Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
Aga Ty to masz bujna wyobraznie :))) Twoj dzisiajszy wpis o 11.12 i wczesniejszy o 8.52 ;) Ty to bylas materialistka widac teraz po Twoich zdobyczach w sklepach .wczesniej multum kosmetyk贸w i to drogich teraz najtansze i o dziwo nawet po sklepach ci sie nie chce chodzi膰

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
Tak, jasne, nie ma cyrku. Je艣li z ust Kendi na livie pada zdanie, 偶e drogi Fabianie zobaczysz syna jak wniesiesz o to s膮downie, to jasne 偶e cyrku tu nie ma. Chyba 偶e ten live jest spreparowany, tak samo jak kto艣 w艂ama艂 si臋 na FB Fabiana i umie艣ci艂 tam wpis, o kt贸rym Fabian pisa艂 na Kafe.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do gosc 11:12 A co juz tak bardzo zdesperowana jestes i chcesz do fabiana wrocic . Myslisz ze by zostawi艂 mloda d**e dla starego pr***** ?? Musial by byc naprawd臋 bardzo glupi i miec na imi臋 Candy , chyba ze bedziesz mowic ze Gracjan bardzo teskni i chce zeby wrocil .widac ze boli Ci臋 ze ma now膮 i pewnie my艣lisz ze kase wydaje i ti Ci臋 boli Co kolejny wujek zostawi艂 cie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 11:51 Jak to skad wiedzia艂am, o ktory komentarz ci chodzi艂o? No we藕 sie zastan贸w, i pomys艂 troche! Sama napisa艂a艣 godzin臋 komentarza, do kt贸rego sie zwracasz. Tak ja ja teraz do ciebie w tym komentarzu. Nie r贸b zb臋dnej sensacji i nie dorabiaj膮 teorii spiskowej :) Mam na imie Kasia, nie Aga przykro mi :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taka sytuacja zyciowa nie jest mila. ale ktos tak niemily,zawistny,taka materialistka...wygladajaca jak Pani lekkich obyczajow..zasluzyla...tak mi sie wydaje....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyna z godz. cos zamilk艂a. Daj znac czy ta laska wyslala ci ten dow贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gosc 12;08 Candy nie obracaj kots ogonem jak zwykle. Nie ka偶dy jest taki pusty jak Ty i widzi po Twoim sposobie odpowiadania ze to Ty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dajcie spok贸j nic nie wy艣le

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ta karma kt贸r膮 tak straszy艂a.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
daj namiar, to sie przekonasz, po co siejesz ferment

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
po prostu szczena jej opadla i zbiera ja z podlogi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 11:52 Niby piszesz, ze wys艂a艂a艣 a nic nie dosz艂o Do 12:12 Niestety, nie dosta艂am 偶adnego dowodu na to, ze Fabian tu pisa艂. Czego nale偶a艂o sie spodziewa膰. Zaskoczona tym faktem nie jestem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz beda tylko filmiki z corka I synem any pokazac jak dobra jest Matka .poza tym bankomat o imieniu Fabian sie ulotnil to krucho jest

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
By艂am przekonana 偶e tak odpowiesz. Niewa偶ne co my艣l膮 inni, wa偶ne 偶e Ty przekona艂as si臋 jaka jest prawda. Inni mog膮 da膰 sw贸j namiar, wy艣l臋 im tak jak i Tobie, zatem tak czy inaczej ka偶dy kto chce dowie si臋 prawdy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
to by艂a odpowied藕 do niedowiarka z godz. Fajnie 偶e wreszcie wiesz jaka jest prawda. 艁yso Ci, oj wiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wstr臋tna pomarszczona prost.....a. I na dodatek pusta. Bo偶e 偶e tacy ludzie jeszcze chodz膮 po tym 艣wiecie. Szkoda dzieci

