Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża starania

Polecane posty

Gość gość

Staramy się z mężem o dziecko. Póki co tylko 3 miesiące, ale niestety należę do osób nicierpliwych ;/ Macie jakieś rady jak można "przyspieszyć" zapłodnienie? :)

Gość gość
Żartujesz? Strzelasz sobie w kolano myśląc obsesyjnie o ciąży. Tak nie zajdziesz.

Gość gość
Po pierwsze wyluzuj i jak mówił gin, u którego prowadziłam swoją pierwszą ciąże- pomyśl, że nie chcesz zajść , wtedy zajdziesz ;) druga rada- po akcji trzymaj chwilę nogi do góry, może to ściema, ale pomoc sobie w ten sposób nie zaszkodzi :) no i zdrowo się odżywiajcie i jesli wszystko ok powinno zaskoczyć

Gość gość
Kup sobie symfolic w aptece i pij raz dziennie. To nic strasznego zwykły kwas foliowy i inozytol. W przyszłym miesiącu "załapiesz". Powodzenia.

Ja o drugie dziecko starałam się rok. Brałam Folika, zdrowo się odżywiałam. Robiłam testy owulacyjne itd. Ale po 3 miesiącach strasznie się stresowałam, że nadal nic. Po 6 udałam się do lekarza, badania wyszły ok, lekarz zalecił aby przestać myśleć obsesyjnie o dziecku. Po 10 miesiącach daliśmy sobie z mężem spokój. A za jakieś 2 okazało się, że okres się spóźnia ;) Miałam za dużo stresów w domu, pracy itd, kiedy wszystkie sprawy się wyprostowały udało się. Tak więc nie stresuj się będzie ok :)

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej