Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
U Agi szczerosc ponad wszystko :D

Gość gość
ja pitole ,znowu dziabnieta w ostatnim vlogu !

Gość gość
Aga zrobila sobie tatuaz z bledem jezykowym :D Obczajcie sobie na insta :D

Gość gość
6:34 To nie jej tatuaż. Napisała ze ma taki w planie zrobić. W jej przypadku "i" mała literą byloby akurat jak najbardziej uzasadnione :D

Gość gość
Co ona na takim w****ie na tym instastory. Czyżby prawdziwa twarz naszej jutuberki ? Zero uśmiechu i hejo i Bajo, No jak żyć ..//

Gość gość
Nie wiem, nie oglądam, ale przecież każdy wie jaka jest jej prawdziwa twarz. :)

Gość gość
9:45 Fanka jej doniosła że Fabiano z Malwina imprezuja w Polsce. Hahaha. A ona biedna musi pocieszyć się cekinowa sukienka w przebieralni

Gość gość
17:19 Niedługo zaś go będzie prosić do opieki nad małym Gracusiem.

Gość gość
Trochę chyba Aga się przeliczyła że Fabian zaraz wróci.Widac że już jakiś czas z Malwina są razem a Candi nikogo na dłużej nie przygr***ała;-p Ciężko jej będzie samej.

Gość gość
To będą jej najsmutniejsze święta. Szkoda mi jej, ale to chyba ta karma.

Gość gość
Rany, tez mialan swego czasu szał na kosmetyki ale ona tymi kremikami z saszetek zachwyca się już dobry rok. Jej wicki rzuca jej w paczce kilka próbek i po dwa ciasta a ona o tym potrafi nakręcić pół godzinny filmik, litości. Coraz bardziej wieje tam nuda. Przy fabianie to aby gdzieś wysZla i cos pokazala a teraz tylko pieje nad saszetkami kremów których ktoś nie chciał. Cały dzień siedzi w domu i nic nie robi poczytała by sobie o pielegnacji wlosow i spizytkowala jakos ten czas to ona woli biegac do primara po kolejny sweter z dziurami na ramionach wktorych i tak nie ma gdzie i z kims wyjsc. Ze juz nie wspomne o tym zenujacym wystepie na temat tych paczek. Ona to organizuje to jej obowiazek dowiedziec sie do kiedy dziewczyny sa w osrodku. A ona oburzona ze opiekunka chce dac paczki komus innemu, a co ona ma zrobic ? Na wlasna reke i koszt wysylac te skarpetki z primarka do dziewczyn ? boze jak ta kobieta sie kompromituje na kazdym kroku

Gość gość
To jest toksyczny czlowiek, od takich nalezy trzymac sie z daleka, kazdego ciagnie za soba w dol. tylko czekaz az jej “mlodsza siostra” zorientuje sie co to za osoba i skonczy sie ćwierkanie, a wfilmie kendi opowie jak zawiodla sie na kims kogo traktowala jak czlonka rodziny i jaka ona biedna.

Gość gość
Mi takich saszetek z kremikami itp. uzbierało się multum przy zakupie kosmetyków. Pomyśleć że ona cieszy się z tego jak dziecko, a ktoś ma ulgę bo wreszcie oprozil szafke w lazience. Pamietam jak kiedyś często kupowała jakieś gazety bo były w nich próbki którymi zachwycala się w filmiku. To chyba jakaś choroba.

Gość gość
Dostala próbki, pierniczki i ozdoby papierowe a naprzezywala się...filmik 2 części aż miał. Dzieci na siłę musiała zmuszać do podziękowań, bo jakieś mało zachwycone piernikami a Oli setnym spinerem.

Gość gość
Niby zadowolona, opowiada o szczęściu ze ma taką wspaniałą siostrę, a patrząc na nią odnosi się wrażenie że jest zblazowana.

