Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam na Ciebie ochote

Polecane posty

Gość gość

Ale jestes za daleko :(

Gość gość
Ja na ciebie tez!

Gość gość w kość
a teraz się przedstawcie:)

Gość gość
Mocni w gębie anonimowo

Gość gość
No właśnie mocni anonimowo , jestem facetem i nieraz mam ochotę na sąsiadkę , lub znajomą , by pokochać się i wiem że kobiety też tak mają lecz nie idzie się porozumieć , gdyż zaraz znajdzie się tysiące wymówek a zwłaszcza u kobiet . Chcę lecz boję się , wolę sama się zadowolić niż przyjąć ofertę , pokochamy się i do widzenia , jeżeli tylko zależy nam na rozladowaniu napięcia . Kobiety lub młoda dziewczyno tutaj pisząca , podchodzę do ciebie i mówię choć pokochamy się , myślę że dla zasady obrazisz się w najlepszym przypadku , lub dasz z liścia , albo nie jestem dziwką itd a za chwilkę idziesz do domu i robisz cipka w robocie. Jaki to ma sens

Gość gość
a jaką ja mam na Ciebie ochotę i jak Ty jesteś daleko :(

Gość gość
12:18 Hahaha, najbardziej mnie bawi życzeniowe myślenie facetów, sami mają chuc i wyobrażają sobie że kobieta też :D Spotkałam się już z takimi kretynami co widzieli podniecenie tam gdzie go nie ma :D Ja osobiście czuję pociąg tylko do faceta ktorego kocham, muszę być zaangażowana uczuciowo żeby czuć podniecenie. Każdy inny facet, choćby nie wiem jalk był przystojny , mnie nie pociąga. Propozycje tego typu budzą we mnie jedynie niesmak :O

Gość gość
Ja mam tak samo

Gość gość
mam dni plodne i przez to chcice ;/ przyjedz do mnie misiu

Gość gość
12:18 - "zaraz znajdzie się tysiące wymówek a zwłaszcza u kobiet" - spróbuj z własną płcią będziecie mieli seks bez "wymówek" bo jednakowo myślicie :P

Gość gość
misiu bedziesz mi towarzyszyc przez ten tydzien na szkoleniu? bedziesz wiedzial czy sie bzykne na wyjazdowym czy nie :P

Gość gość
Pani 15:06 Facet, Mężczyzna jak pani wiadomo zapewne jest wzrokowcem i nawet gdyby chciała pani by facet ją dotknął to nie ma takiej możliwości jeżeli jego wzrok stwierdzi że obiekt pożądania nie jest tego wart niestety. Pani odda się tylko kochanemu mężczyźnie a ten kochany mężczyzna jeśli walory kobiecości u pani pójdą w las , pisząc obrazowo to obiekt pani miłości będzie szukał innej kobiety. Taka jest ordynarna prawda. Owszem my jak się potocznie mówi myślimy inną częścią ciała , lecz gdybyśmy byli tak wyrachowani jak wy kobiety to świat byłby o wiele gorszy i mniejszy w liczbach . Zaspakajane były by tylko kobiety typu Doda , Bardotka , czyli kobiety piękne. Nie namawiam panią do oddania się innemu gdy obiekt pani miłości odejdzie z pani życia (nie życzę tego) , lecz to się zdarza i pozostanie tylko zostać samą lub szukać następnego .

Gość gość
"Obiekt pożądania" - ja nie chcę być obiektem pożądania, a niestety często jestem :( Jest to męczące. Gdybyście nie mysleli inną częścią ciała i nie byli tak egoistyczni i wyrachowani w dążeniu do spuszczenia się to świat byłby piękniejszy. Nie byłoby niechcianych dzieci, zranionych wykorzystanych kobiet, gwałtów i innych przestępstw. Wasza natura czyni was niezdolnych do uczuc wyższych :O

Gość gość
"Zaspakajane były by tylko kobiety typu Doda , Bardotka , czyli kobiety piękne. Nie namawiam panią do oddania się innemu gdy obiekt pani miłości odejdzie z pani życia (nie życzę tego) , lecz to się zdarza i pozostanie tylko zostać samą lub szukać następnego ." x Żeby kobieta została zaspokojona, to musi czuć się przede wszystkim kochana i kochać :) Sam seks, bez tego, nie jest czymś co mogłoby kobietę zaspokoić. Szczególnie sama penetracja, dla wielu kobiet to nic ciekawego. Zwłaszcza żeby dla tego mało interesującego doznania ryzykować zajście w ciążę, czy złapanie jakiejś choroby.

Gość gość
Pani 15:06 Zgadzam się z pania ze są kobiety które bez uczuć ,czyli miłości do mężczyzny nie mogą się oddać lub nie maja satysfakcji z o***tego stosunku .Na takie panie mówi się ryba ,ale są tez kobiety które chcą po prostu się kochać bez żadnych zobowiązań i podtekstów ,my nie piszemy o osobach patologicznych ,chorych lub erotomanów ,rozmawiamy o przeciętnej normalnej osobie jaka znamy w swoich otoczeniach.Owszem i z tym się zgadzam ze wy kobiety ponosicie większe skutki choćby nie chciane ciąży ,to fakt .Lecz jakie by było życie nie ciekawe i nudne gdy w małżeństwie facet nie może zaspokoic żony a ona z miłości do niego robi się przysłowiowa zakonnica lub sama się zadawała. Dlatego kobieta lub facet szukają kochanków ,nie z powodu nowej miłości tylko po prostu normalnego zdrowego seksu. Nikt pani nie odbiera takiego podejścia do seksu lecz potępianie ze inni myślą inaczej tez jest nie fer . Niestety czy tego chcemy czy nie sex jest najważniejsza strefa naszego życia .zapewne zna pani chistorie nawet za czasów Rzymian były wojny o kobiety ,powstawały domy uciech dlaczego? Czy nie lepiej być sobie wiernym i żyć z jednym jedna partnerem .Dlatego droga pani Adam zerwał jabłko dla Ewy mimo ze stwórca obiecał mu życie w raju nie skorzystał z tej propozycji i naraził się na wygnanie. Pisząc inacze bo Ewa go pociągała i chciał dorwać się pomiędzy nogi do muszelki .