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Poza tym granie g艂upa na wiele Ci si臋 zda, bo Fabian napisa艂, 偶e jeszcze udowodni takim samym wpisem jak ostatnio na FB, 偶e to on tutaj pisze. Czy tak zrobi - nie wiem, ale wystarczy 偶e mi, kt贸ra sama w to nie wierzy艂am, udowodni艂. Tak jak napis艂a na Kafeterii, tak zrobi艂 wpis na swoim FB, nie s膮dz臋 abym tylko ja to widzia艂a. Tylko szkoda 偶e skasowa艂. Wyszed艂 na niewiarygodnego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Gdyby dosta艂a to czemu mia艂a by nie potwierdzi膰 tego,偶e faktycznie masz racj臋.Sytuacja jest taka,偶e nie masz nic i ani jedna osoba tego nie otrzyma. W ko艅cu wpis by艂 publiczny niby a teraz problem z jego pokazaniem na screenie ha ha

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dlaczego mia艂aby nie potwierdzi膰? Bo nie ma jaj i wstyd jej przyzna膰 偶e ci膮gle si臋 myli艂a. Daj sw贸j namiar to wy艣l臋 Ci screena, proste jak drut, po co si臋 produkowac bez ko艅ca.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nic nie b臋d臋 podawa艂a,niech ka偶dy ma swoja racj臋 i tyle w temacie.Ucinam to bo,zaraz robi si臋 z 7 stron o tym jak to wy艣le czy nie wy艣le,ma czy nie ma.Szkoda przepychanki,a prawdy i tak si臋 nie dowiemy do ko艅ca tak czy siak.narka.mi艂ego dnia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Apeluje do was dziewczyny. Utw贸rzcie sobie jakie艣 nowe mejle, jesli nie chcecie podawa膰 swojego i niech wam wysle. Wtedy sie przekonacie, ze to oszustka. Przeciez 艂atwo moze ie to zweryfikowa膰. Powtarzam raz jeszcze do mnie nic nie wys艂a艂a!!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
A sk膮d wiadomo co ona niby wy艣le,mo偶e to jaka艣 wiadomo艣膰 z wirusem. Nie chce screena da膰 niech si臋 buja,zwyk艂a oszustka i tyle.Ignorowa膰 tak膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nawiedzona wariatka, kt贸ra podaje sie za Fabiana. Troche wiocha i wstyd na maksa!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ciekawe musicie mie膰 偶ycie. Wszystko na podstawie dochodze艅, zamiast kaw臋 na 艂aw臋. Tw贸j wyb贸r. Domy艣laj si臋 zamiast wiedzie膰. Pozdro.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To 艣lij do mnie: marektolek1960@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Oooo i cisza...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dziewczyny kierujcie sie w艂asnym rozumem, a nie tym co jakas nawiedzona oszustko-wariatka pisze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Fabian Fabianem ale Candy...az dziw as kiedys polibilam jej dwa filmiki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Dosz艂o. No, por贸wnuj膮c z tym co napisane na Kafe, to pisa艂 Fabian. Laska do kt贸rej nie dosz艂o, mo偶e masz co艣 nie tak z e-mailem? Sprawd藕 jeszcze raz

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Prosze cie, nie b膮d藕 艣mieszna. Odrazu wiadomo, ze to ty (czyli osoba podszywaj膮ca sie pod Fabiana) Najpierw ostentacyjnie sie po偶egna艂as, p贸zniej wymy艣lonego mejla poda艂a艣 i udajesz, ze akurat do ciebie dosz艂o. By艂o wiadomo, ze tak zrobisz. Jestes strasznie przewidywalna :) Zaraz oczywiscie bedziesz zaklina膰 rzeczywistosc****isac, ze to nie ty. Daj juz sobie z tym spokoj, i nie przeginaj podszywaj膮c sie pod kogo艣, bo to jest widoczne. A Fabian gdyby tu pisa艂, No pomy艣l logicznie, po tym ca艂ym cyrku juz dawno udowodni艂 by wszystkim na owym Facebooku, ze to prawda. Czemu tego nie robi???? Tu sie niby udziela, a gdzie indziej juz nie, cho膰 obiecuje, ze to zrobi. 呕a艂osna 艣ciema!

Udost臋pnij ten post