Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Według ciebie każda dziewczyna, która ma odmienne zdanie od twojego to odrazu Candy. Nie, nie jestem Aga. Ake jak dla mnie mozesz myślec, ze jestem nawet Marią Antoniną czy Papieżem, nie obchodzi mnie to:)

Gość gość
Krwawa jadka a na filmiku Kendi z dziećmi marznie bo nie doładowała karty by ogrzewanko gazowe dalej grzało.Motocyklisto odpalaj swojego mechanicznego rumaka i pędź ogrzać swoją lubę.

Gość gość
Do 12:55 Ty nie raz strzelslaś na tym forum większe byki (cofnij sie wstecz i poczytaj te swoje głupoty), i nikt ci uwagi nie zwracał. Większość pisze ze słownikiem (ty pewnie tez) i dlatego głupoty sie zdarzają i beda zdarzać, to po pierwsze. Po drugie ja nie wierze w to, ze tak jest tylko poprostu to wiem. Ty natomiast o jej prawdziwym zyciu poza YouTube nie masz zielonego pojecia, jak to usiłujesz sobie i innym wmówić.

Gość gość
Poza YT jest niestety dokładnie tak samo jak w filmikach

Gość gość
13:08 „Cofnij sie wstecz“. A mozna cofnac sie do przodu? :D

Gość gość
Czyli Kendi wykreowała sobie facetów których pokazuje. Aha. Fabian też wykreowany? Filmik w którym mu groziła że syna zobaczy jedynie jak złoży pozew też wykreowany na potrzeby oglądalności? A może ten alkohol który pojawia się w prawie każdym filmiku też jest pokazywany dla zwiększenia oglądalności? Kurcze, wszystko wykreowane, a tak naprawdę Kendi zamiast alkoholu ciągle pija na filmikach wodę, Fabian jest jej bratem, Oli i Gracek to jej rodzeństwo, ona zaś mieszka tak naprawdę w willi z basenem i nie jeździ na mopie, tylko pracuje w banku. No gdybyś nam tego nie wyjaśniła, to ciągle myślałybyśmy inaczej. Dzięki Ci 🖐️

Gość gość
dokladnie. Kurde film tu kręcą. Ahhh dziekujemy Ci Candy, że zapodajesz nam tak super rozrywke w postaci serialu brazylijskiego. Mysle, ze nagroda "złota malina" trafia własnie do Ciebie. Nio, nio brawo :D

Gość gość
13:14 Wcale tak nie jest. Oczywiscie ty nawet gdybys wiedziała o tym i byłabyś o tym przekonana, to i tak tego byś nie przyznała. Wspolczuje ludziom, którzy mieszkają w twojej okolicy. Jestes typem typowej plotkary, „wiedzacej wszystko najlepiej”, No i nie daj Boże jak ktoś ma inne zdanie niż ty. Podejrzewam, ze na ludziach z bliskiej i dalszej okolicy rownież suchej nitki nie zostawiłaś. Takie osoby jak ty traktuje sie z lekkim pobłażaniem, cos na zasadzie „nie tykaj gó...wna, bo bedzie śmierdzieć”. Dlatego pod osłoną pozornej anonimowości internetu pisz sobie co chcesz. Tylko nie dziw sie, ze ktoś zwraca ci na to uwagę, bo twoje wpisy sa poprostu śmieszne, niekiedy wrecz żałosne, zreszta jak cała ty. O czy najwidoczniej nie nasz pojęcia, bo przeciez według ciebie jestes chodzącym ideałem, wzorem do naśladowania i uosobieniem cnót wszelakich :D:D:D:D