Gość gość
Nie ma juz hajsu na kremy to probki z drogeri wymusz za darmo od ekspedientek z boots czy superdrug i od widzek

Gość gość
Ona teraz im biedniejsza tym częściej mówi ile wszystkiego ma w domu. Te jej teksty: "dzięki za błyszczyk, pomadkę, ja już tyle ich mam, ze nie wiem kiedy w ogóle je zdążę wykorzystać" :D Ależ oczywiście, bo teraz hajsu brak, to trzeba się tłumaczyć że po co ma kupować kolejne. A jak była z Fabianem i robiła non stop haule kosmetyczne z tysiącem paletek i szmineczek, to co kolejny wypad na sklepy, to i kolejne kosmetysie,. Wtedy nie mówiła że po co jej skoro już tyle ma. Ona chyba myśli że ludzie pozbawieni są rozumu.

Gość gość
bardzo kiczowate te jej blyszczyki, wszystkie takie jasne i swiecace fuj. sprawiaja ze te jej ledwo widoczne usta staja sie wogole niewidoczne.

Gość gość
U niej mało co oprócz balonów jest widoczne, ani brwi, ani usta, zapadła taka jakby z 60 wiosen miała. Nie mogę już słuchać jak mówi "wybaczcie dziś się nie pomalowałam", albo "dziś użyłam takiej pomadki, takich cieni", podczas gdy ZAWSZE wygląda tak samo! Tak samo nijako. To jest dosłownie przykład tego, że na brak urody nawet milion kosmetyków nie pomoże. To samo z włosami jak przeprasza. Przecież wiecznie ma tą szczurzą kitę. Nie wiem czy ona w ogóle ogląda sie w lustrze?

Gość gość
Na live zapytano ja o ostatnio przeczytana książkę. Odpowiedz mówi sama za siebie ..... dno..

Gość gość
W pierwszym odruchu na livie powiedziała że nie ma żadnych planów na Sylwestra, a po chwili jak sobie przypomniała ze mierzyla cekinowa sukienkę (przecież nie do łóżka jako pizame) to się zreflwktowala i mówi ze ma zaproszenie na Sylwka. :D

Gość gość
"Oli, czytaj co piszą, ja sobie wina doleje". Faktycznie w jej wypadku nie ma sensu robic prawka. Ona wiecznie na %

Gość gość
Jak wicka Gosia zaprasza ja na Wigilie, to może jej Monia zaprosi ja na Sylwestra? Nie zostawi chyba swojej siostry samotnej!

Gość gość
Mój Bosz. Ona jest typowym przykładem megalomanki. Snuje na livie 43.50min. opowieści że Fabian wypisywał na Kafeterii tylko dlatego że zazdrościł jej, że jej się powodzi a jemu nie. I jeszcze uparcie twierdzi, że jemu się nie układa i się nie ułoży! Tym czasem on lata sobie do Polski z Malwiną, a ona musi spędzać święta z wicką a sylwester pod pierzyną.

Gość gość
tymczasem* miało być.

Gość gość
Gada takie bzdety, a co by Fabian nie zrobił, napluł na nią na Kafeterii, zdradzał z Malwiną, to ona ciągle mu wybacza i otwiera szeroko drzwi do domu. Przecież to jasny znak że marzy o tym by do niej wrócił. Oczywiście wiadomo z jakich powodów :) I ona się dziwi że faceci ja traktują jak traktują. Zero zasad, zero konsekwencji. Nic się kobieta nie szanuje.

Gość gość
Hahahaha! Co mi to da, że będę żywiła urazę - prawi. A na poprzednim livie napisała Fabianowi że syna zobaczy jak sąd wyrazi zgodę. Za dużo procentów Kendi!!

Gość gość
Ona musi być naprawdę dobrą osobą. Wybaczyła Fabianowi że napisał na Kafeterii iż Candy okrada państwo i będzie musiała zwracać tysiące funtów gdy to zgłosi. Swoją drogą napisał prawdę że mu wybaczyła ze strachu, czy kłamał? Ale jakby kłamał, to przecież nie chciała by go widzieć na oczy i by go pozwała, skoro mówi w filmiku że pozwała Kafeteriuszy. Ciekawe za co. Za te wymiona o których ktoś tu pisał, czy za to że pisano iż ciągle pije. Faktycznie ranga nieporównywalnie i szalenie ogromna naprzeciw tego co zarzucił jej Fabian. Chociaż by się nie ośmieszała plotąc te bzdury. Kobieta lat 40 a opowiada takie głupoty i myśli że ktoś wierzy w te jej kocoboły.