Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

z miesiąca na miesiac życie coraz droższe

Polecane posty

Gość gość

czy tylko mnie sie tak wydaje? jakieś 1,5 roku temu wystarczało mi 1000 zł na żarcie i chemie (2 osoby) ,pół roku temu jakieś 1400,teraz 1500 nie wystarcza. Nigdy nie będziemy mieli dzieci,bo po co je sprowadzać do takiej biedy ,na budowe domu oszczedzamy juz 4 lata i mamy raptem 38 tys :(

Gość gość
Musi być drożej skoro zarabiamy coraz lepiej. Przecież nie może być tak, że zarobki rosną a ceny spadają. Tak dobrze to nigdzie nie ma. Pamiętajcie, że jak będziemy mieć zachodnie zarobki (już niedługo) to będziemy płacić trzy razy więcej niż dziś za wszystko.

Gość gość
gowno prawda gosciu wyzej. Wcale nie zarabiamy lepiej. Najlpiej wyjechac autorko skoro nie macie tu zobowiazan :) Pozdrawiam z Anglii tu zycie jest latwiejsze

Gość gość
nie możemy wyjechać ,ja mam niepełnosprawną siostrę pod opieką (rodzice nie żyja ) a mąż schorowanego tate :( No owszem zarobki przez rok wzrosły chyba o 50 zł co nie wystarcza nawet w 20 % na zwyżki cen

Gość gość
Niedługo Polaków z Anglii wywalac będą, poza tym wszędzie juz pełno ciapatych. Gdzie wyjechać? Eldorado zagranicą się juz kończy, a poza tym nie lubią tam polakow

Gość gość
a u mnie odwrotnie moim najwiekszym zmartwieniem na dzis jest zbyt szybka wyplata.. ale chyba cos zle patrze