Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do Dziewczyn które biorą pigułki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość gość

Mam do was pytanie.Nigdy ich nie brałam,a teraz mam taką sytuację,ze okres wypadnie mi podczas wyjazdu wakacyjnego:(To popsułoby mi cały urlop,chce wiec isc po tabsy.Powiedzcie proszę,czy jak zacznę brac to od razu okres zniknie,czy bedzie plamienie?I czy skoro to bedzie pierwszy raz,to bede opuchnieta jak podczas okresu?z gory dziekuje za odpowiedz

Gość gość
to zalezy od twojego organizmu i dobranych tabletek, na 90% raczej spodziewalabym sie plamienia, ale jak napisalam zal;ez\y czy tabletki swietnie przyjmie twoj organizm. ja np. biore tabletki przeszlo 10 lat i wciaz mam plamienia mimo, ze od roku jestem non stop na tabletkach bez zadnych przerw.

Gość gość
15 czerwca 2007 r. w szpitalu publicznym w Itaguai (Rio de Janeiro, Brazylia) przyszła na świat dziewczynka ze złożonymi (jak do modlitwy) i zrośniętymi rączkami. Lekarze oświadczyli rodzicom, że konieczna jest operacja, do której też niezwłocznie przystąpiono. Nie była ona trudna, ponieważ rączki dziewczynki były przedzielone jedynie jakby jakąś błoną i do niej przyrośnięte. Jakież jednak było zdziwienie lekarzy, kiedy po rozdzieleniu rączek ujrzeli na jednej z nich napis: „JEZUS POWRóCI Widząc to lekarze zaczęli płakać a wraz z nimi wszyscy, którzy wtedy przebywali w szpitalu. Po tym wydarzeniu Itaguai przeżyło wielką przemianę ludzie, którzy przestali chodzić do kościoła, do niego powrócili, inni zaś przyjęli Jezusa Chrystusa za swojego jedynego Pana i Zbawcę. To Bóg posłał tę dziewczynkę, aby za jej pośrednictwem przekazać nam swoje Orędzie. W kilka godzin po operacji dziewczynka zmarła. Jej misja została wypełniona: „JEZUS POWRóCI.