Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wzrost faceta

Polecane posty

Gość gość

170 on nizszy od niej o 2 cm . Ona 172. Będzie to widoczne bardzo i czy ktoś będzie zwracał na to uwagę ?

Gość gość
czy ktoś będzie zwracał uwagę ? xxx Nie, każda będzie miała ciebie w piźździe, FACECIE

Gość gość
Bylam w takim związku i odradzam! Na początku jest milo, ale z czasem zaczniesz dostrzegac jakie to niesie konsekwencje i problemy i milosc sie skonczy

Gość gość
Problemy w czym ?

Gość gość
No właśnie, jakie problemy, przez które ma się skończyć miłość? Tylko skrajnemu pustakowi może przeszkadzać że partner(ka) ma 5 cm za mało lub za dużo, a takie pustaki to nie są zdolne do miłości. Chodzenie z kimś na pokaz to nie miłość.

Gość xmixeni
Ee tam, ja cieszę się ze moj facet jest duzo wyzszy ( ma prawie 2 metry haha :) ), ale różnica 2cm naprawdę nie jest widoczna i nikt nie zwróci na to uwagi, pozdrawiam

Gość gość
Czy ktoś jeszcze się wypowie ?

Gość gość
a) chyba wiesz ile to 2 cm, więc i wiesz czy jest widoczne przy wzroście b) skąd mamy wiedziec kto zauważy i czy zauważy? c) jeśli piszesz o sobie i jakimś facecie, to zakończ ta znajomość, jeśli masz takie dylematy dotyczące 2 cm

Gość gość
Ja nie jestem pustakiem tylko zwyczajnie bym się źle czuła przy takim karle. Byłam z kurduplem 3 lata i czułam się jak facet. Ani obcasow nie mówiąc o sexie. Odechciało mi się po prostu bo cały czas myślałam że jestem wyższa od niego brrrr