Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewelinapiechowiak

Nivea Invisible Fresh Moja Opinia

Polecane posty

Gość ewelinapiechowiak

Moja opinia o Nivea Invisible Fresh: Testowałam antyperspirant NIVEA INVISIBLE for Black & White FRESH w różnych sytuacjach zarówno na białych jak i czarnych ubraniach i w każdej się sprawdził rewelacyjnie. Białe stylizacje takie pozostały a świeżość antyperspirantu towarzyszyła mi od samego początku do samego końca nawet po bardzo intensywnym dniu. Tak samo było w przypadku czarnych ubrań - zero białych śladów, które zepsuły by mi humor na resztę wieczoru. Inną fajną zaletą tego antyperspirantu jest to, że nie zawiera alkoholu etylowego co od razu odczuła moja skóra pod pachami, a co ważne podczas aplikacji nie dusi i nie podrażnia nosa. Podsumowując mogłam czuć się swobodnie w każdej sytuacji wiedząc, że NIVEA INVISIBLE chroni mnie i moje ubrania. Wad nie znalazłam :)

Gość gość
kupiłam ostatnio to gowno i stwierdzam , ze wywaliłam kase w bloto. Nie dość ze to dziadostwo nie chroni przed poceniem to jeszcze w polaczeniu z potem pwooduje , ze spod pach SMIERDZI okropnie ( zapach tgo antyperspirantu wymieszany z ludzkim potem daje fetor jakich mało) I pomyslec ze wydalam na to az 12 zl. W d**e sobie wsadzcie taki badziewiarskie antyperspiranty