Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zerwanie z Alkoholikiem

Polecane posty

Gość gość

Bylam z Moim chlopakiem od sierpnia. Ostatecznie zerwalam tydzien temu. Pił, pozniej przestawal itp. najwieksza przerwe mial 3 miesiace, ale za to byl agresywny i awanturowal sie o byle co. Ciagle tylko slyszalam ze cos robie zle, albo ze ciagle niby jestem niezadowolona. Byly tez dobre chwile, wyjezdzalismy, spacery wieczorami, zarty... po zerwaniu zawsze wracalismy jakos do siebie.. rozmowy do rana...Ale ost pojechal sam na komunie bo ja stwierdzilam ze jest jak jest miedzy nami.. (taka niby separacja) wiec wolalam zeby sam pojechal. I sie napil i zaczal pic po tym znowu.. byla awantura... stwierdzilz e patrzec na mnie nie moze.. to byl cios w serce. Wszyscy tam wiedzieli ze ma problem z alkoholem... powiedzial ze nigdy takiej dziewczyny z takim podejsciem (bo nie chcialam z nim zamieszkac i nie chcialam miec narazie dzieci. bo ma problem z alko) Powiedzialam mu ze jak sie zaszyje to ja wszystko zrobie.. a on zebym sobie innego idiote znalazla... ale teraz dzien w dzien przez ten tydzien patrze w telefon i sama chce zadzwonic... i powalczyc :( nie wiem czemu... co ja mam robic :(

Gość gość
alkoholik to uroczy manipulant goń go i nie zawracaj sobie nim głowy chyba,że chcesz spieprzyć sobie życie kiedyś siedzącą obok panią zagadnęłam o rodzinę,odparła,że teraz jest najszczęsliwszą osobą bo pochowała alkoholika psychola,miała koszmar a nie życie,wreszcie uwolniła się chcesz tak żyć????

Gość gość
No raczej nie. Zwlaszcza ze dzis od kolegi uslyszalam ze prowadzal sie pijany ze swoja siostra do domu w weekend... i Ona i On pijani byli mocno..szok.

Gość gość
Ja żyję z alkoholikiem, od pewnego czasu nie pije ale widzę że coś jest nie tak,dużo schudł,mało je, mało pije, nie chce iść do lekarza zrobić badań, boję się że zaczęła go toczyć jakas choroba. Nie marnuj sobie życia, żadne straszenie ani rozmowy nie mają najmniejszego sensu, musi być sam i sam musi spaść na dno, i albo będzie chciał się odbić albo na dnie zostanie. Alkoholik zawsze ma wymowke i zawsze są winni wszyscy tylko nie on. Uciekaj od takich facetów jak najdalej, bo jeśli nie będziesz silna, to i ciebie czeka dno przy boku alkoholika. Wiem o czym piszę, wystarczająco dużo przeszłam z alkoholikiem, dlatego mówię ; uciekaj od pijacych facetów.

Gość gość
to czemu tyle czasu z Nim jesteś ? :( Ja caly czas slyszalam ze jestem winna.. nawet jak wydawalo mi se ze jest oki, to dla Niego bylo zle. Przez nieho zawsze sie czulam winna.. wszystkiemu... awantury i szarpanie w samochodzie. Ale ja glupia zawsze jak przychodzil i plakal to mu wybaczylam... Najgorsze ze na koncu powiedzial ze nie moze na mnie patrzec bo mu zniszczylam zycie i nigdy takiej dziewczyny..bo przeze mnie rok czasu stracil ... a ja na prawde staralam sie i nic mu nie zrobilam. Jedyne co to chcialam zeby sie zaszyl .. a on nie chcial.

Gość gość
Nic dziwnego, że tak Cię w konia robi, skoro zachowujesz się poniżej krytyki. Nie masz honoru.

Gość gość
Od takiego typa trzeba wiać, bo on się NIE ZMIENI, jeśli tego sam nie chce!!! Trzeba to wam chyba na czole wyryć. Żal.

Gość gość
Jak poniżej krytyki ? Ja prosze o dorosle odpowiedzi , a nie byle KOGO :) Widac , że taki sam poziom jak Mojego bylego :) Honoru nie mam ? CO to za teksty...

Gość gość
Je!bane alkony:o

Gość gość
Jestes naiwna, ale takich ludzi też potrzeba. Przynajmniej dzięki tobie inna kobieta nie będzie się męczyć z tym alkoholikiem. Są kobiety masochistki. Lubią być bite, poniżane. Takich mi nie żal, zal mi tylko dzieci z takich związków.

Gość gość
Zerwalam z Nim, wiec raczej inna kobieta bedzie biedna z Nim. Dla mnie takich powinno sie zamykac...Bo przez Takich jak On .. mamy zniszczoną psychikę. ... wspolczuje jego nowej dziewczynie. Nie jestem masochistka tylko pierwszy raz trafil mi sie alkoholik przez pól czasu ukrywal sie z tym..

Gość karolcia drukowana
Rozumiem i przeszlam to. Polecam ci fachowa strone na ten temat.Dwie osoby stad pisza ksiazki o alkoholizmie.

Gość karolcia drukowana
www alko fora pl Miedzy slowami wstaw kropki bo inacze spamuje.