Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Zobaczcie na cialo Malwiny. Widać ze wysportowane, a Agi wysuszone z % i ogólnie niezdrowego trybu życia.

Gość gość
Zwracasz się do kilku osób koleżanko. Ja napisałam tylko o tym, że pisał tu Fabian, bo udowodnił to na swoim FB. O jakim zakochaniu piszesz, tak ciężko Ci uwierzyć że on tu napisał? Faktycznie już chyba usunął ten wpis z FB, ale jeśli nadal nie wierzysz, to żaden problem, daj e-maila, a wyślę Ci screen i porównasz sobie to co wstawił na FB z jego wpisem na Kafeterii na stronie 12, z datą 2017.11.06. Jeśli tego nie zrobisz, to skończ przynajmniej bredzić, że to nie były jego wpisy.

Gość gość
Ta Malwina naprawdę ładna nie jest. Ktoś kto mowi, ze ładna to grubo przesadza. Nie lubie za bardzo Candy ale ta czarna do piękności nie należy. Włosy doczepione, fajek w łapie, styl ubierania jak Candy. I tona tapety na twarzy, nawet podczas treningu (co juz jest dziwne). Zdjecia retuszowane bardziej niż u Candy. Jakby to zmyła z twarzy to mozna by było sie wystraszyć. Obydwie siebie warte. Jedyny plus, to ze troche młodsza, ale nie ładniejsza.

Gość gość
Bez sensu jest sie zachwycać nad wątpliwą urodą Malwiny tylko po to by pocisnąć Candy.

Gość gość
Do 08:29 Błagam Cie dziewczyno, o czym ty piszesz? Jesli mozesz to udowodnić udostępnij tego niby „skrina” publicznie żebyśmy wszystkie mogły zobaczyc. Kto tu ci poda swojego mejla???? I ty dobrze o tym wiesz, ze nik, dlatego udajesz ze go masz. Powtarzam raz jeszcze Fabian tu nie pisał. A w ogóle to o czym to świadczy, ze robisz „skriny” jego Facebooka? Dziwna sprawa, faktycznie jakieś zauroczenie? ;)

Gość gość
Podkład "brefejble'...siedzieć tyle lat w Anglii i mieć tak kiepski angielski. Pewnie mówi też "comfortejble" :D

Gość gość
Pisać, że Malwina jest ładna to trzeba być ślepym. Tona tapety, okropnie narysowane groteskowe brwi i te sztuczne teatralne miny... Za grosz prawdziwej urody czy kobiecości. Piękna to była Marilyn Monroe albo młoda Brigitte Bardot albo po prostu każda naturalnie wyglądająca kobieta, a nie tony podkładu, pudru i plastiku.

Gość gość
Dla mnie Malwina jest piękna w porównaniu do Candy , cialo wysportowane , .A skąd wiecie ze dziewczyna nosi doczepy ?? Zreszta ona naprawdę wygląda duzo lepiej niz Candy ?? Styl ubierania, kazda z nas ma inny ;) zresztą zobaczcie candy zdjęcia ;) dziubki , cyce na wierzchu , nawalona przy dzieciach , a Malwina młoda i jej to pasuje zreszts widać dzieci nie ma.a moim zdaniem komentarze , ze taki sami przekrój co Candy sa nie na miejscu , kazdy z nas lubi co innego i nie warto po zdjęciach oceniać , duzo milosci im zycze i niech małego zabiora

Gość gość
Forum odnośnie Agi i Fabiana więc po co mieszacie w to Bogu ducha winna dziewczynę? Malwina wygląda tak jak chce i czy komis to pasuje czy nie. Nie na miejscu są te komentarze odnośnie jej. Żenada.

Gość gość
Dlaczego zrobiłam screen? Właśnie z tego powodu, że wiedziałam że znajdą się tu niedowiarki, fanki Candy które na siłę będą chciały udowodnić że czarne jest białe. Nie wstawię go publicznie, bo Fabian może sobie tego nie zyczyć. To co było na FB to było i kto chciał, ten widział. A już Twój tekst o e-mailu, że kto ci go tu wstawi? Oj dziecino, ile masz lat. Masz w e-mailu swoje imię i nazwisko że się martwisz że ktoś zobaczy że interesujesz się tematem Candy? To dam ci radę jak dziecku z podstawówki, w 10 sekund możesz stworzyć e-maila w którym napiszesz gucioimaja i nikt nie będzie wiedział kim jesteś, ale wierzę że cię to przerasta. Tym to już mnie rozśmieszyłaś na maxa.

Gość gość
Stosując zasadę, że nie komentujemy wyglądu bo "każdy jest piękny itp." to nie należałoby również komentować wyglądu Candy czy Fabiana, a przecież było to tu robione wiele razy i to często w niewybredny sposób. Czyli mówimy o wyglądzie tylko tych, których nie lubimy i którym chcemy dopiec?

Gość gość
Przede wszystkim to Malwina nie jest tak zajechana jak Candy i jest pewnie młodsza.Agnieszka jest po prostu zniszczona i lepiej to juz nie bedzie co najwyzej gorzej. Ale sposób noszenia się mają podobny,plastikowej lali. Candy z Fabianem to wyglądali jak matka z synem.

Gość gość
Haha, mi to się śmiać chciało jak Candy powiedziała że ma teraz taki a nie inny stosunek do Fabiana, bo on jej nie daje ułożyć sobie życia :D Naprawdę? Póki co, to on znalazł nową miłość, a od niej faceci uciekają. Jak ona wszystko przedstawia na odwrót, jakby ludzie byli ślepi i nie widzieli jak jest.

Gość gość
z tym e-mailem to pojechałaś :) Co za problem utworzyć anonimowego e-maila, jeny ludzie

Gość gość
Malwina służyła w jednostce wojskowej GROM? Chyba że pracowała na stanowisku cywilnym. W każdym razie szacun. Nawet nie porównujcie jej do Agi.

Gość gość
Oni i tak sie za jakis czas zejda:-D pod pretekstem dobra dzieci.Cale zycie beda sie schodzic i rozchodzic .

Gość gość
Weszłam na fb Malwiny:-D toz ona wygląda jak figura woskowa:-D TRAGEDIA. I te zdjęcia... Kto normalny wstawia takie zdjęcia do publicznego oglądania.One wbrew pozorom są do siebie bardzo podobne. Widać że Fabiana kręcą takie dziewczyny.Normalny facet nie związał by się z taką kobietą bo byłoby mu zwyczajnie wstyd.Tandeta nic poza tym.

Gość gość
Błagam was, nie znacie Malwiny. Prawda jest taka, ze to próżna plastikowa lala, która uroda nie grzeszy, stad te jej „przerysowane” makijaże. Na kasiore zachłanna chyba bardziej niż Candy. To juz taki typ. I zapewniam was, a zwłaszcza wielbicielki Fabiana, ze jak sobie chłopak poużywa, to Malwina pojdzie w zapomnienie. A co do włosów, tak ma doczepy, co nie jest żadna tajemnicą. Zresztą ona wcale tego nie ukrywa, otwarcie mowi. Jej prawdziwe włosy są kiepskie. Z tym GROMem to taka sama „prawda” jak to, ze obydwoje z Fabianem tu piszą:) Smiac mi sie chce z tych „artystek” co tu sie wypowiadają w taki sposob jakby dobrze znali całą trójkę. To wam powiem, ze czesto nie macie pojecia o czym piszecie. I tak dla waszej informacji przestańcie robic z Fabiana aniołka, bo nim nie jest, ma wiecej za uszami niż wam sie wydaje. A co do jego relacji z Agą, to są duzo lepsze niż wam sie wydaje. Wy robicie z tego wielkie szoł :D I nie zdziwcie sie jak za jakiś czas, znowu nasz duet bedzie razem :)

Gość gość34
Czytam te wszystkie wpisy i chce mi się śmiać oceniacie dwie kobiety jedna na podstawie filmików a druga na podstawie zdjęci jedna pokazuje że jest plastikiem nie tylko zewnątrz ale i wewnątrz druga ma retuszowane zdjęcia ale kto dzisiaj tego nie robi i to wszystko co mogę powiedzieć a tak naprawdę ten cały cyrk jest między fabianem a Aga i nie wciagajmy osób trzecich w to

Gość gość
Jasne, jasne. Tak samo piszesz o Malwinie jak inni o Kendi nic nie wiedząc, zatem niczym się nie różnisz.

Gość gość
Czekam na wysłanie mi dowodu, ze Fabian tu pisze Oka431@vp.pl

Gość gość
Hahaha Candy jest na kafeteri od razu mozna poznac jej komentarze .kobieto wez sie za wychowywanie dzieci

Gość gość
Do 11:13 Kochana, nie ma żadnego cyrku miedzy Fabianem i Agą. To my same ten cyrk kreujemy, tu na kafeterii :)

Gość gość
11:33 No to sie pomyliłaś. Ja to nie Candy :) Nawet zabardzo jej nie lubie. Przykro mi, ze musiałam cie rozczarować :)

Gość gość
Stara jest zazdrosna i krytykuje Malwine bo to najlepiej potrafi. Wszyscy dookola najgorsi a ona jedna wspaniała. Wygląda jak popycha.bleeee ! Powinna się dziećmi zająć bo jaki daje im przykład! Patologia po prostu brak slow!

Gość gość
Tam cyrk jest od zawsze i jestem pewna, ze piszą tutaj rowniez osoby, które miały albo mają bezposrednią styczność z ACC. Zagubiona to dziołcha. Tyle w temacie. Po co to umoralnianie. Tutaj bedzie pisane na temat Candy, a Candy bedzie kręcic swoje "wypociny". Kabareton trwa dalej. Jedyny szacunek dla niej za to że wpiera ta chora dziewczyne. Czy to jest szczere. To tylko wie sama candy.

Gość gość
Ropucha *

Gość gość
widac ze Brandy sie tu udziela

Gość gość
Skoro Ty ro nie candy skad wiedzialas o który komentarz mi chodzilo

Gość gość
Wysłane.