Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona9292

Straciłam dziewictwo z żonatym! Co robić?!

Polecane posty

Gość Ona9292

Witam. Jak w temacie straciłam dziewictwo z żonatym , zostałam oszukana! 3 mies. Chodziłam ze starszym o 10 l. facetem , przyjechał tu do pracy z innego miasta a okazało sie że w tamtym mieście ma źone , o tym ze ma 10 letniego syna wiedzialam. W żywe oczy mnie kłamał ze kobieta w znajomych na fb o tym samym nazwisku to siostra nie żona! Twietdził ze na weekendy jezdzi do syna, to mnie zastanawialo. On i jego żona twierdza ze nic ich nie laczy bo ona go zdradzila kiedys i on nie potrafil jej wybaczyc i ze nawet nie sypiali ze soba , a odkad mnie poznal to calkowicie zero fizycznosci. Minelo 3 mies odkad sie dowiedzialam i dalam mu druga szanse mam straszny zal do niego i wybucham zloscia i wyzwiskami , nigdy nie oddalabym dziewictwa zonatemu !! Twierdzil ze i tak mial sie rozwiesc jak mnie poznal. Okłamal mnie drugi raz , machał mi przed nosem fałszywymi papierami rozwodowymi. Drugie kłamstwo. Chciał mnie zawiezc do zony zebysmy sie poznaly , ale dla mnie to ponizajace. Przez tel. Ona powiedziala ze to dobry facet i ze mnie kocha , co nie zmienia faktu ze odebral mi prawo wyboru. Jestem wściekla , trzymalam dziewictwo do 21 r.ż żeby ktos mi je ukradł, udając normalnego faceta? Ludzie na mnie krzywo patrzą , rodzina mnie wyzywa , jeszcze inni sie smieja ze glupia i naiwna. Czy ja tu jesyem winna? I czy to czyni ze mnie kur...? Mowia zebym kopnela go w tylek ale to nie takie proste jak sie juz oddalo facetowi. Ja mysle ze ten zwiazek nie ma przyszlosci , jego dziecko zawsze bedzie na 1 miejscu i do tego te klamstwa. Dowiedzialam sie tez ze chodzil do burdeli. Co sadzicie?

Gość Marttaa34
Typowe zachowanie dziewicy. Weź laska nie dramatyzuj. Bawiłaś się dobrze sex z doświadczonym a nie z prawiczkiem to skarb. Docenisz z czasem. Teraz wylzuj i znajdź sobie innego skoro tak ci przeszkadza że ma żonę.

Gość gość
Jak głupia byłaś to trudno nie ma co teraz płakać wiesz jest takie powiedzenie Polak mądry po szkodzie ...:)

Gość gość
Nie można się oddawać byle komu zwłaszcza cnotę! !

Gość gość
Popieram przedmówczynie. Trzeba uważać.

Gość gość
Faceci to egoisci , zostawic i nie rozpaczac!

Gość gość
Ja cnotę stałam z mężem prawiczkiem. Żaden z nas nie ma byłych i nie lubi używanego towaru.