Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nivea Baby AKSAMITNE MLECZKO NAWILŻAJĄCE Opinia

Polecane posty

Kosmetyk dla dzieci, którym smaruję się regularnie, dzięki niemu uniknęłam ciążowych rozstępów! Plusy: świetnie nawilża skórę, jest delikatne (idealnie nadaje się np po goleniu nóg, gdy skóra jest podrażniona), skóra się po nim nie lepi, łatwo się wchłania, przyjemnie pachnie Minusy: BRAK!

Gość gość
BRAKI to masz w swojej pustej łepetynie ze spamujesz tu od miesiaca jak wariatka dla kilku darmowych próbek

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze ,nie tak? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac .

Idealny do masażu, nawet dla dorosłych. Nawilża skórę, ładnie delikatnie pachnie. Dozownik fajna sprawa, jednak czasem się psuje pod koniec użytkowania. Używam tego produktu od: kilku miesięcy Ilość zużytych opakowań: 2 duże

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego, serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj kg mniej - mówiłam że z tą wagą

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tajutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogotrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe na zhddywo ,sjhfehf zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. kjdhiuwbw jwdhw kwjhiuehkbiwu jhdbwjbk kjsieqjmd dowf Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą

Bardzo zadowala mnie ten produkt. +bardzo szybko się wchłania +natłuszcza suchą skórę +jest bardzo wydajny +dostępny cenowo

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie.Wysoka jakość infrastruktury, dostępność do szkolnictwa na wszystkich poziomach kształcenia, nowoczesna służba zdrowia, sprawnie funkcjonujący transport miejski, duża liczba ośrodków kultury i sztuki, a także sportu i rekreacji, to tylko niektóre z elementów sprawiających, że poziom życia w Opolu jest jednym z najwyższych w Polsce.Opole przoduje w wielu krajowych rankingach. Pierwsze miejsce w rankingu wykorzystania środków unijnych na jednego mieszkańca, drugie w rankingu miast przyjaznych dla biznesu, drugie w rankingu najtańszych miast polskich. Czynniki oceniane w ramach tych rankingów oraz szereg innych, takich jak jakość kształcenia dzieci, dostęp do usług medycznych, zamożność mieszkańców, dostęp do sieci internetowej sprawiają, że zgodnie z badaniami „” prowadzonymi przez zespół prof. Janusza Czapińskiego, wskaźnik jakości życia w Opolu jest jednymz najwyższych spośród polskich miast. Opole zostało również wyróżnione w miasto w Polsce pod względem realizowanej polityki prorodzinnej oraz 7. najlepsze pod względem warunków ekonomicznych i polityki prorodzinnej wśród ludzi młodych. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagąkoniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze ,n lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac

