Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jerzy   Waszyngton

Nowy w mieście panicznie boi się Atahuty Muty

Polecane posty

Gość Jerzy   Waszyngton

:-D

Skąd taki pomysł? To jest jedyny człowiek, którym tu gardzę i jest dla mnie śmieciem. Jedynego czego się tu boję, że niechcący znowu zrobię przykrość Pani Słowiance. :( Tego się boję. Reszty jedynie się obawiam, bo tak do końca nie wiem jak zareagują. :) ;) Ten śmieć , o którym nie wiem po jakiego chụja jest przez ciebie wspominany. Niech się modli by ktoś w końcu się nad nim zlitował i spuścił wodę. Tyle mam do napisania na temat tego człowieka o ile w ogóle się za takiego uważa, bo ja w tym osobniku nie znajduję za grosz człowieczeństwa I mimo wszystko życzę mu by ten jego penis nie służył mu tylko do oddawania moczu na groby.

Gość Smof przebrany za chüja
Nowy lepiej napisz mi co ile lubisz mieć wsadzanego chüja do düpy ? :D

Tak się składa że nie będziesz miał skali porównawczej. Z prostej i prozaicznej przyczyny. Jestem hetero i nie biorę w dụpę. Co nie zmienia faktu ze moje pierdnięcie ułoży ci tak w końcu grzywkę, że jakaś mało doświadczona kobieta, pójdzie na te twoje rozwiane włosy. No chyba że zostały ci tylko łonowe i pod pachami. Wtedy wymyślę coś innego... ;)

Smofie przebrany za chụja, odnoszę dziwne wrażenie że za dobrze bawisz się w moim towarzystwie. Możesz mi to wytłumaczyć? Twoja uwaga mnie trochę niepokoi. Czy ty aby nie pomyliłeś forum?

Gość Smof przebrany za chüja
Żebyś wiedział że się dobrze bawie :D

Ja troszeczkę gorzej, przez takich jak ty, ale byłem na to przygotowany. Gorzej z tobą, bo jeszcze nie wiesz co cię czeka ;) Żartuję :) [czesc} baw się dobrze i jak najmniej moim kosztem ;) 🖐️