Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
W punkt pewnie,że nie ma nic co F niby udostępnił. Dobrze ktoś wyżej napisał,kierujcie się własnym rozumem.Ignorujcie tą co tak niby chętnie chce wysyłać dowód. Nie podawajcie nic,bo to nie ma sensu.Nic nie wycieknie,bo to w jej głowie tylko siedzi.

Gość gość
serio do mnie doszło. Podaj swojego e-maila to wyślę Ci od siebie, też nie wierzyłam.

Gość gość
Fabian udostępnij obrazek z kawą na fejsbukuu to Ci uwierzymy !

Gość gość
Fabian to pisał i to jest prawda na 100%

Gość gość
Oj laski laski. Tu się nikt nie podszywa pod Fabiana. Chciałam Wam tylko pokazać, że to serio Fabian pisał, bo sama w to nie wierzyłam. I to ja po jego pierwszych wpisach napisałam że chyba nie myślicie że to Fabian tu pisał. Na co on napisał to co wyżej Wam podawałam, więc z ciekawości i małą wiarą weszłam na jego konto, a tam był wpis zrobiony o tej samej godzinie o której napisał na Kafe że zrobi ten wpis i wstawił obrazek "Ty wiesz", biały na czarnym tle, a jako jego stan , zrobił wpis "rewelacyjnie". Dlaczego więc miałabym nie uwierzyć że to on tu pisał? No przecież jak byk widniało to na jego FB, stąd zrobiłam screen, bo mnie to równie zaskoczyło, że on tu pisze jak i Was. Nie wiem o co tu ta wojna i brak wiary, jakby to nie wiem co miało dla was oznaczać. Ja chciałam tylko pokazać że to prawda. A wy wierzcie w co chcecie. Już tu któraś napisała że to baby na Kafe kreują między nimi wojnę, a ten kto oglądał live ACC, ten usłyszał jej odpowiedź, że Fabian zobaczy syna jak złoży o to pozew. Rozumiem że dla Was to oznacza miłość między nimi,.. Oj laski, laski.

Gość gość
Niczym „łańcuszek szczęścia” tez nie wierzyłam, ze dojdzie, ale doszło, podaj swojego mejla to ci wysle, a ty podaj dalej. No smieszne. Tak jak koleżanka wcześniej napisała, nic nie podawajcie. A jak chce udowodnić, ze to prawda, to niech publicznie poda na kafeterii. I tłumaczenie, ze Fabian moze sobie tego nie życzyć jest głupie. Przeciez niby sam to wrzucił na Facebooka wystawiając na forum publiczne, a teraz raptem miałby sobie nie życzyć???? Ściema na maksa! :D

Gość gość
gość dziś :D To komu ,komu bo idę z domu... komu... komu łańcuszek szczęścia

Gość gość
Co w tym dziwnego że on tu wszedł i napisał? Każdy może to zrobić.

Gość gość
Candy jaki fejm nagle tu n.a. kafe haha

Gość gość
A ja wam powiem tak, oni w tej chwili potrzebują oddechu od siebie. Jedno sie „wyszumi”, drugie sie „wyszumi”, i wrócą do siebie „kochając sie” najmocniej. Przeciez to juz nie pierwszy raz :) Po co tak sie tym ekscytować? Fabian na pewno nie oddali sie za daleko od Agi i odwrotnie. Dla nas to lepiej, bo zrobi sie ciekawiej w filmikach. A tak naprawdę co u nich sie dzieje, to my gó...no wiemy. Filmiki czy jakieś teksty napisane pod wpływem chwili i emocji na „lajfie” nie odzwierciedlają tego co faktycznie miedzy nimi sie dzieje. Podobno jest tak, ze kontakt miedzy nimi nie jest taki zły, i robi sie coraz lepszy (źródło, osoba z bliskiego otoczenia Fabiana). Dlatego nie zdziwmy sie jak za jakiś czas ze soba bedą, az do następnego razu:)

Gość gość
Dlaczego piszesz by nikt tu niczego nie podawał? Głupio ci że 10 osób napisze ze to prawda? W czym ci ubędzie jakby ktoś napisał tu swojego e-maila i dostał odpowiedź? Serio nie kumam.

Gość gość
To że będą razem to każdy wie. Mają razem dziecko i jak się wybalują, poużywają, to gdy ich obojga status będzie wolny w tym samym czasie, to jak zawsze z braku laku wrócą do siebie, chyba że Fabian będzie miał dziecko z Malwiną, wtedy już nie ma szans na powrót do Candy. Prawda taka ze dziecko zawsze spaja.

Gość gość
Co za różnica czy zobaczysz to na Kafe, czy w swoim e-mailu. Jak ktoś ma ochotę wysłać to tobie, to się ciesz skoro tak się tym jarasz, a nie jeszcze narzekasz i nakręcasz innych żeby robili to co ty.