Gość gość
Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie.Wysoka jakość infrastruktury, dostępność do szkolnictwa na wszystkich poziomach kształcenia, nowoczesna służba zdrowia, sprawnie funkcjonujący transport miejski, duża liczba ośrodków kultury i sztuki, a także sportu i rekreacji, to tylko niektóre z elementów sprawiających, że poziom życia w Opolu jest jednym z najwyższych w Polsce.Opole przoduje w wielu krajowych rankingach. Pierwsze miejsce w rankingu wykorzystania środków unijnych na jednego mieszkańca, drugie w rankingu miast przyjaznych dla biznesu, drugie w rankingu najtańszych miast polskich. Czynniki oceniane w ramach tych rankingów oraz szereg innych, takich jak jakość kształcenia dzieci, dostęp do usług medycznych, zamożność mieszkańców, dostęp do sieci internetowej sprawiają, że zgodnie z badaniami „” prowadzonymi przez zespół prof. Janusza Czapińskiego, wskaźnik jakości życia w Opolu jest jednymz najwyższych spośród polskich miast. Opole zostało również wyróżnione w miasto w Polsce pod względem realizowanej polityki prorodzinnej oraz 7. najlepsze pod względem warunków ekonomicznych i polityki prorodzinnej wśród ludzi młodych. zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagąkoniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze ,nie ? Tylko nie te mleczko -koniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie.Wysoka jakość infrastruktury, dostępność do szkolnictwa na wszystkich poziomach kształcenia, nowoczesna służba zdrowia, sprawnie funkcjonujący transport miejski, duża liczba ośrodków kultury i sztuki, a także sportu i rekreacji, to tylko niektóre z elementów sprawiających, że poziom życia w Opolu jest jednym z najwyższych w Polsce.Opole przoduje w wielu krajowych rankingach. Pierwsze miejsce w rankingu wykorzystania środków unijnych na jednego mieszkańca, drugie w rankingu miast przyjaznych dla biznesu, drugie w rankingu najtańszych miast polskich. Czynniki oceniane w ramach tych rankingów oraz szereg innych, takich jak jakość kształcenia dzieci, dostęp do usług medycznych, zamożność mieszkańców, dostęp do sieci internetowej sprawiają, że zgodnie z badaniami „” prowadzonymi przez zespół prof. Janusza Czapińskiego, wskaźnik jakości życia w Opolu jest jednymz najwyższych spośród polskich miast. Opole zostało również wyróżnione w miasto w Polsce pod względem realizowanej polityki prorodzinnej oraz 7. najlepsze pod względem warunków ekonomicznych i polityki prorodzinnej wśród ludzi młodych. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac koniecznie co najmniej poltora litra plynow produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. Podstawowa zasada tej diety - WSZYSTKO ALBO NIC co oznacza, że nie wolno oszukiwać ( aaa zjem tylko trochę tego czy tamtego, przecież nic się nie stanie) niestety ale niweczy to cały wysiłek. Podoba mi się też to że dieta ta obejmuję kilka etapów tzn. odchudzanie i stabilizację mięso nie musi być, można jeść ryby zwłaszcza owoce morza, jajka zwłaszcza białka, ser biały chudy, jogurty, kefiry najlepiej 0,5 % tłuszczu. BARDZO WAŻNE!!!!!! KONIECZNIE CO NAJMNIEJ 1,5 L PŁYNÓW Woda daje nerkom możliwość usunięcia ubocznych produktów przemiany materii. Niedobór wody w trakcie kuracji odchudzającej jest toksyczny dla organizmu i może również zmniejszyć lub zablokować utratę wagi.pić kawę, herbatę, ziółka i napoje typu Teraz jestem już trzeci raz na samych proteinach. Mój przykładowy jadłospis:wagi czego przewidują inne diety i pozostawiają nas samych sobie i niestety najczęściej efekt jo-jo gotowy.Największą wagę jaką miałam to 90 kg. Schudłam dzięki różnym dietom ale najwięcej dzięki diecie cambridge, niestety najczęściej po 3 miesiącach było jo-jo no i tak to męcze się już kilka ładnych lat i naprawdę mam dość. Mam nadzieję, że ta dieta uwolni mnie w końcu od tego problemu. Porcje jedzenia są spore, dziś w pracy zjadłam kubek 400g kefiru i 3 łyżki otrąb owsianych i myślałam, że pękne. Z