Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
Ooooo idę po popcorn, zaraz wjedzie candy

Gość gość
Pewnie że udowodnię !! jakie mam zdjęcie wstawić na profilowe ?

Gość gość
Ja mam już popcorn :D Candy :) czekamy :)

Gość gość
Ja już mam chipsy i colę,wygodnie się rozsiadam no i kobitki akcja... :D

Gość gość
gość dziś Pewnie że udowodnię !! jakie mam zdjęcie wstawić na profilowe ? x pokaż gołą doopę wtedy będziemy wiedzieć na 100% że to Ty :) :D

Gość gość
A Fabian gdzie ? :( Jak chcę Fabianaaaa 😭

Gość gość
Zablysnalela inteligencją z tą dupa.Żenada

Gość gość
Napisz na kartce Pozdrowienia dla kafeterii:-) Zrób sobie z nią zdjecie i wstaw. Czekamy:-)

Gość gość
Dziewczyno ogarnij się trochę bo zaczyna mnie irytować prostota Twojego umysłu widać że chyba wazysz ponad 100kg d....y z domu nie ruszasz i zyjeszcz czyimś życiem obrażające jedna i druga żałosne czas chyba dorosnąć

Gość gość
Wstawię na profilowe czerwona różę na czarnym tle. Kto nie wierzy zapraszam na mój profil na Fb

Gość gość
Dziewczyny, przeciez to juz jest śmiechu warte co sie tu wyrabia. Faktycznie tylko chyba zostaje popcorn w łapę i obserwować widowisko. Ta, która podszywa sie pod Fabiana, Malwinę, czy Candy, niech die puknie w czoło. Bo naprawdę nie sadze zeby, którekolwiek z nich zniżyło sie do pisania tutaj. Tzn pisania, jak pisania, ale szczucia jedno na drugie. Robimy to my, tylko po co?

Gość gość
gość dziś Dziewczyno ogarnij się trochę bo zaczyna mnie irytować prostota Twojego umysłu widać że chyba wazysz ponad 100kg d....y z domu nie ruszasz i zyjeszcz czyimś życiem obrażające jedna i druga żałosne czas chyba dorosnąć x Czyj to post? Malwnki? A Ty czyim życiem żyjesz wchodząc na temat eks żony twojego kochanka? Coś tobie nie zgrzyta czy to tez norma u ciebie mieszanie w czyjejś rodzinie?

Gość gość
gość dziś Wstawię na profilowe czerwona różę na czarnym tle. Kto nie wierzy zapraszam na mój profil na Fb x Uja, ma być kafeteria,

Gość gość
jest i róża na profilu,więc spoko,pozdrawiam zatem i życzę stalowych nerwów w czytaniu niektórych postów na kafe

Gość gość
Powiedz mi Malwina, po co wlazłaś na temat o Candy? Tak ciebie kręci hejt eks żony swojego fagasa? Co ty masz w głowie do diabła?

Gość gość
gość dziś Ale my nie chcemy róży, my chcemy pozdrowienia:-D

Gość gość
Jest róża!

Gość gość
Z tego co mi wiadomo to sa po rozwodzie więc o jakiej kochance mowa ? Obydwoje mają prawo na nowe życie więc kochanka to chyba kiepskie stwierdzenie no chyba ze osoba ktora to napisała jest niedoswiadczona małolata więc google się kłania x

Gość gość
Ale ona nie pisze niczego o kendi. Wkurzyła sie bo ktoś po niej Non stop jedzie. Ta osoba na bank jest kendi albo ktoś z jej bliskiego otoczenia. Nie ma bata!

Gość gość
Dziękuję bardzo! Nie mam zamiaru interesować się tym profilem i sugerować opinią ludzi którzy w ogóle mnie nie znają, dla mnie jest to żałosne, niestety niektóre Panie nie mają życia prywatnego dlatego też wymyślają bajeczki które łyka każdy głupi. Powodzenia życzę w tym cyrku ja nie mam zamiaru uczestniczyć i "wyginać" się na tym forum jak małpa w klatce ! Pozdrawiam MALWINA.

