Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Biedne te dzieci, wujkowie zmieniani jak rękawiczki, tatuś biologiczny, tatus przyrodniego brata, tatus przyrodniej siostry itd... Dobry start w dorosłe życie uczuciowe dla dzieci , filmiki, zakupy, instagramy, portale, fejsbuki, a prózno wypatrywać normalnej książki, rozwijania hobby, dania dzieciom poczucia bezpieczeństwa ...nie ma co....:O I te "widzki": och jak cudnie, och jak wspaniale, trzymamy kciuki... Masakra. Nie rozumiem tego.

Gość gość
Tele-noweli ciag dalszy. Następny proszę. Jak u lekarza. Ahhh jaka ona jest szalona, wyzwolona tygrysica. Przeciez ONA ma prawo do szczescia. Tylko dzieci szkoda. Nawet tygodnia przerwy nie było. Odbije sie to na ich psychice. Wstyd.

Gość gość
Hmm czyli co ma juz znowu nowego faceta?

Gość gość
Zaden facet nie bedzie szanowal kobiety jesli ona nie bedzie szanowac sie sama. Tyle w temacie.

Gość gość
Ja tam czekam,aż na vlogu pokaże nowego wujka. Będzie chociaż z czego się pośmiać. Może tym razem chłopina wytrzyma dłużej jak tamten od jednego sweterka.

Gość gość
Tytuł ostatniego odcinka serialu brazylijskiego ACC- " Historia jednego sweterka" buhahaha. Czekamy na nowe odcinki.

Gość gość
gość dziś Tytuł ostatniego odcinka serialu brazylijskiego ACC- " Historia jednego sweterka" buhahaha. Czekamy na nowe odcinki. x ;D

Gość gość
13:03 dobre!!!!!!!!!

Gość gość
Wyzwolona jak Frytka

Gość gość
Fabian będzie teraz prowadził z czarnulka bloga o sporcie

Gość gość
Może zazna w końcu co dobre i zdrowe jedzenie.

Gość gość
„Dawid 25 Manchester. Szukam zdrowej "mamuśki"

Gość gość
„Dawid 25 Manchester. Szukam zdrowej "mamuśki"

Gość gość
Do tego ogłoszenia powinna sie zgłosić

Gość gość
On a przeciez Jak jakas wywloka szuka tylko faceta do łuzka ,z leszkiem nie pyklo I to po 1 lub 2 dniach nowy się pojawił. Jak widać już chyba mu nogi rozłożyła ,wcale bym się nie zdziwila. A szkoda lubiłam ją ale teraz zmieniam zdanie o mojej youtuberce. Żal na to wszystko patrzeć,kiedyś się obudzi i zobaczy że fabian już ma o niej wyrobione zdanie. Matko że to jej dzieci widza... Wstyd i żenada

Gość gość
wyszła prawda, że Lesek jednak nie jest milionerem :D :D dlatego nie przyzna się Candy o co im poszło :D

Gość gość
Aga jak skończysz przygodę z kolegą to ja jestem singlem i na bolca bym Cię zaprosił.. . Taka dupodajka a nie zrobi Ci różnicy czy jeszcze jeden czy nie co nie . Ale ona musiała mieć patologie w Kołobrzegu jak była mała,ciekawe czy jej matka tak samo się puszczają? Fabian pokaż jaja i zabieraj Gracjana od tej labirynty bo jeszcze zobaczy co matka patola wyrabia. Pozdro dla Ciebie i Malwiny Ps. Widać że jesteś szczesliwy

Gość gość
Jak to o co ? Widać od razu że bolca szuka ... Zapraszam do Nottingham tan bedziesz miec gang bang . Leszek huj...... był więc wymienila

Gość gość
Następnanczęść tego watku załóżcie na “gwiazdach/tv” bo mało kto wie,że już jest temat o Adze.

Gość gość
Chyba na brazzers tv mialas na mysli przeciez ona jak prostytutka sie zachowuje, Biedna Oliwka widzi taka mame i taka sama bedzie .

Gość gość
Nie będzie. Jak nie znoszę tej całej pani która kreuje się na Bóg wie co, a jest sama jak palec, nie bez przyczyny, tak jej dzieci bardzo lubię i stąd mi ich tak żal. Oliwia nad wyraz dojrzała, a Gracek przypomina mi mojego rozwrzeszczanego syna, takie są chłopaki. Nie piszmy źle o dzieciach, bo nawet jakby zbłądziły kiedyś, to nie ich wina.

Gość gość
Pawian ma kogoś? Zarzućcie namiary

Gość gość
U Agi dom otwarty, jeden wujek wchodzi drugi wychodzi :D

Gość gość
Do 10.44 dobre buhahaaaa

Gość gość
Teraz to dopiero serial się rozkreci:-D Będzie jak kotka w rui jak tylko jakiś facet na horyzoncie się pojawi:-D Zamiast w ciuchy z primaniego niech zainwestuje w wibrator;-)

Gość gość
Kobieta 40 lat na karku, dwoje dzieci a wstydu za grosz. Wiadomo kazdy chce miec partnera, ale to co ona wyczynia to przechodzi ludzkie pojecie... Zal tych dzieciakow, ze musza patrzec na takie cos.

Gość gość
Co ta pseudo "jutuberka" przedstawia sobą to juz przechodzi wszelkie granice. Mam nadzieję, że te mlode dziewczynki które ją oglądają nie bedą brały z niej przykładu w przyszłości. Wstyd.

Gość gość
Przez takich ludzi jutub " traci na wartosci". Ktoś powie " to nie oglądaj jak Ci się nie podoba ". Takie odoby z propagowaniem takiego zachowania nie powinny byc wpuszczane na jutuba.