Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zarywają do mnie sami biedni i brzydcy faceci

Polecane posty

Gość gość

Co oni sobie myślą? Wstydziliby się. Jak na kobietę zarabiam dosc dużo w Polsce (6tys pln). Troche wiecej moi rodzice - jestesmy srednia klasa. Porażka...

Gość gość
Porażką jest to że tacy ludzie jak autorka tego tematu istnieją na tym świecie. Małpa w dżungli ma więcej rozumu .

Gość gość
Ogarnij sie. Jestem mega wartosciowa i madra osoba.

Gość gość
Ja Autorko zarabiam więcej od Ciebie i powiem Ci tak: ja patrzę na charakter i żeby był porządnym, dobrym człowiekiem. Ostatnio trafiło mi się 2 "gołodupców"(obaj młodsi): jeden się zauroczył mną a potem zostawił bo zależało mu tak naprawdę tylko na seksie a ja nie jestem "szybka" do tego i muszę najpierw dobrze gościa poznać. Teraz jest drugi- naprawdę fajny facet, zdaje sobie sprawę, że jest biedny, szanuje się i "trzyma dystans" choć wiem, że mu na mnie zależy. Jest szczerym i uczciwym facetem- przekonałam się o tym kilkakrotnie. Radzę Ci postaw na to samo, bo "przystojny i bogaty" zrani Cię do szpiku kości. Ja już to przerabiałam- stąd wiem.

Gość gość
ale to i tak nie miłosc

Gość gość
W życiu miłość nie jest najważniejsza. Ważne by się dobrze ustawić. Miłość przychodzi i odchodzi z czasem. Najważniejsze jest zdrowie i pieniądze.

Gość gość
Gdy będziesz z pięknym, bogatym a chorym i tak nie będziesz szczęśliwa.

Gość gość
Autorko, dla facetów liczy sie tylko wygląd i kazdy facet zdradza.

Gość gość
Może wyżej srasz niż dupę masz?

Gość gość
A ja Cię rozumiem , panowie maja bardzo wysokie kryteria zawsze jest " to nie tak to nie tak " chcą pięknej miss , a po drugie czytałam że faceci zarabiający mniej od swoich kobiet zdradzają żeby utwierdzic się w męskości , mężczyźni którzy zarabiają więcej od swoich kobiet czują się głowa rodziny i nie odczuwają potrzeby zdradzać żeby się utwierdzic w swojej męskości , niestety w Polsce temat męskości wymiera, większość pozuje na samochód alfa nimi nie będąc

Gość gość
To co ci szkodzi autorko samej zarwać takiego faceta który ci będzie pasował? Korona z głowy spadnie?

Gość gość
Ale autorka musi mieć z was bekę, podejrzewam że zarabia najniższą. "wstydziliby się" "jestem mądra"

Gość do gość
gość dziś , czyli wcześniej leciałaś na kasę, tak?

Gość gość
do gość dziś - to ja 6.20. Nigdy nie leciałam na kasę, bo nigdy mi jej nie brakowało, zawsze ją miałam i tak jest do dziś. Problem w tym, że Ci "książęta z kasą" lekceważyli takie jak ja i wybierali właśnie kobiety dla których liczyła się tylko kasa. Ja teraz przy zawieraniu nowych znajomości udaję "biedną" i bacznie obserwuję reakcję faceta. Jak mam już pewność, że to ten- wtedy się ujawniam :).

Gość gość
Ja jestem ślicny i mondry i zarabiam dózo chajsu a zarywają do mnie same bzydkie laski, jak im nie wstyt ? czemu tak jest ? napiszcie....

Gość bo jak facet ma kase
to na nia zarywa?

Gość gość
Do mnie jako do lekarki też zarywają biedaki :D

Gość gość
szukam milosci

Gość gość
"Ja Autorko zarabiam więcej od Ciebie i powiem Ci tak: ja patrzę na charakter i żeby był porządnym, dobrym człowiekiem. Ostatnio trafiło mi się 2 "gołodupców"(" x qrwa ty tak na serio pindo?? :)

Gość asertywe
jak to czytam po prostu śmiać mi się chce! mam wrażenie że macie po 15 lat i takie bzdury wygadujecie! TERAZ zarabiasz 6 tys. w każdej chwili może się to zmienić facet też może obecnie nie mieć pracy albo gorzej zarabiać.Gdy poznałam mojego przyszłego męża też nie miał pracy byliśmy biedni nie mieliśmy pieniędzy ale widziałam że się stara to zmienić TERAZ po 10 latach małżeństwa mamy dom firmę dobrze zarabiamy.Nie można tylko na to patrzeć bo biedny brzydki wiesz mi uroda szybko mija powinnaś bardziej patrzeć czy nie jest leniwy i obojętny na wszystko i musi mieć w sobie to coś co ci się spodoba i będziesz się z nim dobrze czuła moim zdaniem to najważniejsze Pieniądze raz są raz ich nie ma a charakter człowieka musisz znosić na co dzień często przez całe życie