Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćanonim5657

Lubicie być podrywane,zagadywane?

Polecane posty

Gość gośćanonim5657

przez facetów, którzy wcale wam się nie podobają i nie mają szans żeby dostać wasz numer?

Gość gośćanonim5678
nie jest wam miło, że ktoś do was zagadał, zainteresował się wami, że mu się podobacie?

Gość gość
chyba , że bogaty to dajemy mu nadzieję , dzięki temu możemy go skubnąć na kasę lub chociaż na drinka by przy czymś siedzieć i wypatrywać przystojnych i bogatych menów

Gość gość
Nie mowie ze, podrywana jestem codziennie, ale jakieś usmiechy, zagadywanie się zdarzają To jest przyjemne jesli jest to przystojny albo chociaż normalny, przecietny, miły chłopak. jesli to jest jakiś oblech albo podstarzały alvaro to strasznie mnie to drażni.

Gość gośćanonim5678
a proszą o numer? jak odmawiasz? "mam chłopaka" czy jakiś inny tekst?

Gość gość
pytam: a firme masz?

Mi jest miło jak ktoś skomplementuje albo się zainteresuje z zachowaniem kultury, czy to przystojniak, czy przeciętniak, czy nawet menel. Miłe słowa to miłe słowa więc jest mi miło, ale nie znaczy to, że w takim razie daję numer albo kontynuuję znajomość. Uśmiecham się, dziękuję, obracam w żart i się ulatniam.

Gość gość
Jeśli ktoś zagada na poziomie, jest miły, uprzejmy i okazuje szacunek podczas rozmowy, to nie ma dla mnie większego znaczenia jego wygląd. Porozmawiać można z każdym, nie trzeba zaraz wychodzić za niego za mąż.