Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Jhandyss

Opinia o Nivea Invisible Fresh 6

Polecane posty

Gość Jhandyss

Ochrona przed białymi plamami na czarnych ubraniach oraz żółtymi na białych? Oczywiście, ale nie popadajmy w paranoję, to tylko antyperspirant. Ochrona, którą przewiduje producent jest jak najbardziej umiarkowana, wiadomo przecież, że jeżeli odzież jest bardzo niskiej jakości, to nawet najlepsze środki potrafią nie pomóc i nie zapobiec występowaniu plam. Natomiast jeśli chodzi o opakowanie serii Invisible for Black&White, to muszę przyznać, iż jak zwykle jestem zachwycona aplikatorem z możliwością zablokowania działania sprayu. Po prostu niejednokrotnie przekonałam się o tym idąc na trening i wrzucając chaotycznie antyperspirant do torby. Dodatkowo zapach jest na tyle neutralny i nienachalny, że spokojnie powinien przypasować osobom bardzo wrażliwym na wszelakie wonie. Co do działania przeciwpotowego, to się po prostu nieco zawiodłam. Aktualnie na rynku znajduje się cała rzesza produktów, które mają stokroć lepsze działanie. Nie mam tutaj na myśli tego, iż w trakcie wysiłku fizycznego mam nie uronić ani kropli potu, bo nie taka jest zasada działania antyperspirantów. Mimo wszystko nie jest to kosmetyk, który doradzałabym zabrać ze sobą na trening czy jakąkolwiek aktywność fizyczną. Jest to zdecydowanie produkt na co dzień.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować