Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem miła , spokojna

Polecane posty

Gość gość

mam określone wartości i nie jestem najbrzydsza ale jakoś nikt sie mna nie interesuje teraz trzeba byc bardzo przebojowym aby faktycznie wejsc w blizsza relacje

Gość gość
moja skora pachnie jak ostatnie dni libacji. po co mi ten kondom skoro nie masz racji

Gość gość
Pojęcia nie masz o facetach, przebojowe są dobre na raz a nie do bliższych relacji :-D

Gość gość
Jeszcze nie trafiłaś na Tobie przeznaczonego. Poczekaj na miłego spokojnego i tym razem takiego doceń a nie jakimiś figo fago sobie głowe zaprzątałas pewnie

Gość gość
Pojęcia nie masz o facetach, przebojowe są dobre na raz a nie do bliższych relacji x brednie

Gość gość
Te spokojne są męczące, nie da się z nimi wesoło pogadać na luzie, bawić, tańczyć, pić, tylko siedzą cicho, nie mają inicjatywy, nudne jak flaki z olejem.

Gość zah
Ja bym wolal mila, spokojna i nudna. Osoby spokojne potrafia bardziej docenic wspolnie spedzony czas i nie potrzebuja szalec zeby poczuc ze zyja. Problem jest taki, ze spokojni nie zwracaja na siebie uwagi.

Gość gość
gość dziś to ożeń się z przebojową... będziesz miał życie przebojowe, nawet sobie nie wyobrażasz jak bardzo :-D No chyba że jesteś tą przebojową i żyjesz w przekonaniu o swojej zaje/bistości, że jesteś świetnym materiałem na żonę... to powodzenia życzę :-P

Gość gość
jak zwykle skrajności,polaczyc spokoj z fantazja i poczuciem humoru,nie trzeba rzucac dup***a na boki żeby nudy nie było:/