Gość gość
Z tego co mi wiadomo to sa po rozwodzie więc o jakiej kochance mowa x Ślub z nim masz? Więc kim ty w takim razie jesteś? Nie trawię lasek które tak się interesują życiem eks żon swoich przydupasów i ich dzieci. Temat jest o Candy nie o tobie, a jakoś oporów tutaj pisać nie masz, pytanie tylko po co? Wkładasz tylko kij w mrowisko podsycając i tak niezdrową sytuację między tamtymi, Ciebie to nie dotyczy. Małolatą nie jestem, ale tobie udowadniać nic nie zamierzam. Żal mi tylko tego gówniarza, Gracjana, nikogo innego.

Gość gość
Dziękuję bardzo! Nie mam zamiaru interesować się tym profilem i sugerować opinią ludzi którzy w ogóle mnie nie znają, dla mnie jest to żałosne, niestety niektóre Panie nie mają życia prywatnego dlatego też wymyślają bajeczki które łyka każdy głupi. Powodzenia życzę w tym cyrku ja nie mam zamiaru uczestniczyć i "wyginać" się na tym forum jak małpa w klatce ! Pozdrawiam MALWINA. x Niby nie interesujesz się ale tu wlazłaś przez nikogo nie zapraszana. Kogo chcesz oszukać? Starego kafeteryjnego wróbla? A Fabianek nie wypisywał i nie odgrażał się Candy. Banda gówniarzy. Tylko dzieci żal

Gość gość
Żadnemu z was nie przyszło do łba że ona tu wejdzie i to wszystko przeczyta. Rozkręcacie gooownoburzę, której ofiarą będzie tylko Gracjan, nikt inny. Banda małolatów. Jedno warte drugiego...

Gość gość
Malwina - dzięki. Tym sposobem udowodniłaś że Ty to jesteś Ty, a Fabian naprawdę pisał na Kafeterii, bo nikt tu nie wierzył, tak jakby Kafeteria była dla Was zablokowana. I ciekawe co na to pani która zarzucała że bredziłam iż Fabian wstawił fotkę na FB by udowodnić że to on tu pisze. Nie chciałam wstawiać tu tej fotki, bo możecie sobie tego nie życzyć zwlaszcza że Fabian to wykasował. Ale teraz już wszystko jasne. Nie przejmuj się tu zazdrośnicami które piszą bzdury o jakichś dopalaczach i innych idiotyzmach. Najważniejsze żebyś Ty była szczęśliwa z Fabianem.

Gość gość
Dziewczyno z tego co było napisane przez Fabiana są oni w związku nawet jego profilu czy też Malwiny jest ta sama informacja dziewczyna napisala tu ponieważ jest o niej mowa wie chyba zaczął Cię denerwować fakt że są kobiety dziewczyny które ja bronić bo chyba nie tego się spodziewałaś i ja też będę ja broniła bo jak sama wspominałaś jest to temat o Candy więc po co ja atakujesz

Gość gość
Cosmetic kendi ty ustaw Leszka na profilowe

Gość gość
Malwina zycze Wam naprawde wszystkiego dobrego. Widac, ze jestes wajna babka. Mam nadzieje, ze Twoj chłop przejzy na oczy i zrozumie z jaka osoba byl do tej pory ACC. Szacunek za to, że obchodzi Ciebie rownież szczescie Gracusia i pomagasz "w walce" o jego dobro. Powodzenia

Gość gość
Przecież to candy nadaje na Malwinę. Żal jej dupę ściska. Nikomu innemu nie zależało by na obrażaniu obcej dziewczyny, tym bardziej osobom które ja hejtuja tutaj. Jedyna opcja to ACC lub jakaś "moja moniczka albo "moja Beatka "

Gość gość
Wy chyba czegoś nie rozumiecie, tego że jakaś usłużna poleci, doniesie do Candy co tu się dzieje, zwłaszcza że Fabian się tutaj odgrażał, a wtedy będzie wojna, której ofiarą będzie dziecko. Po co podsycacie i tak już kulawą sytuację między nimi? A co do wpisów o narkotykach i Malwinie to przegięcie, napisała to jakaś hejterka którą kręcą dymy. Takimi wpisami nie warto się przejmować, każdy wie że to ściema

Gość gość
Już zapewne dawno jest doniesione do ACC.Tu jej wierne fanki na bank tez odwiedzają ten temat.