utęsknieniem czekam na warzywa bo to jedzenie jest trochę monotonne no ale to tylko 5 dni. Gdyby więcej osób chciało stosować tą dietę to warto by było założyć osobne forum - bardziej czytelne - co Ty na to Ja po nocy waże połtora kilo mniej.Oczywiscie większosc to woda ale mimo wszystko takie cos niezmiernie cieszy Dzis rano zjadlam dwa drobiowe kabanosy,trzy plasterki szynki drobiowej, a teraz jakies dwiescie gramow wedzonego filetu z indyka i popijam cole bez cukru.Tak gdzieś o 5-tej chcę ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagąkoniecznie co najmniej poltora litra plynow dziennie. Je sie tyle i kiedy sie chce,nie wolno uzywac jakiegokolwiek tluszczu i trzeba ograniczac sol,czyli dania przyrządzamy w piekarniku albo gotujemy na parze,np rybe zawijamy w folie,posypujemy przyprawami i pieczemy,albo na snaidanie omlet z cebulka(cebulke jako przyprawe wmalych ilosciach mozna(wszystko zalezy od wyobrazni,wazne zeby uzywac tylko te skladniki ktore mozna jesc,mozna to dowolnie mieszac. herabta i kawa dozwolone jak najbardziejusmiech.gif nawet cole light mozna pic usmiech.gif przyprawiac mozna czym sie w zasadzie chce pechowiec.gif cet,ziola,czosnek cytryna,cebula,nawet odrobina korniszonow,mozna nieco musztardy, jedzcie tak czesto jak chcecie,nigdy nie omijajcie posilku(czyli nie dopuszczajcie do uczucia glodu bo moze zniweczyc diete i rzucicie sie na węglowodany)mozna pic w trakcie jedzenia,trzeba zawszew miec pod reka cos z dozwolonych produktow(tzn w lodowceoczko.gif ) no i na snaidanie mozna zjesc placka na ktorego przepis podalam wyzej(zawiera otreby i zapowbiega zaparciom pechowiec.gif ) na razie tyle,jak macie pytania to postaram sie na nie odpowiedziec e sie tyle ile sie chce i kiedy sie chce(to jest najlepsze w tej diecie)nie mozna czuc glodu,a dozwolone sa chude miesa (wieprzowina zabroniona)chudy nabiał(jajka mozna),chude wedliny,ryby (wszelakie,tluste tez)drob bez skory,no i nie mozna kaczek i gesi, nie wolno uzywac tluszczu nawet oliwy z oliwek,malo solic i bardzo duzo piż,nawet podczas jedzenia, mozna raz dziennie zjesc placek: 1 ł yzka otrębów przennych,2 otrębow owsianych,jajko i lyzka serka hogenizowanego(bez cukru),smaruje sie patelnie oliwa i sie piecze.Ja ide wlasnie na sniadanie: wędzony losoś i jajka(z sosem z jogurtu i Nie jestem w ogole glodna,troszke glodna bylam na zajeciach ale pobieglam w przerwie do sklepu po drobiowe kabanosy,zjadlam dwa i bylo ok oczko.gif wlasnie wazne jest zeby miec przy sobie cos do jedzenia,aby sie potem nie rzucic na niedozwolonesmutas.gif czuje sie jak zwykle Bardzo dobra dieta, stosuję ją już 4 tygodnie. U mnie chudnięcie przebiega etapami. W ciągu pierwszych 5 dni proteinowych schudłam 2,5 kg, następnym razem niestety nic ale jestem wytrwała i waga pomału spada. Nie jestem głodna, nie muszę liczyć kalorii, coś pięknego. ugotowac na parze udka z kurczaka(trzy ,ale takie pojedyncze,i powinno wystarczyc do rana,jakby co to mam jeszcze maslanke i jogurt usmiech.gif jutro chyba sie skusze na placka proteinowego,kupilam serek, ktory chyba sie do tego nada,jeszcze musze poszukać w domu otrębowDzisiaj rano z ciekawości stanęłam na wagę, chociaż staram się ważyć zazwyczaj co 5 dni i jakież przeżyłam miłe zaskoczenie, od wczoraj 0,4 kg mniej - mówiłam że z tą wagą dzieje się coś dziwnego, zauważyłam to od początku stosowania tej diety, czasami parę dni nic nie ubywa a potem sporo w krótkim czasie. Ta dieta coraz bardziej mi się podoba, nie chodzę głodna, można jeść smaczne produkty a waga spada. Ciekawe tylko kto będzie miał na tyle silną wolę. Większość topików pada - niestety.Ja tez muszę zacząc dodawać do potraw otręby.Zastanawiam się czy jesli chodzi o budyń to smak ma jakies znaczenie no bo np czekoladowy ma dodatek kakao ,a to jakby nie było tłuszcze ,nie ? Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac Moze lepszy będzie smietankowy albo waniliowy ? nie chcę się pogubić i tym samym przerwac

