Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miasto Namysłów wojew opolskie

Czy chodzicie codziennie do Starbucks(a)?

Polecane posty

Gość Miasto Namysłów wojew opolskie

Up

Gość Miasto Namysłów wojew opolsk
W opolu nie ma Starbucks coffee najbliższy Starbucks coffee dla Opola jest we Wrocławiu i Katowicach ja wiele razy będąc w dużych galeriach handlowych we Wrocławiu przechodziłem obok Starbucks coffee ale nigdy nic tam nie kupiłem bo to wielkomiejska kawiarnia a ludzie ze wsi nie powinni ze Starbucks korzystać!!!

Gość gość
w ogóle nie chodzę; płacenie za kawę wartą złotówkę 15 zł to głupota. Ale w waszej opolskiej wiosce i tak nawet sb nie macie :D

Ja jestem ze wsi z okolic miasta Namysłów

Gość gość
A niby po co mam tam chodzić? Nie mam zwyczaju przepłacać za nic ☺

Gość gość
Bylam chyba raz zobaczyc czy takie cuda maja ;) d**y mi nie urwalo kawa jak kawa wiec nie chodze bo szkoda mi 16 zl wydawac ;) jak w moge w innej kawiarni zaplacic 5 zl

Gość gość
Nigdy nie byłam i się nie wybieram.

Gość gość
Walenie konia na ulicy Oławskiej w Namysłowie tak dla przykładu

nie, ale zdaje sobie sprawę, że w opolskiej mieścinie jest tylko "kawa" za 2, 50 z automatu na dworcu pks, więc chciałaby dusza do raju.

Gość gość
jest dworzec PKS, ul. M. Rodziewiczówny 1, a bo co? Znam Opole trochę, byłam tam nawet kilka razy. Miasto jak wiele innych, ani lepsze ani gorsze

Brokeninside haha ha na dworcu PKS mamy ich kilka w opolu Oraz na stacjach kolejowych owszem można kupić kawę za 2,50 ale w dużych galeriach handlowych typu Karolinka oraz Solaris center można kupić kawę z costa coffee oraz w ch Karolinka z So! Coffee ps 320 tysięczny lublin i Bydgoszcz które są 3 razy większe od Opola też nie mają Starbucks coffee idiotko ps opole to nie jest mieścina tylko duże miasto obszarowo większe niż lublin Toruń Rzeszów Białystok Olsztyn ps opole jest bogatsze niż Wrocław więc nie jest mieściną tylko miastem wojewódzkim ps skoro goofno wiesz o opolu to zamknij ryj brokeninside tygrysie bo ci wszystkie zęby wypadną

Gość gość
3 razy większy lublin i Bydgoszcz oraz Białystok też nie mają Starbucks coffee więc czemu tak najezdzacie na opole?

Gość gość
opole to gooooovno, namyslow jeszcze wieksza sraqa

Gość gość
Ktoś się uparł na to bidne Opole i tyle. Kilka osób, które znam z LO tam studiowało i nic ich nie zjadło