Gość gość
Wiecie co, wydaje mi sie ze ktos powinien w koncu przejac kontrole nad tym calym YouTubem... mamy coraz wiecej takich jutuberow jak candy.... przeciez to nie wnosi zadnych wartosci... na co komu ogladanie pijanej baby, pokazujacej coraz to nowe romanse (poki co to mamy tutaj tylko bigbrother), albo pokazujacej asortyment w sklepach... haule jedzeniowe?!!!!???? Na co to komu???!!!!!Przeciez to cos to niczego widza nie uczy? Nic to nie wnosi... No co wy wyciagniecie z ogladania candy, poza rozrywka w formie telenoweli? Jest rowniez tyle wartosciowych programow na YouTubie, o gotowaniu, o podrozach, jakis konkretnych zainteresowaniach...Np, Menu Dorotki... kobitka bardzo fajnie uczy gotowania.... Popatrzcie sobie jak sie prezentuje, z jaka klasa opowiada, a potem sobie porownajcie z Candy. Ktora z nich ma styl? Ktora z nich ma klase? Ktora z nich tak naprawde cos z soba reprezentuje? Czy Kendi cos z soba reprezentuje pokazujac sie pojana na live? Niby szuka faceta, ale zaden wartosciowy facet sie nia nie zainteresuje.... szkoda tylko dzieci.....nawet im w lekcjach nie pomoze, bo nie zna angielskiego.... (sorry, ze bez polskich znakow)

Gość gość
"Jaki koń, każdy widzi". Nie rozumiem po co starasz się na siłę wmówić innym że jest inaczej niż wszyscy widzą na własne oczy. Uważasz że ktoś uwierzy jednej anonimowej osobie że to co w filmikach to nieprawda? To co jest prawdą?

Gość gość
Ja dalej będę powtarzac, że niestety ludzie tutaj nie mają o niej dobrego zdania. Nawet osoby które nie oglądają yt. Znają ja prywatnie. Niestety taka jest prawda, a dokłada jeszcze "do pieca" tym, że pokazuje siebie w takim świetle w filmikach. Ona sama na siebie 'bata kręci". Kiedyś było mi jej szkoda. Teraz nie- to jest cwana, wyrachowana kobita. Ona nie jest sama w sobie zła. Zagubiła sie gdzies po drodze. Nie wiem. Ona nawet jak cos robi zle nie da sobie powiedziec. Jej życie uwaza. To tak bedzie niestety postrzegana.

Gość gość
Mi sie wydaje, że ona nade wszystko łaknie uczucia. Stąd ten chory pęd za facetami, ta zaborczość. Nawet wtedy gdy mówi, że "ja wiem ile ja mogę drugiej osobie dać" w sensie uczucia, poświęcenia czasu - już zapowiada to, że "jak ty mi się równo mocno nie odwdzięczysz, to zostaniesz moim wrogiem". Ja to tak odbieram.

Gość gość
Moze kiedys trafi na odpowiedniego faceta, ktory bedzie mial ochote ogarnac ten jej caly " balagan zyciowy" i oczywiście jezeli ona sie da ogarnac. Wezmie ja " za fraki" i pokaze co jest dobre, a co nie. Cuda sie zdarzaja.

Gość gość
- bardzo słusznie ujęte - nawet jak robi coś źle, to nie da sobie nawet przetłumaczyć, a jak jeszcze ktoś jest od Niej młodszy (nieważne już czy to kobieta czy mężczyzna), to uważała się za mądrzejszą, bo przecież Ona jest starsza, tyle przeszła i co ta młodsza osoba może wiedzieć o życiu? Wszystkich traktowała z góry i uważała siebie za zaje....istą. Każdy widzi jak wulgarnie się ubiera, wywala cyce na wierzchu, pozuje do zdjęć już nie powiem jak kto. I to jest normalne? Czy normalna osoba dodaje takie zdjęcia? Nie sądzę.

Gość gość
Ale to musiałaby być ktoś starszy od niej, bo młodszy szuka zabawy, zresztą ona póki co też. A starsi od niej nie wchodzą według niej w grę, więc marnie to widzę. Facet który chce stworzyć prawdziwy związek byłby dla niej za nudny. Ona potrzebuje głównie show pod filmiki, a nie spokoju i rodzinnej atmosfery.

