Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna kupic dobry wozek dla dziecka taniej niz 1000 zl?

Polecane posty

Gość gość

Czy znajdę gdzieś taki?

Gość gość
Pewnie że znajdziesz. Na allegro jest mnóstwo nowych no name w tej cenie, a jeśli chcesz jakiś znanej i sprawdzonej firmy to na olx jest dużo używanych. Ja kupiłam tani nowy z allegro i szczerze mówiąc jestem w szoku, bo spisał się super a kosztował 600 zł. Ale służył głównie w domu i ogrodzie, sporadycznie był przewożony i składany a to też ma znaczenie. Teraz kupiłam do niego fotelik z adapterami, potem sprzedam za parę groszy. Ale jak masz w planach często go przewozić samochodem, odpinac i wpinac gondolę/spacerówkę, jeździć komunikacją miejską, wozić dużo zakupów itp to jednak bym wolała kupić używany a firmowy np. X lander czy coś podobnego.

Gość Mimiss
My mieliśmy przeznaczone na wózek 2000 zł i w tej cenie zdecydowanie można kupić wózek dobry jakościowo. Zapłaciliśmy 1600 zł za wózek wielofunkcyjni od adamexu, bardzo dobra firma, często wprowadzają nowości, praktycznie co sezon, mają też bogatą kolorystykę. Wózki od nich posiadają przestronne gondole oraz podwójne amortyzatory.

Gość gość
Jasne ze uzywany. Corce wozek kupilicmy duzy, z gondolka , a potem zmienial sie na spacerowke. Cud techniki, mial wszystko, poczym gdy mloda nauczyla sie chodzic ,zmienilismy na zwykla paradolke..Gdy miala1,5 roku,zrezygnowalismy z wozka zupelnie.Oby dwa wozki jak nowe.

Gość gość
Używany spokojnie, a polecam kupić tylko gondole, potem spacerówkę, będzie lżejszy o solidniejszy. Gondole zazwyczaj używa się 6-8 miesięcy, więc nie ma mowy o zmęczeniu materiału, poszukaj takiego po 1 dziecku. Ja np kupiłam teraz spacerówkę praktycznie bez zarysowań, jedynie ja odświeżyliśmy bo stała w piwnicy. Nie musisz kupować wózka z wyższych półek, bo szczerze mówiąc jak przyglądam się tym popularnym powyżej 2tys to jakoś mnie nie przekonuje, praktycznie sam plastik. Na olx ciągle są nowe ogłoszenia, poszukaj, poczytaj o wózki, jedz zobaczyć i może coś kupisz. W ciemno bez oglądania nie polecam.

Gość gość
Ja 7 lat lat temu kupilam z mezem nowy super ekstra wozek za prawie 3 tys, corka pojezdzila w gondoli pol roku a spacerowke mielismy 3 miesiące i mialam dość tego skladania i sprzedalismy ten cud za 800zl. Teraz jestem drugi raz w ciazy i wczoraj kupilismy uzywke- zadbanego x- landera gondola spacerówka i fotelik za 700zl. Drugi raz nie kupie nowego wozka bo uwazam ze to strata pieniedzy, lepiej zainwestować w fajna spacerowke bo sa z.niej.większe korzyści niz z takiego 3 w 1.