Gość gość
13:43 A ty widzę nie mozesz tego przeboleć, ze ktoś rozszyfrował twoje oszustwo. Zaczął sie juz inny temat (ten właściwy) a ty dalej o „pisaniu” Fabiana na Kafe. Daj juz spokoj, w tyle to miej i przyłącz sie bez ściem do rozmowy :)

Gość gość
No jak widać dla niektórych to nieprawdopodobne, bo Kafetria jest tak zakodowana, że mało kto może ją odblokować :D

Gość gość
Dziewczyny, sorry, ze ja do tego znowu wrocilam. Ale dopiero teraz zobaczyłam tą Malwinę. Bez ściemy, jaka ona jest brzydka i sztuczna. I poważne mowie o moim odczuciu bez żadnej złośliwości.

Gość gość
To Ty która udawałaś że e-mail nie doszedł? Widzę że to ty nie możesz przeboleć prawdy. Tak tak, to Fabian tu pisał i jak nie możesz tego przeżyć, to popełnij sepuku.

Gość gość
Brzydka nie jest, ale piękna też nie. Jest ładna, młoda, ciało ma zadbane. Dla faceta to wystarczy, zwłaszcza jak wcześniej miał kogo miał.

Gość gość
Malwina już jest w ciazy.

Gość gość
Do Gosc 14 Dokładnie zwlaszcza ze acc byla stara , znaczy wiekowo 38 to nie jest duzo jednak jej skóra wyglada na spokojnie 50 Życzę im duzo szczescia obys Fabian nigdy nir wrócił do acc A Acc wie ze Fabian to czyta dlatego pisze rowniez ns kafeteri , zeby nie bylo samych negatywnych o niej komentarzy

Gość gość
Weź z tym żartem, bo się kendi załamie.

Gość gość
Widziałam jak Fabek na fb świętował że zostanie tatą, po czym następnego dnia usunął posta, pewnie Malwina mu kazala.

Gość gość
rozszyfrował twoje oszustwo? O czym piszesz? To że napisałaś że nie dostałaś żadnego e-maila nie świadczy o tym że musisz pisać prawdę. Skończ już ten temat, bo kto chciał, ten widzial wpis Fabiana na FB. Jak pisałam, widziałam wpis Fabiana na FB i stąd wiem że to prawda, a czy ty w to wierzysz to mi tam zwisa, nic mi to w życiu nie zmienia.

Gość gość
Fajnie by było. Ja im życzę szczęścia. W ciążę jakoś słabo wierzę... ;) ale skoro usnął wpis o którym pisał na Kafeterii, to może i usunął taki o którym piszesz.

Gość gość
Matko to nieźle ma naj****e ta osoba co każdy post jego śledzi i wie ,kiedy wstawił i ze już go nie ma.Czasami odłącz się od FB dla własnego zdrowia.I nie odp.mi ,żebym ja to samo zrobiła z Fb czy kafeterią to tak uprzedzam za w czasu.

Gość gość
Matko to nieźle ma naj****e ta osoba co każdy post jego śledzi i wie ,kiedy wstawił i ze już go nie ma.Czasami odłącz się od FB dla własnego zdrowia.I nie odp.mi ,żebym ja to samo zrobiła z Fb czy kafeterią to tak uprzedzam za w czasu. xx Co nie? Śledzi tego Fabiana jak jakaś psychofanka. Analizuje jego zachowanie, robi screeny... jak prdl :O Nie masz własnego życia?

Gość gość
To ja juz nie wiem kto jest bardziej "slawny"Candy czy Fabian?

Gość gość
Ja wiem że chcecie komuś wmówić chorobę. Ale serio mnie to bawi, bo widzę że same macie ze sobą jakiś problem. Ja zrobiłam tylko jeden screen, bo nie mogłam uwierzyć że Fabian tu pisze i to tyle. Jakie śledzenie? To był tylko raz kiedy on odezwał się tu na Kafe i dał znać że udowodni to na FB. Naprawdę dziewczyny wyluzujcie, bo jak ktoś ma problem to wy. O ciąży pisał tu kto inny, ale jeśli to prawda, to w czym problem. Wasza Kendi sobie poradzi.

Gość gość
"Ty wiesz..."jakie podobno umieścił na swoim fejsie, może oznaczać wszystko. Ty wiesz że Cię kocham, że jesteś najważniejsza itd. i było to skierowane najprawdopodobniej do Malwiny a nie do Ciebie. Skąd pomysł u Ciebie że to było skierowane do kafeterianek... pojęcia nie mam. Nie jest to absolutnie żadnym dowodem na to że pisał na kafeterii, więc robienie skreena było bezcelowe