Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Fabian sławniejszy, bo ma i wygląd, kasę i wreszcie super kobietę u boku. :) Pogratulować!

Gość gość
dziś Weź już nie smęć, tylko wróć do strony 12 na Kafeterii i poczytaj posty z 2017.11.06 a potem 2017.11.06 I nie tylko przeczytaj, ale przeczytaj ze ZROZUMIENIEM , 🖐️

Gość gość
Do 14:38 Weź juz skończ z tym całym „wpisem” Fabiana!!!! Przeciez tego nie da sie juz czytać. Czemu sie tak zawzięcie tłumaczysz, co? Popieprzylo ci sie w głowie z tym Fabianem, masz jakieś urojenia. Faktycznie jak juz wyżej jedna z koleżanek zauważyła, ten wpis „ty wiesz...” moze oznaczać wszystko. A napewno nie jest dowodem na to, ze on tu pisał. I żadna str 12 tego nie zmieni. Pogubiłas sie troche skończ juz z tym i zacznij normalnie z nami rozmawiac.

Gość gość
Niedługo przez tą psychofanke Fabiana nikt tu nie bedzie chciał zaglądać. Ten temat wieje juz nudą

Gość gość
To by dopiero było wesoło jakby Fabian zmajstrowal dzieciaka :-D Candy by się wściekła:-D Też uważam że się zejdą za jakiś czas i to bez znaczenia czy on będzie miał dziecko z tą nową panną czy nie.

Gość gość
Jeśli ktoś ma tu chorobę, to raczej ty. Zwyczajne odpowiedzi na wpisy traktujesz jak obsesję? Czas na leczenie. Ktoś pyta, to ktoś odpowiada. Czym się w ogóle tak denerwujesz. Jeśli pisał to Fabian, to nie powód żebyś przeżywała to tak, jakby sam Papież tu pisał :) Zapodaj sobie meliski i powinno ci powoli przejść. Sama napędzasz tu wpisy o Fabianie, a potem udajesz że ktoś to robi, ale jak ma ci to przynieść ulgę, szczęście, czy co tam jeszcze...

Gość gość
Słuchajcie, przyznałam sie Malwinie raz jeszcze. No rzeczywiscie piekna to ona nie jest. Aga zresztą tez nie. Ale wyobraźcie sobie twarz Malwiny jak bedzie w wieku Agi, a widac, ze tez z solarium korzysta na grubo. I jeszcze ta tona tapety. Obawiam sie, ze jak bedzie w wieku Candy moze wyglądać od niej duzo gorzej

Gość gość
14:57 Dokładnie tak!!!! :)

Gość gość
Jeśli on tutaj pisał, świadczy jedynie o tym że ma nierówno pod sufitem jak jego była żona. Ma telefon, zna adres, więc niech załatwia swoje problemy jak normalny człowiek, a nie rozkręca dramy w internecie jak idiota. Tylko tych dzieciaków żal że mają niedojrzałych rodziców. O to cukrowanie, wybielanie się i pisanie "ze zna ją dobrze o rzeczach o których nic nie wiecie" Czy przypadkiem rozwód nie był z JEGO winy, do czego sam się niejednokrotnie przyznawał? Czy nie ponosi winę za rozpad rodziny? Nie przepadam za Candy, ale jestem obiektywna. Chyba ma ból doopy o tych "wujków". Oczywiście tego nie popieram, tego szybkiego pocieszania się kolesiami po rozstaniu i wprowadzaniu ich do chałupy, ale on sam szybko pocieszył się Malwinką. Więc on sam niech będzie w porządku i niech będzie przykładem do syna. Nie wspominając o tym że zachowuje się jak typowy pies ogrodnika. Bądź sprawiedliwa.

Gość gość
15:03 Zgadzam sie z tobą całkowicie. Dobrze to ujęłaś.

Gość gość
15:03 Aga telefonu może nie odbierać, do domu nie wpuścić, na livie od razu go zbanowala, to udzielił się tutaj. Czy mądrze zrobił czy nie, mnie to nie obchodzi, ale fajnie że jest miejsce gdzie Candy nie sięga i go nie zblokuje.

Gość gość
gość dziś 15:03 Aga telefonu może nie odbierać, do domu nie wpuścić, na livie od razu go zbanowala, to udzielił się tuta x Udzielił się na kafe jeszcze przed livem co świadczy że tak samo kręcą go dramki jak jego żonkę. Być może o te wpisy wyszła afera, bo jakaś usłużna jej doniosła że on tu pisze. O tym czy go do domu nie wpuszcza, i tel nie odbiera, to tego nie wiesz. Gracjan ma też telefon i może z nim rozmawiać. Tak czy inaczej, oboje mają nasrane w głowach po równo. Fabian nie jest żadnym wyjątkiem.

Gość gość
14:59. Malwina to młoda wysportowana zadbana kobieta wyglada tak jak chce, dla mnie osobiście jest ładna. A to że korzysta z solarium to nic złego każda z nas kiedyś była bądź chodzi do tej pory i to jest każdego osobista sprawa. Ja pier...e... po niej nie widać żeby była skwarka spalona jak Aga. Boże litości! Kto będzie wiedział jak będzie wyglądał za 20 lat. TY sama pewnie jesteś pasztetem który zapewne nie wie jak się trzyma tusz do rzęs w ręce! LITOŚCI!