Jest wspaniałe,idealne dla dziecka,przez pierwszych kilka miesięcy używałam Emolium,później doszłam do wniosku ze skoro ja uwielbiam Nivea Synek tez polubi te kosmetyki,zapach,wielkość opakowania,cena(szczególnie w promocji) i wydajność to wielkie plusy tego produktu.Minusów nie dostrzegłam :D

Mleczko kupiła moja mama na promocji w Biedro :P zapłaciła 9,99 zł za 500ml, moim zdaniem to bardzo dobra cena. Regularnie kosztuje tam coś koło 14 zł. Buteleczka ma bardzo fajny aplikator, pompkę jak mydło w płynie, to bardzo dobry pomysł, bo podczas używania nie brudzimy całej butelki (przynajmniej ja tak robię, gdy mam do czynienia z mleczkiem). Bardzo łatwo jest ją odkręcić, by wydobyć resztę kosmetyku, pomoże w tym też konsystencja, rzadka, typowa dla tych produktów.

Mleczko doskonale się wchłania i to jest wg mnie jego największa zaleta. Większość balsamów czy mleczek do ciała, które do tej pory stosowałam zostawiała na skórze tłusty film, gdy używałam ich wieczorem nie mogłam później spać, bo bardzo mi to przeszkadzało. Prawdopodobnie są to tylko takie moje odchyły, bo zazwyczaj dzielę się takimi kosmetykami z mamą, a ona nigdy nie zwróciła uwagi na tę tłustą powłokę. Wracając do tematu, wspaniale nawilża! Mam bardzo suchą skórę, szczególnie na nogach, a używając tego mleczka codziennie problem znika. Po użyciu skóra jest miękka, gładka i natychmiast czuć nawilżenie. Ponadto jest bardzo wydajne.

Pierwsze, co rzuca się w oczy: substancja zapachowa na samym końcu, to lubię :D niektórym może nie spodobać się obecność parafiny zaraz za wodą, ale mnie to nie przeszkadza. Nie używam tego mleczka na twarz, więc nie przejmuję się tym, a ogólnie mam przesuszoną skórę, parafina bardzo ładnie sobie z nią radzi. Wyciąg z aloesu, którym chwali się producent na opakowaniu też dość wysoko, ponadto mamy ekstrakt z lipy, w ogóle skład dość krótki. Brak w nim parabenów, alkoholu i barwników (o tym możemy przeczytać na opakowaniu, bez zagłębiania się w skład). Mnie się podoba, jestem bardzo na tak

Mam bardzo suchą skórę, a to jeden z niewielu balsamów, które tak nawilżają moje ciało! Balsam szybko się wchłania, skóra staje się po nim mięciutka i miła w dotyku. Jest wydajny, potrzebna jest tylko niewielka ilość, aby rozprowadzić go na całe ciało (polecam wcześniej rozgrzać balsam w dłoniach). Dla niektórych minusem jest zapach, charakterystyczny dla dziecięcych kosmetyków, dla mnie jednak przyjemnie pachnie.

Jak dotąd, jest to najlepszy balsam nawilżający dla dzieci jaki miałam. Co więcej, z powodzeniem można go stosować samemu. Idealna konsystencja, idealny zapach, idealna wydajność, i cena też przystępna. Efekty natychmiastowe- a to chyba najważniejsze-po zastosowaniu balsamu skora jest mięciutka jak aksamit!

Używam tego mleczka na mojej córeczce. Czasem sama też się nim wysmaruję i uważam, że dla dorosłej skóry też jest ok. Mleczko ma bardzo łagodny i delikatny skład, bez parabenów i olejów mineralnych. Nienachalny, szybko ulatniający się zapach uprzyjemnia aplikację, ale nie przytłacza i na pewno jak się ulotni, to nie przeszkadza dzidziusiowi. Specyfik jest łatwo dostępny, ma przystępną cenę, posiada atest IMiD. Pompka BARDZO ułatwia aplikację, gdy maluszek wierci się i trzeba wszystko zrobić szybko, żeby bobas nie zmarzł.

Mleczko jest bardzo wydajne, w ciągu 1,5 roku zużyłam 1,5 opakowania! (Stosuję codziennie na dzidziusiu i czasem na sobie). Szkoda, że nie jest to produkt polski. Gdybym znalazła odpowiednik o tak delikatnym składzie, ale polskiej produkcji, z chęcią bym zamieniła. Narazie niestety nic takiego nie znalazłam.

