu facetowi

Gość gość
gość dziś Dlaczego zrobiłaś loda przypadkowemu facetowi ?

Gość gość
1. Ile masz lat. 42 2. Czy jestes sama czy w związku. Mężatka 3. Kiedy miałas swoja pierwsza masturbacje. Czy przeżyłas orgazm w związku z pierwsza masturbacja. 16 lat, miałam orgazm 4. Kiedy miałas swoj pierwszy pełny stosunek. Czy zakończył sie Twoim orgazmem. 22. Nie miałam orgazmu.. 5. Kiedy przeżyłas swoj pierwszy orgazm w czasie penetracji. 24 lata 6. Czy rozmiar penisa Twojego partnera wpływa na Twoj orgazm. Raczej nie, chociaż inaczej odczuwam grubego penisa. Nie musi byc duży. 7. Ile czasu potrzebujesz aby osiągnąć orgazm. Różnie od 5 minut do pol godziny 8. Czy kochalas sie w większym gronie niz tylko Twoj partner. Jak? Tak. Kochaliśmy sie z mężem przy innej parze. 9. Jaka jest Twoja ukryta fantazja seksualna ktora Cie podnieca a nikt o niej nie wie. Kochać sie z kobieta o wiele młodsza ode mnie 10. Czy zrobiłas cos w sferze seksualnej co w tej chwili zalujesz... Miałam seks z kolega z pracy. Żałuje ze miałam. Seks był mega !!!.

Gość gość
gość dziś gość dziś Dlaczego zrobiłaś loda przypadkowemu facetowi ? Byłam bardzo pijana, dlatego żałuję.