Gość gość
13:48 Na własne oczy ci twoi „wszyscy” widzą tylko to co na filmikach. To jak wyglada jej życie poza YT, ty, nie masz zielonego pojęcia o tym. Prawda jest taka, ze nic o jej zyciu poza YT nie wiesz. I dlaczego to ty na sile starasz sie ludziom wmówić, ze jej filmy to rzeczywistosc i jest tam sama prawda i nie ma nic wykreowanego. Przeciez jej nie znasz, oprócz YT na oczy jej nie widziałaś. Owszem wrzucony jest film, i widzowie maja prawo sie o nim wypowiedzieć, jak najbardziej. Niech kazdy sobie ma swoje zdanie o jej filmikach dobre lub zle. Ale życie prywatne poza YT nie powinno podlegać dyskusji, zwłaszcza, ze powtarzam to raz jeszcze, nie masz o nim zielonego pojecia, nie znasz jej. I tylko juz nie pisz, ze z filmików mozesz wywnioskować jakie jest jej życie, bo to nie prawda. Ja moge wrzucić na YT taki filmik, a nawet całą serie, z której bedzie mozna wywnioskować, ze jestem miliarderką opływającą w luksusy. A faktycznie jestem zwykłym człowiekiem, nie posiadającym miliardów na koncie.

Gość gość
13:52 Nie ściemniaj juz z tymi osobami, które ją znają czy znały prywatnie. O tych osobach tak samo jak o jej zyciu prywatnym, nie masz zielonego pojecia i nie masz z nimi najmniejszego kontaktu. Nie ośmieszaj sie:D

Gość gość
To żeby się nie powtarzać. Może odpiszesz na to: "Czyli Kendi wykreowała sobie facetów których pokazuje. Aha. Fabian też wykreowany? Filmik w którym mu groziła że syna zobaczy jedynie jak złoży pozew też wykreowany na potrzeby oglądalności? A może ten alkohol który pojawia się w prawie każdym filmiku też jest pokazywany dla zwiększenia oglądalności? Kurcze, wszystko wykreowane, a tak naprawdę Kendi zamiast alkoholu ciągle pija na filmikach wodę, Fabian jest jej bratem, Oli i Gracek to jej rodzeństwo, ona zaś mieszka tak naprawdę w willi z basenem i nie jeździ na mopie, tylko pracuje w banku. No gdybyś nam tego nie wyjaśniła, to ciągle myślałybyśmy inaczej.

Gość gość
A Fabian trzyma sie jednej ,widocznie cos jest na rzeczy... Fajnie razem wyszli na Fabcia profilu...szczescia im zycze... Teraz wiadomo jaka byla Candy a jaki jest Fabian,dobrze zrobil olewajac stare pr***no

Gość gość
ojjj mam, mam. Nie bede sie z Toba licytowac. Kto ma, a kto nie ma. Gadają tutaj ludzie o niej i beda jezeli dalej sie bedzie tak kompromitowac.

Gość gość
Ty chyba czegoś nie rozumiesz. Ona kręci vlogi. Vlog to jest fragment z jej życia. Czyli pokazuje jak spedza czas, na zakupach, na baletach (yyy) w pabach itd. Tak, fragment, nie całe życie, ale czy poza fragmentem kiedy pokazuje jak opycha się pizzą i popija piwem coś innego, niesamowitego się dzieje? Bo nie bardzo rozumiem co takiego w swoim wg. ciebie w "realnym" życiu miałaby innego robić. Już pokazała fragment jak szła z mopem, myślisz że poza tym urywkiem robiła coś innego niż sprzatała komuś mieszkanie? A jak była z widzką w galerii i robiły zakupy, to poza kamerką działo się coś iście nadzwyczajnego o czym nie wiemy? A te livy które kręci, gdzie wychodzi wiele rzeczy na jaw, które później musi ze wstydu kasować... To też na potrzeby kreacji? Po to się spiła, żeby wg. ciebie mieć wiekszą oglądalność? Myślisz że skoro na wizji 'ubzdryngoliła się', to poza kamerą co mogła robić o czym można by mieć lepsze o niej zdanie? O czym Ty w ogóle piszesz, bo chyba sama nie wiesz, co takiego niby innego cudownego ona robi poza kamerą?

