Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kielce to dziura i wiocha

te kieleckie "uczelnie" to jakaś żenada

Polecane posty

śmieszne szkółki dla nieuków, którzy nie potrafią i nie mogą się dostać na prawdziwe studia w prawdziwych uniwersytetach

prawdziwe szkoły to UW, UWr, UJ, UAM, UMCS itp. a nie te śmieszne kieleckie szkółki dla studentów z okolicznych wiosek. Jak ktoś chce miec prawdziwe wykształcenie to startuje do prawdziwych uczelni. A jak się nie dostanie bo jest za słaby to idzie do takich sorbon jak w kielcach ,opolu , tarnowie czy innej legnicy

Gość kielce to dziura i wiocha
rzeczywiście te sorbony zamykają listę najlepszych uczelni polskich smiech.gif to dobitnie świadczy cóż to za kaganki oswiaty są :D a ty się dalej kretynie rzucaj i faktom zaprzeczaj nie musze ci niczego udowadniac, nie wiem czemu sobie ubzdurałeś że w kielcach czy warszawie nigdy nie byłem, ale mam to gdzies. Znam oba te miasta. Oba są ładne, co nie zmienia faktu, że kielce są zadoopiem. Tak samo jak ładny jest na przykład Szczecin , a mimo to jest dziurą, podobnie jelenia góra czy rzeszów. ty masz jakąś chorą fiksację i powinieneś być na psychotropach, bo to niebezpieczne dla ciebie samego jest