Gość gość
Niech sobie ona wygląda jak chce. Dla jednych ładna dla innych brzydka, o gustach się nie dyskutuje. Nawet Candy może się komuś podobać, np. takiemu Fabianowi :P. Jak mu ona odpowiada, to niech sobie z nią siedzi, grunt żeby postępował rozważnie, bo tu o jego syna, nie o Candy chodzi..

Gość gość
On po prostu napisał na kafeterii. W porównaniu z tym jak kendi nie ukrywała wujka który u niej nocowal, to faktycznie nie ma różnicy.

Gość gość34
Prawda jest tak my wiem co się dzieje na forum ale pytanie jest co się dzieje kiedy są drzwi zamknięte bo patrząc z drugiej strony To robią trochę szum wokół siebie niby zależy na dziecku a jeden drugiego obraża i jaki to sens gdzie w tym jest dziecko bo ja nie widzę

Gość gość
Fabian i jego rzekomy wpis na Kafeteri jest zakałą tego wątku

Gość gość
Obgadujecie kogoś kto wygląda po zdjęciach w porządku to pokazcie siebie i też się posmiejemy bo dla mnie Malwina wygląda świetnie a to że ma makijaż jak ćwiczy czy tapete to nie znaczy że jest pusta czy blachara.W tych czasach każda praktycznie ma makijaż do zdjęć, sama też mam zawsze makijaż i też chodźe na solarium i jestem na dodatek blondynką i to czyni mnie gorszą ? Otóż nie bo nie ocenia się książki po okładce, jestem wykształcona nauczycielka a to ze tak wyglądam bo takie sa moje widzimisie a wam się dziwie zazdrosne kwoki ze nie macie własnego nosa i własnych problemów tylko obgadujecie ludzi od rana do wieczora.Wstyd i nic więcej

Gość gość
Dziwna sprawa? Malwina moze wyglądać jak jej sie podoba, byc brzydka, sztuczna, pasjami korzystać z solarium, nosić sztuczne kudły. Jesli o nią chodzi to nic strasznego. A Candy absolutnie nie ma do tego prawa. „Sprawiedliwy osąd” az tryska od coponiektórych dziewczyn. No niestety Malwina wyglada jak sztuczna skwarka. Nie gloryfikuj jej. Owszem ma niekiepskie ciało, ale zeby tak wyglądać wkłada w to mnóstwo pracy i wysiłku. A Candy, co trzeba sprawiedliwie przyznać (zaraz zazdrościcie i psychofanki Fabiana zaczną protestować) ma ładną figurę bez jakiś specjalnych ceregieli i wysiłku. Przypominam, ze urodziła dwójkę dzieci. Mozna jej nie lubić i do rożnych rzeczy sie doczepiać, ale to jej trzeba przyznać.

Gość gość
Malwina to super dziewczyna.

Gość gość
Malwina nie jest w ciąży, ale jeśli ktokolwiek z Was ma kontakt z Fabianem albo Malwiną to może się sporo dowiedzieć apropo staran o dziecko:)

Gość gość
Candy ma ciało wysuszone i to tyle. Amy Winehouse też raczej nie cwiczyla a posture miala jak Candy plus nawet wszczepy w klacie. Obie sa okazem zdrowia. Sorry, jedna była.

Gość gość
Brawo ! Polać jej! Święte słowa!

Gość gość
16:01 To ja trzymam kciuki. Powodzenia jeśli czytacie.

Gość gość
Nie jest brzydka, ale kładzie tonę tapety na twarz, wręcz ją zamalowuje i to do takiego stopnia że "mejkap" można zdzierać szpachlą. Jak doliczysz do tego solarium to w wieku Candy będzie wyglądać bardzo źle. O skórę trzeba dbać a nie traktować ją po macoszemu.

Gość gość
Może Aga jest szczupła i ma fajną figurę jak na te lata, ale to jest kolosalna różnica między jej figura a Malwiny. Aga jest po prostu szczupła i jej ciało jest wiotkie a Malwina ciężko na to pracuje by mieć sportową sylwetkę to widać. Przynajmniej ma lepsze zainteresowanie niż latanie po primarku za szmatami.

Gość gość
16:09 To i tak współczuć Candy ze naturalnie tak się szybko zestarzala.

Gość gość
Nie masz pojęcia jak będzie wyglądać za 15 lat, jako zdrowo trzymający tryb życia sportowiec będzie wyglądać na pewno lepiej niż ja i większość z was a to ze ma "w pysku" fajkę to nie oznacza nic jeszcze

Gość gość
Malwina nie jest w ciąży, ale jeśli ktokolwiek z Was ma kontakt z Fabianem albo Malwiną to może się sporo dowiedzieć apropo staran o dzieckousmiech.gif x Zastanawiam się jak dalece trzeba zabrnąć w swojej głupocie, aby wypisywać do obcych ludzi i wypytywać się o ich plany dot. przyszłego dziecka. Ja prdl :O

Gość gość
16:13 i tak juz mniej lata. Nagle jej się nie chce mierzyc, a co do kosmetyków to nagle nic jej się nie podoba, maseczek ma tyle że do końca życia jej stykna. Kurcze co za zmiana!