Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tęsknię za tatą

Polecane posty

Gość gość

Mój tata żyje, mieszka w innej części kraju. Moi rodzice rozwiedli się, gdy miałam 8 lat. Przez kilka lat (do 15 roku życia) jeździlam regularnie do taty w każde wakacje czasami w weekendy. Od jakiegoś czasu mój tata strasznie się zmienił. Nie interesuje to co u mnie słychać, nie pyta o mnie, a moje rozmowy z nim wyglądają tak: "Hej co tam? Nic a tam? Zadzwonię wieczorem" i to koniec. Nigdy nie dzwoni. Głównie z tego powodu mam depresję, brakuje mi go. Mam 16 lat. ;(

Gość gość
Też tęsknię za twoim tatusiem :) 👄

Gość gość
Może to ty się zmieniłaś a nie on. Może chodzi o tak przyziemna sprawę jak to, że dorastasz. Widywał cię rzadko a teraz chce przyjechać do niego młodziutka kobieta. Może czuję się nieswojo z tego powodu. Powiedz mu wprost, że brakuje ci taty, że twoje telefony nie są wymuszone kurtuazją, że potrzebujesz mieć z nim kontakt, że brakuje ci tego, że się źle z tym czujesz. To co nam napisałaś. Niech na powrót zobaczy w tobie swoją małą dziewczynkę.

Gość gość
Do pierwszej odpowiedzi-szkoda komentować Do drugiej: Dziękuję za odpowiedź, wydaje mi się,że masz rację. Może to ja się faktycznie zmieniłam.. muszę z nim pogadać!