Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Z tyłu liceum,z przodu muzeum. :D

Gość gość
Pisałam już kiedyś że jej się dzieci po prostu przydarzyły.Ot,tak wyszło.Ona nawet nie pomyśli żeby coś z tymi dzieciakami robić czy je w jakikolwiek sposób rozwijać.Sklepy,puby,grajbudy, karuzela w wigilię itd.Jest zakompleksiona i skupiona na sobie. Dziwię się tylko ojcom tych dzieci że tego nie widzą. Dla niej ważny jest facet i jego portfel.Tak się żadnego związku nie zbuduje. Nie twierdzę że ma żyć tylko dziećmi ale który człowiek związek się z kimś kto wlasego nie szanuje.Na raz to ok.ale na życie raczej niebardzo

Gość gość
Nie ciągnie się obcego chłopa do domu i nie robi się z niego taxi i bankomatu. Ona jest szalona jeśli uważa że ktoś na to przysta.Dziwny człowiek z niej.

Gość gość
Fabian ją tak rozpuścił :D

Gość gość
dzis 16. 40 x ta druga strona zawsze moze sie gdzies i jakos wypowiedziec ale jest madrzejsza. Szczekanie nic nie daje. Prawda na koncu sama sie obroni. Znacie to :"Dlaczego dzwon glosny -bo w srodku prozny"

Gość gość
Dokładnie, a ją najbardziej boli to, że naszczeka się na innych, a oni ją zlewają. Takie osoby jak ona liczą bardzo na odzew, bo lubią dramy, afery. Już tak zepsuła swój wizerunek że nawet te jej licytacje czy mikołajki tego nie naprawią. Wszystko pod publiczkę, ale jak ktoś wyżej napisał - prawda sama się obroni.

Gość gość
Znowu inny wujek?? :D buhahaaa

Gość gość
Pamiętam nie tak odległy filmik w którym chyba odpowiadała na pytania widzek. W każdym razie wymieniala z ilu portali randkowych korzystała szukając chlopa. Byłam aż zniesmaczona, bo przeciez jej dzieci tego słuchają. Już by sie trochę puknela w czoło i nie pokazywała jaka jest zdesperowana.

Gość gość
W taki sposob jak postepuje na pewno nie stworzy udanego zwiazku. Jej niepotrzebna jest stabilizacją, tylko szaleństwo. Chyba pomyliła status singielki czy matki która już odchowala dzieci, z kims kto powinien teraz zapewnic im względny spokój psychiczny. Sama się przyznała ze jak Oliwia miala 2 latka a ona mieszkała w PL u rodziców, to szukała przygody!!! Pragnęła szaleństwa bo Łukasz ja zostawił i była sama. Tak pojawił się Fabian. Kurcze, matka malutkiego dziecka szukajaca przygody... to nie może kojarzyć się dobrze.

Gość gość
No co, dziecko sru do rodzicow, a ona w tango! Przeciez sama mowila, ze Pawiana poznala na tym festiwalu techno Sunrise w Kolobrzegu. Ja nie mowie, ze mloda matka nie ma prawa nigdzie wyjsc,ale bez przesady. Jej zamiast chlopa potrzebny jest odwyk od alkoholu i od YouTube.

Gość gość
Myślę sobie tak i nie jest to złośliwe. Candy powinna pracować w agencji towarzyskiej,nie wiem jak to się zwie w uk. Byłaby niezależna,prowadzilaby rozrywkowe życie,miała forsę na te swoje szmaty i kosmetyki i byłaby zaspokojona jak ma potrzeby nad którymi panować nie potrafi. Dzieciaki by nie musiały sfrustrowana matki oglądać która lata z wywalonymi cyckami. Praca by jej wszystko zapewniła.

Gość gość
Wroci do Fabiana zobaczycie

Gość gość
Te skąpe stroje, sztuczne balony świadczą o tym, co kobieta ma w głowie. Jeszcze żeby to całościowo tak tandetnie nie wyglądało...

Gość gość
To roszczeniowa sfrustrowana kiczowata plastikowa panna nikt.zero klasy mnostwo kasy

Gość gość
Kurcze. Smutne ma życie ta Candy. Ani własnego domu, czy nawet mieszkania, a jest już przy czterdziestce. Nie ma nawet samochodu, co w Anglii jest czymś nieprawdopodobnym. Dzieci nie mają ojców. Za to mają matkę która szuka wujków na portalach randkowych, powiększa piersi zamiast ilorazu inteligencji, zalewa się chłamem w postaci chińskich badziewi. Gdzie tu patrzenie w przyszłość? Co ona tym swoim dzieciom może zaoferować w przyszłości? Gdzie jej majątek na który człowiek pracuje od momentu gdy podejmie aktywność zawodową? Z dziesiątek paletek czy dziurawych spodni dzieci nie skorzystają w przyszłości. Przeraża mnie takie życie jakie ona prowadzi. Jest niesamowicie krótkowzroczna.

