Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Z pierwsza wypowiedzią z godz 12:05 sie zgadzam. Druga wypowiedz z 12:05 Znowu odgrzewasz kotlety, twoja wypowiedz jest stronnicza a nie obiektywna. Pieprzysz w kółko jedno i to samo, i nie potrafisz przestać tego robic. Dlatego twoje wypowiedzi tracą na wiarygodności. A stają sie śmiesznym przekomarzaniem.

Gość gość
Też zwróciłam na to uwagę, taka wyszczekana i szczera, a nawet nie podjęła z Fabianem rozmowy. Skoro taka jest jak mówi, to mogła zasadzić mu niezłą kontrę, no ale pewnie wyszłoby szydło z worka i byłby koniec kanału.

Gość gość
12:10 W zasadzie po cholerę po raz enty do tego wracasz? Rozmawiałyśmy o tym juz nie jednokrotnie. Nie zanudzaj!!!!

Gość gość
TAK! Tu zdecydowanie wygrała internety! Jej live po pijaku nie można już chyba z niczym porównać. Żadna z osób, o kobietach nie wspomnę nie doprowadziła się na you tubie do takiego stanu. I tu pada pytanie - jak to możliwe? Przeciez kobieta lat prawie 40, dorosła, wiedząca że nagrywa na żywo, doprowadziła się do takiego stanu. I to jeszcze w jakim temacie, w jakiej sprawie? Traktowała tą licytację jak posiedzenie w knajpie. Szkoda tylko tych ludzi z rodziny chorej dziewczyny, które musiały to widzieć. I ona dziwiła się potem, że większe kanały nie chciały jej w tym wesprzeć??? No proszę Was!

Gość gość
Tylko to jej pozostało.

Gość gość
Jak się tak spiła na wizji, to pamiętam jak zawołałam męża, bo nie wierzyłam w to co widzę. Nawet nie przytoczę tego co powiedział...

Gość gość
Nie wiem, nie siedzę tu od lat, a jeśli ktoś o tym pisał, to słusznie, nie tylko ja to zauważyłam, więc co w tym dziwnego. Ps. Notujesz wszystkie wypowiedzi? Jestem w szoku.

Gość gość
Do 11:55 Troche jednak z tą 60tką to przesadziłaś:) Juz bez przesady, pokaz jej zdjęcie najlepiej jakiemuś facetowi i zapytaj go na ile lat ona wyglada. Napewno nie powie, ze 60. A twojej mamie domyślam sie, ze powie 60.

Gość gość
50+ to oznacza też 52, na tyle na pewno wygląda, na 60 nie.

Gość gość
12:25 Od jakich lat???? Mowa o tym była niedawno nie dalej niż strone temu. Chyba nie chcesz powiedziec ze nawet nie rzuciłaś okiem jakie tematy sa tu poruszane tylko napisałaś byle gdzie w ciemno? Kłamstwo ma krótkie nogi:)

Gość gość
12:44 No raczej tez nie

Gość gość
A możecie dać linka do tego pijanego live'a?

Gość gość
Live został skasowany jak zobaczyła rano co wrzuciła na YouTube. Skoro tak robi wszystko pod publikę jak ktoś powiedział to dziwne ze to skasowała. Miałaby pierdykiard wyświetleń:)

Gość gość
Kłamstwo ma krótkie nogi? Napisz to Kendi! A na 52 lata wygląda i to spokojnie. Żeby było obiektywnie - jej twarz! Bo co do ciała, to świetnie do niej pasuje powiedzenie - "z tyłu liceum..."

Gość gość
Myślę że jej wyświetlenia byłyby największe na you tubie. Zatem nie sprawdziła się teoria fanki Candy - że ta tylko kreuje swoją rzeczywistość dla wyświetleń. Hahaha. Swoją drogą, nie skasowała tego liva rano, skasowała go popołudniu, a wiem, bo byłam w szoku że on tak długo (no długo jak na taki upokarzający ją film) jest dostępny. No ale co się dziwić, swoje po tym dochodziła.

Gość gość
Ja to pamiętam doskonale,bo byłam na tym live nieszczęsnym.Nikt kto reżyseruje filmiki nie wystawił by się na takie pośmiewisko,więc ta co napisała o tym to stuku puk w główkę.

Gość gość
Jasne jest ze kendi tu pisze bo wicki wola słodzić pod zdjęciami. Jedzie po malwinie i próbuje sie wybielić. W przypadku puszki była dobra prowokacja i sie ujawniła szybciutko.

Gość gość
Ja ten live ogladalam rano i nie wierzyłam w to co widzę.

Gość gość
Nowy wujek nazywa sie Maciej Oleksy i mieszka w wrexham.

Gość gość
Rzeczywiście :) widać ze dużo młodszy od kendi. Chyba w takich gustuje.

Gość gość
A ja wam powiem że oglądając ten pijany live miałam niezły ubaw. Serio, zastanawiałam się co ona odwali. Już nawet dobierała się do Fabiana, bo z zamroczenia zapomniała że temat dotyczył licytacji na chorą dziewczynę. Nie wiadomo było czy śmiać się czy płakać. Szkoda że skasowała ten filmik.

Gość gość
taxi driver z tego wychodzi, tzn. ze zdjęć

Gość gość
Jeszcze trochę i byłby sex na live. A była to licytacje na chora dziewczynę. No ale przecież Agusia wszystko wyreżyserowała dla oglądalności buahahah

Gość gość
Ja nie mogę! Ona na insta podpisała fotę: "mój mężczyzna". Rany, czy z jej psychiką wszystko ok? Przecież ten gość pojawił się po panu sweterku, więc ile mogła go znać??? Facet spotkał się z jakąś kobietą która zabiega o znajomość, pojechał porandkować, zobaczyć kto to w ogóle taki, a ona już teksty "mój mężczyzna". Moja siostrzenica lat 16 robi takie wpisy na FB, ale jej można wybaczyć, bo ledwie to podrosło, ale dorosła kobieta po przejściach. Nie wierzę że była w pełni świadoma robiąc taki wpis. Ciekawe co na sam zainteresowany, który daję sobie rękę uciąć , ulotni się szybciej niż poprzednik.

Gość gość
15:25 dokładnie, taksówkarz

Gość gość
Ojojoj, Agusia do pana motocyklisty robiła już podchody w 2012r. Na jego FB przy zdjęciu z piwkiem życzyła mu po angielsku zdrowia. Zatem widać odgrzewa po Fabianie stare kotlety.

Gość gość
E tam, nawet w 2011 roku, koment przy dyskotekowej kuli. :D Ależ z niej podrywnica :D

Gość gość
Hahahahhaha pełna kompromitacja

Gość gość
Przy których zdjęciach te komentarze bo nie widzę

Gość gość
Jedno gdy siedzi sam przy piwie, a drugie jak jest przy kuli. Jak można nie móc znaleźć tych zdjęć, nie ma ich za wiele.