Gość gość
14:45 Przestań koloryzować i ubarwiać wypowiedzi innych. Uważałam cie za osobę myśląca i nie sądziłam, ze wszystko trzeba ci na „kartce rozrysować” zebys zrozumiała. Obydwie wiemy, ze dobrze zrozumiałaś co mam na mysli, wiec po co ta ironia? Oczywiscie, „ciezko myśląca” osobo, ze nie wszystko jest wykreowane. Aga jest prawdziwa, ludzie pojawiający sie w filmikach rownież. Wnętrza tez. Aga czesto nagina „rzeczywistos filmikową”. Podstawia postacie. Zachowania owych postaci odbiegają nierzadko od „stanu faktycznego” itp. Tak, ma to za zadanie podnieść oglądalność. I trudno jej sie dziwić. Ale jesli ty wolisz się oszukiwać, ze to co widzisz na filmikach (zresztą nie tylko u niej) jest szczerą prawdą i nie ma w tym krzty naciągania i blefu, to twoja sprawa. Oglądaj (bo to najważniejsze), lapkuj w gore lub w dół (bo to nie ma znaczenia ilość sie liczy) i myśl sobie co tylko chcesz:D

Gość gość
Czy ona jest po studiach pedagogicznych? Bo jeśli tak, to to jakieś nieporozumienie.

Gość gość
Dalej nie odpisałaś na temat. Wiem że ciężko, bo co masz napisać - że Aga upiła się bo ludzie wolą ją widzieć pijaną? Że groziła Fabianowi na livie, bo ludzie lubią sensacje, a ona ma gdzieś że dzieci tego słuchają? Oj kobieto, chciałabyś coś sensownego napisać, a nawet nie potrafisz odnieść się do pytania, słabe to.

Gość gość
matko skąd Ty sie kobieto urwałas buhahaha. Jak czytam co Ty tutaj wypisujesz o Agnieszce od smiechu brzuch az boli. Jezeli ona kazala wypisywac Ci te bzdury, to brawo za pomysl.Ale takie teksciki to w jej stylu. Nio, nio. Subcio ahahaaa. Zyj sobie w tym swoim swiecie. Ludzie w Stoke "łacha z niej " targają, a Ty jej bronisz. Boze co za naiwnosc. Ty zamiast ja tutaj wybielac moze doradz jej, ze robi czasem z siebie posmiewisko .

Gość gość
Przecież koleżanka wyżej uświadamia nas tu wszystkich, że Aga kreuje filmy na potrzeby widzów, więc wcale nie musiała ukończyć żadnych studiów, ogólnie wszystko co mówi musisz brać z przymrużeniem oka. Taka oto jest szczera :D

Gość gość
15:33 Od smiechu brzuch by mnie bolał od tego co ty tu wypisujesz. Ale przestałam sie smiac, bo z tego co widzę jest to juz tragiczne, a nie smieszne. Napisałam ci juz zebys sztucznie nie ubarwiala rzeczywistości. Na tym forum nie ma przygłupów i kazdy łatwo moze sie domyśleć, ze to co wypisujesz jest tylko desperackim krokiem by uwiarygodnić swoje brednie. Dlatego wypisujesz głupoty typu, ze ludzie z Stoke „lacha z niej drą” itp. Co oczywiscie mija sie z prawda i tylko udowadnia, ze nie wiesz o jej zyciu, mieście, ludziach tam mieszkających kompletnie nic. Jestes zwykłą plotkarą-mitomanką, co tak naprawdę czyni z ciebie postać tragiczną. Wspolczuje.

Gość gość
Jak mam byc szczera to zdjęcie Fabiana jest strasznie pozowane zwłaszcza tej dziewczyny natomiast Candy widać już ten wiek u niej ale jednak jest naturalna na zdjęciach nawet na tym ostatnim z tym wujkiem nowym na motorze

Gość gość
A Ty dalej nie odpisałaś na post z godz. 15:33? Coś nie mogę się doszukać. Wcześniej tyle miałaś do powiedzenia.

Gość gość
Jakieś zawsze się znajdzie, to ten 1% w morzu jej słynnych dziubków :D oczywiście niepozowanych!