Gość gość
Do gość dziś Nie zgodzę się z Tobą.Posiadanie własnościowego lokum to domena Polaków. Wynajem nie jest niczym złym ani nie świadczy o biedzie. Nie każdy chce brać kredyt i spłacać go całe życie. To samo jeśli chodzi o auto.W uk komunikacja jest bardzo dobra i nie zawsze jest potrzebne auto do funkcjonowania.Tym bardziej w jej przypadku. Poza tym koszt utrzymania jest wysoki.Okazjonalnie ,na wycieczkę można wypożyczyć (koszt niewielki) Natomiast ,smutne i przerażające jest to iż Candy cokolwiek robi,robi za nie swoje pieniądze.Wakacje,zabiegi,zakupy itd. Większość finansowa Fabian,bo Aga z zasiłków ma tylko na skromne życie. To taka trochę wegetacja, na głowę nie pada i brzuch pełen. Żadnych marzeń i dążenia do nich(nie mówię o piersiach bo to dość plytkie)

Gość gość
Zgadzam się, ale nie w tym miejscu gdzie mieszka Aga. Rozumiem duże miasta, gdzie zwyczajnie nie opłaca się ruszać autem, ale na tym umówmy się zadupiu gdzie ona mieszka... Wszędzie zdyszana z tą kamerką, bo musi zdążyć na autobus, gdzie się nie ruszy to wszędzie jest od niego uzależniona. Nawet jak nie ma ochoty iść gdzieś, to nieraz mówi, że ma jeszcze czas do autobusu to już zajdzie tu czy tam. Mieszkałam kupę lat w Anglii i prawko można tam zdać pstryknięciem palca. Auto to PODSTAWA, w Polsce harowałam na nie jak wół, a w Anglii to tak jakby w Polsce ktoś "ciułał" na plazmę. I tak, wiem że multum osób wynajmuje domki/mieszkania, sama kilka lat tak robiłam, ale nie przesadzajmy, w wieku 40 lat można już być na swoim, tylko trzeba chcieć i uczciwie pracować.

Gość gość
Do gość dziś Nie jestem zwolennikiem kupowania mieszkań A to dlatego że ja lubię się przemieszczać.Troche jest z tym kłopotu bo zawsze jest trochę klamotow ;-) I właśnie tak sobie wyobrażam swoje zycie:-) Pewnie gdy uznam że to w tym miejscu chce się zestarzec to sytuacja się zmieni. Gotówka daje swego rodzaju wolność. Ale faktycznie ,Candy nie ma takich potrzeb ani pragnień. Ale ma za to duuuzo paletę,szminek, ciuchów :-) Ja nie mam ale i nie ubolewam nad tym:-)

Gość gość
Inni w wieku 30 lat maja mieszkania todzine dobra prace a ona to taki "piotrus pan"

Gość gość
Nikt nie wnika w Twoje życie, sama przeprowadzałam się kilka razy. Ale w życiu kobiety czesto nadchodzi już taki wiek, zwłaszcza gdy pojawiają się dzieci, które mają swoją szkołę i przyjaciół, a my pracę, męża itp. że raczej nie myśli sięj uż o przeprowadzkach. Ona ma prawie 40 lat i za chwilę nastoletnie dzieci. I na pewno ostatnie o czym myśli, to żeby się wyprowadzić, bo za co i z czym, chyba że do PL żeby siedzieć rodzicom na głowie.

Gość gość
Aga jest wbrew pozorom bardzo zakompleksiona nie odpowiedzialna.najgorzej co mnie wkurza to ze kazdemu daje rady , wytyka blefy bądź pisze komentarze pouczające jak np kilka miesiecy temu youtuberce ( poprostu Monika ) dlaczego swoje zale wylewa i brudy na yt??? Helol Candy ty jestes w tym mistrzem jej spiewanie teraz piosenek miłosnych ma.instastory dodawanie , postow na insta naprawde gorzej niz malolata .Powinna zrezygnowac z yt bo jest pośmiewiskiem zaczerpnąć porady psychistry i skupic sie na dzieciach a nie szukania wujkow dla dzieci .Bo naprawde kazda szanująca kobieta i matka widzi ze teraz naprawdę jesteś zwykla patologia .rozumiem napic sie ale na live i robic z siebie zupełne dno .opowiada o swoich zlych doświadczeniach z bylymi Ale każdy zauwazyl ze to jej wina .Zajmij sie w końcu dziecmi i wez sie za pracę a moze milosc sama sie znajdzie i troche samokrytyki

Gość gość
Ona jest BARDZO zakompleksiona. Szuka zewsząd zainteresowania. Zgrywa się na samodzielną kobietę, ale tak naprawdę bez facetów jedyne co może to mop w rękę i "do pracy rodacy".

Gość gość
Zauważcie że w starych filmikach, gdzie miała naprzeciw teraźniejszych sporo większą oglądalność, o ilości komentarzy nie wspomnę - mówiła w inny sposób. Najpierw była spokojna, z biegiem czasu cwana, a teraz jest tylko nerwowa.

Gość gość
8:01 coś w tym jest

Gość gość
Ciekawe czy mu już lizała ?

Gość gość
komu?

Gość gość
15:38 ale co? Auto?

Gość gość
Wróciła do statusu singla więc wydu..pcył i poszedł ten nowy :D

Gość gość
Ale ona chyba nie ma mu tego za złe, raczej żałuje że na dłużej nie został.