Bardzo przyjemne, lekkie mleczko. Szybko się wchłania, zachowuje skórę w dobrej kondycji, przy stosowaniu raz dziennie. Cena także nie jest zbyt wygórowana jak na takie duże opakowanie :) (15-17zł w Rossmanie) Jedynym minusem dla kobiet może być zapach, typowy dla kosmetyków dziecięcych, jednak nie jest on zbyt nachalny i nie utrzymuje się długo na skórze. Duży, duży plus za megawygodne, solidne opakowanie :)

mleczka używam na codzień po kąpieli. na plus: - dosyć dobrze się wchłania - nie podrażnia - wydajny - niska cena

ostatnio przerzucilam sie na kosmetyki dla dzieci i wynalazlam to mleczko. jestem nim zachwycona. cudowna miekka konsystencja cudownie rozprowadza sie na skorze, fajnie nawilza i pozostawia skore mila w dotyku, szybko sie wchlania, nie jest tlusta. pieknie pachnie. jest wydajny i nie drogi w biedronce mozna go dostac za okolo 15-16zl jakos tak. bardzo go lubie i bede go uzywac nadal. i najwazniejsze nie ma w nim barwikow i parabenow super.

Poleciła mi go moja położna i to był dobry wybór. Super się rozsmarowuje i dość szybko wchłania, pozostawiając ładny zapach. Co ważne naprawdę nawilża skórę, a moja córeczka ma bardzo wrażliwą i wymagającą skórę, podatną na wysuszenia. Fajny i praktyczny dozownik, dzięki któremu łatwiej kontroluje się ilość wyciskanego mleczka. Stosowała go cała moja rodzina. Jest także wydajny i w dobrej cenie, kupowałam go w biedronce.

kupiłam w Biedronce w promocji- nie będę oszukiwać skusiła mnie cena i śliczne opakowanie ze słodkim misiem :) sam balsam natomiast mile mnie zaskoczył- wydajny, łatwa aplikacja dzięki pompce, szybko się wchłania, wygładza i zmiękcza skórę używałam balsamu czasrm rano a czasem wieczorem, nie lepiłam sie po nim, dawał uczucie komfortu delikatny zapach dziecięcych kosmetyków nivea traktuję jako neutralny

dla moje 7 miesięcznego synka idealne mleczko nawilżajace, wydajne, delikatne i nadaje sie do delikatnego masazu maluszka, dobra pompka bo mozna zawsze zabezpieczyc po uzyciu tylko przekręcając pompkę więc jesli dziecko sięga po opakwoanie z ciekawosci nic sie nie stanie

dla moje 7 miesięcznego synka idealne mleczko nawilżajace, wydajne, delikatne i nadaje sie do delikatnego masazu maluszka, dobra pompka bo mozna zawsze zabezpieczyc po uzyciu tylko przekręcając pompkę więc jesli dziecko sięga po opakwoanie z ciekawosci nic sie nie stanie

Jestem zagorzałą fanką kosmetyków do pielęgnacji dla dzieci, więc ten specyfik musiał u mnie dobrze wypaść. Lubię go za całokształt: duże, wydajne, tanie opakowanie z fajnym dozownikiem, dobre nawilżęnie, dobra konsystencja, zapach świeżutki, delikatny, typowo \'dziecięcy\', kojarzy mi się z taką niewinną czystością.... Szybciutko się wchłania. Super.

Kupiłam go zupełnym przypadkiem na wyjeździe kiedy szukałam uniwersalnego balsamu a w pobliżu była jedynie Biedronka ;) plusy: - naprawdę dobrze nawilża skórę ( stosowałam go zarówno w lato po słońcu jak i teraz w chłodniejsze dni i sprawdzał się super) - nie zostawia uczucia tłustej skóry - nie wyskakują żadne krostki jak po niektórych balsamach

Dla mnie najlepszy - skóra jest taka miękka i aksamitna - łagodzi skórę po depilacji ( bardzo szybko uczucie pieczenia ustaje i zmniejsza się zaczerwienienie co jest naprawdę dużym plusem) - ma przyjemny, niedrażniący zapach - dość wydajny - no i oczywiście dozownik jest spora zaletą