Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy myslicie,ze to zerwanie go w ogole nie ruszylo czy moze wrecz przeciwnie?

Polecane posty

Gość gość

Jeśli facet powiedział coś takiego na moje zerwanie, że " no trudno nie będę sobie rwał włosów z głowy bo mam za krótkie, jestem zaskoczony nawet bardzo, ale muszę tą decyzję uszanować. Może kiedys uda nam sie gdzies spotkac to pojdziemy na obiad, moze nawet dasz sie pocałować albo rpzytulic?" Ma mnie gdzies krotko mowiac?

Gość gość
Widać że nie zalezało mu na tobie , traktował cie jak koleżankę a nie osobę z którą chciałby dzielić życie .

Gość gość
z poprzednich twoich postów wyglądało, że ten gościu jest żonaty a ty byłaś z dobiegu tylko na seks. Więc o jakim zerwaniu mowa? Znajdzie sobie nową chętną panienkę, skoro ty już nie chcesz :(

Gość gość
Wiesz, ciezko powiedzieć bo w takiej rozmowie przewaznie facet powie, ze - ok, rozumiem, twoja decyzja.- bo tak w sumie trzeba. Zreszta dopiero jak to przemysli i minie troche czasu to mozna będzie powiedziec czy mu zależało czy nie. Chciał Ci powiedzieć coś w stylu że jak nie to nie, ale co sobe myslal i co czuje to tylko o wie, ciezko powiedziec co mu tam w glowie siedzi

Gość gość
Bo wiesz, czesc facetow jest taka ze bedzie prosila i blagala juz przy zerwaniu. A czesc zachowa sie tak, ze powie, ok w porzadku i zachowa zimna krew nawet jesli im sie zrobilo przykro. Tutaj nie odgadniesz czy to po nim splynelo jak po kaczce, czy sie przejal bo mogl w tej chwili maskowac swoje emocje. Moim zdaniem jesli za jakis czas nie bedzie probował sie kontaktowac tzn. ze mu raczej nie zalezy

Gość gość
Dlaczego ma próbować się kontaktować? Ona nie chciała, to jej strata.

Gość gość
byłabym zdania, że miał to w d***e, a nawet że mu ulżyło, bo sam nie musiał tego robić

Gość gość
12;21- a niby czemu? umotywuj to

Gość gość
Ooo, nasza forumowa desperatka, dlaczego zakladasz nowy watek o tym zerwaniu? Mozesz kontynuowac stary... Faceta nie obeszlo twoje zerwanie.

Gość gość
nie wiem już co mam o tym wszystkim myslec, dzisiaj do mnie dzwonił, ale nie odebrałam bo akurat sie kapałam pechowo, teraz nie wiem, dzwonić do niego? Po co on w ogole dzwoni?

Gość gość
Zreszta opcje są dwie: albo udawał, ze go to nie obeszło, ale jest inaczej, albo faktycznie tak jest. Mysle, ze na moja korzysc przemawia jednak fakt, ze dosc dlugo to trwalo, a wtedy pojawia sie jednak przywiazanie. Nie wiem czy do niego odzwaniać w tej sytuacji, czy skoro zerwałam to powinnam byc konsekwetna..

Gość gość
Powinnas byc konsekwentna, ale znajac cie to nie bedziesz i polecisz lizac mu stopy, bo przeciez zadzwonil. Nie wazne, ze tylko interesuje go seks, ze kocha sie z zona, ze razem spedzaja weekendy, wakacje swieta, ze ci nie sklada zyczen ani na walentynki, ani na dzien kobiet...wane ze chce cie przeleciec po cichu w ukryciu. Dziewczyno, obudz sie wkoncu. Chyba widzisz, ze to nigdzie nie prowadzi.

Gość gość
15.05 zerwalas seksuklad a facet ma rozpaczac? Zaraz znajdzie Inna chetna ktora bedzie na boku posuwal, na co Ty liczysz?

Gość gość
Widać że nie jest głupi i sh1t testy nie bardzo na niego działają :D