Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Aga cosmetic Candy psycho!

Polecane posty

Gość gość
a wujkufff jak nie bylo tak i nie ma...ani solara ,ani cyc ani nawet botox nie pomoga...trza w nowe zasuwki do drzwi zainwestowac

Gość gość
Zastanawiam się czy ona naprawdę tak podniecała się tymi paletkami, czy tylko przed kamerką grała, byle coś pokazać co kupiła. Jakoś mi ciężko uwierzyć że ktoś może cieszyć się z tego co posiadał w ilosci hurtowej, tylko nazwy inne. Już naprawdę nie chcę się powtarzać po Was, że u niej kompletnie nie widać różnicy czym sobie machnie te pomarszczone powieki. Błyszczyk którym się podniecała że z 19 na 13 funciaków przecenili kompletnie nie był widoczny na jej ustach, ale może dlatego że na tych kreskach mało co jest widoczne. Szkoda gadać.

Gość gość
Ona jest materialistka.Ją tylko cieszą zakupy ,kasa,oczywiście % reszta to dodatek do jej życia,stąd ta radość z zakupionego kosmetyku.

Gość gość
Mnie jest jej zal.

Gość gość
jak moze byc zal tak zepsutej ,pustej I nieczulej osoby ???

Gość gość
ja też kilka lat temu po odkryciu beauty yt miałam fazę kupowania kosmetyków i kolejnej różowej, nude itd. szminki. Dopiero potem przyszło otrzeźwienie, że w sumie po co i nawet zaczęło mi przeszkadzać to, że tyle tego jest i tyle miejsca zajmuje i wiecznie czegoś szukam w kosmetykach. Dziwie się, że jej ten ogrom nie przytłacza. Sprzedałaby na ebayu cały ten ogrom i miałaby na oryginalnego korsa, zamiast chodzić w chamskiej podróbie. Któraś prawidłowo napisała, że i tak nie widać czym ona maźnie te powieki. Jej się wydaję, że jeszcze takiej paleci albo takiego cienia nie ma, a to naprawdę jest bez różnicy. Poza tym gdzie ona się tak maluje? wychodzi raz na jakiś czas.

Gość gość
Pod filmem z zakupow ktos jej napisal odnosnie perfum ze jak zakreci doopa to Fabian jej kupi,ona odpisala ze bez tego tez by kupil :)

Gość gość
Też lubicie dowc**y? ;-) - Zauważyłam że masz pięknie pachnące perfumy. Ile za nie dałaś? - Hmm, nie pamiętam. Z pięć razy? :D

Gość gość
Fabian na FB ma zaznaczone, że jest stanu wolnego. Ta Malwina też. Więc może to tylko podpucha żeby Kendi zdenerwować.

Gość gość
*Podpucha z tym, że są razem. Fabian i Malwina.

Gość gość
23:26 ona ma jakaś obsesje na punkcie fabiana. Albo chce wpienic Malwinę albo jego odzyskać. Non stop do Niego pije. Zaraz sie okaże ze kupi jej ta prostownice za 80 f. Ankepsze jest to ze narzekała ze sie zepsuła, a nakupiła badziewi których ma multum. Nie jest wizażystka wiec nie potrzebuje 20 paleci i kolejnych szminek. Zreszta u niej to i tak nie ma różnicy czym sie maluje. Co by nie położyła to i tak wyglada tak samo.

Gość gość
Ktora to Malwina na fb ?

Gość gość
Mal vina

Gość gość
kendi nie ma czym :D

Gość gość
Trzeba zrobic zakłady kiedy Fabio wróci oficjalnie do Kendi, bo chyba nikt nie ma wątpliwości że tak będzie i jakie teksty polecą: o miłosci, dawaniu szans, czy że nikt nie chodzi w jej butach czy inne bzdety:D

Gość gość
Prawdopodobnie już wrócił albo zachadza często i sponsoruje. Zbyt często wspomina i nim i tak jakby się nic nie stało.Teraz to jej trochę głupio powiedzieć że już jest ok.miedzy nimi. Prawda taka że ona niema innej alternatywy. Rozstania i powroty :-p trochę jak moda na sukces

Gość gość
Jak tacy ludzie potrafią do siebie wracać i co rusz sie rozstawać? Jak potem ze sobą rozmawiają? Sypiają? No wiesz, tu pobzykałem, tu pobzykałam itd? Nigdy tego nie zrozumiem... Dla tych kilku banknotów? Z braku laku dobry kit.

Gość gość
Przecież ona zawsze mówiła jasno i wyraźnie, że zdrady by nie wybaczyła. No ale pewnie Fabian żyje w czystości :D

Gość gość
Chyba że jeżeli aktualnie nie są razem to to nie zdrada :D

Gość gość
Do gość dziś Dobrze jej podpowiada:-D Teraz usłyszymy że rozstali się i każdy miał prawo spotykać sie i robić co chce;-P Nie ważne że pościel jeszcze nie wystygła. Będą mieli o czym wieczorami rozmawiać jak to jest z kimś innym.To tak dla odświeżenia związku bo się nuda wdarła;-p

Gość gość
Mozna i tak interpretować. A co sobie pouzywa... :D

Gość gość
Jak wroca do siebie tonprzynajmniej vlogi beda ciekawsze a nie tylko subway kanapki desperados i plaecie

Gość gość
No tak. Jak zawieszają związek to spotykanie się z innymi w tym okresie to nie zdrada. To chyba taka logika :O

Gość gość
Do gość dziś Puknij się w głowę.Co to znaczy zawieszaja związek? Porypią się z kimś innym a później na stare śmieci wracają? Zgoda na pieprzenie z kimś innym? To jest dopiero patologia.niech sobie swingers party robią.

Gość gość
Ty wyżej :D:D Nie wyłapujesz najprostszej ironii :D

Gość gość
Nie oglądam jej wszystkich filmów ale kiedyś obejrzałam dwa może trzy z udziałem Fabiana i wydawało mi się że z niego to taki burak jest. Wczoraj trafiłam na filmik "Świętujemy sukces" i tam Fabian wypadł bardzo korzystnie - okazuje się, że potrafi się wysłowić, jest kulturalny i nawet wizualnie dobrze się prezentował. W sumie fajny, młody facet a do tego nie jakaś łajza niezaradna, bo zarobić pieniądze potrafi. Agnieszka przy nim, jak stara lampucera. Na jego miejscu nie planowałabym powrotu do niej, tyle jest młodych atrakcyjnych dziewczyn,które mają sporo do zaoferowania mężczyźnie. No ale, pewnie skończy się jak zwykle - stara nikogo sobie nie przygr**** na stałe, to za Fabianem zacznie skomleć.

Gość gość
Bo przy kimś nowym to się trzeba postarać i byc atrakcyjnym intelektualnie.Ta tu to lepiej wróg znany niż nieznany.Nie muszą się starać, po prostu ten płaci A Candy gacie ściąga.Do tego popijam razem i gitara.

Gość gość
*Filmik "Celebrujemy sukces"

Gość gość
Ahahahahahahah w tym filmie "Celebrujemy sukces" w 3:40 Kendi na środku restauracji pokazuje w co jest ubrana, zadzierając nogi żeby buciki pokazać. Jaki kwas, jaka wieś.

Gość gość
Już Kendi Malwinę pogoniła ;-) Dotarło do niej, że Fabian młody, z kasą i bez problemu pannę sobie znajdzie. A ona co? Dwoje dzieci, bezrobotna, twarz 50-latki, silikonowe cyce dla wujków do wymacania na jeden raz. Jest bez szansy na poważny związek, to i Fabianowi nie da ułożyć sobie życia.