Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

portale randkowe i śmieciowicze

Polecane posty

Gość gość

Czemu erotomani i faceci szukający tylko seksu gniją na zwykłych portalach randkowych, zamiast iść na portale przeznaczone do świntuszenia?Nie pojmuję takich zachowań.Przez takich męża nie mogę znaleźć.

Gość gość
siedzisz na portalach randkowych i chcesz znaleźć męża? kijem bym ciebie nie dotknął bleee żona to ma być ktoś a nie wycieruch z portali

Gość gość
00.09-i nawzajem.Też mnie nie pociągasz,bo siedzisz na babskim portalu typu kafeteria.

Gość Eurudyk
kolejna, która spotkała STU i nadal marudzi , że porządnych facetów brak ale w czasie randek opiła się piwska , kawy, czekolady i wszamała STO ciastek , wysrała STO kilo i nadal szuka jelenia

Gość gość
bo tam tylko odpady siedza po co z tego korzystac

Gość gość
00.14-na skąpców trafiam i nikt na ciastka nie zaprasza.Ale na bzykanie w aucie chętni.S*******e

Ja odradzam próby poznania się przez sieć - czy to przez portal, gadu - gadu, czat, czy jakiś portal z fotkami. Straciłem na pisanie wiadomości tyle czasu, że trzeba było ten czas wykorzystać inaczej - w ostateczności napisać książkę z kilkoma lub kilkunastoma tomami, lub dalej księgę. Jeśli już udało mi się doprowadzić do spotkania, to kończyło się na 1 spotkaniu, bo za bardzo chcą przebierać księżniczki. Rozumiem osoby, które nie chcą się tak poznawać, ale jeśli już założyłaś swój profil ze zdjęciem, to smutne, że tylko po to, by tylko pisać, bądź nic nie pisać i się dowartościowywać i napajać swą ciekawość, powodując u naprawdę samotnych mężczyzn frustracje. Sam powinienem od kobiet do których pisałem dostać 100.000 zł odszkodowania za debilizm i bym mógł przeznaczyć te pieniądze na przyjemność którą mi nie dałyście, poza darmowym wypiciem piwa.