Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Powroze

Polecane posty

Gość gość

Prosze podac imie, date urodzenia i 1 pytanie

Gość gość
Cze Edyta mnie kocha? 22/11/92 Szymon

Gość gość
Agnieszka 7 wrzesien 83 czy w tyo roku poznam jakiegis faceta z którym sie zwiaze?

Gość gość
Anna, 23 lipca 1984. Kiedy poprawi się moja sytuacja finansowa i co mam robić żeby więcej zarabiać? Prosze o wróżbę.

Gość gość
Szymon - wyszlo mi, ze Edyta cos walczy z soba. Mozliwe, ze ma kompleksy, jakies urazy z przeszlosci (nieudany zwiazek itd.). Raczej uczuc u niej nie widze....

Gość gość
Agnieszka pojawi sie ktos na horyzoncie (moze juz sie nawet pojawil), ale nic z tego nie bedzie...Raczej ty sie wycofasz....

Gość gość
23:40 Ok a możesz sprawdzić czy powinienem się do niej próbować odezwać? Tylko tyle i znikam. Z tym co piszesz się zgadza

Gość gość
Czyli caly rok znowu samotna bede?agnieszka

Gość gość
Anna wyszlo mi, ze w tej chwili masz straszne problemy, cos sie zawalilo, moze ktos ciebie oszukal... W kazdym razie cos bylo bardzo nie fair...Zapytalam kart czy w ciagu kolejnych 6 miesiecy sie cos zmieni.....I tak zdecydowanie! Pojawi sie cos nowego, cos co sprawi ci przyjemnosc i w co wlozysz swoje serce. Moze to bedzie wlasna dzialanosc? Widze raczej prace na wlasny rachunek....

Gość gość
23:45 wszystko się zgadza. Dziękuje za wróżbę :)

Gość gość
Witam. Beata 23.06.1971 Czy nastąpią jakieś zmiany w moim życiu w najbliższym czasie

Gość gość
Szymon, w tej chwili nie....Kontakt jest mozliwy, ale niei w tej chwilii. Cos w ogole wyszlo dziwnego, jakby Edyta miala naprawde problemy, moze rodzinne, moze depresje...(wyszlo mi np., ze ona czyms sie strasznie martwi, moze jest bardzo wrazliwa, ale cos ja trapi...). Ona w tej chwili nie jest gotowa na kontakt...

Gość gość
Anna 13. 02 .1974 Czy w koncu spotkam faceta z ktorym sie związe ,czy czeka mnie samotnosc?

Gość gość
A to może być z mojej winy? Dziwne bo 2 lata minęło.. Ogólnie za wróżbe sie nie dziekuje ale dzięki za poświęcony czas

Gość gość
Beata....chyba jakis facet ciebie zranil, rozczarowal....Bedzie pod tym katem zmiana, calkiem nieoczekiwana, sprawy sie uloza po twojej mysli!

Gość gość
Do 23:51 - Szymon zawsze mozesz sprobowac, to ci radze jako kobieta....Karty nie daja gotowych rozwiazan. Mozesz przeciez napisac do niej maila, ewentualnie zadzwonic i tak sie spytac co u niej, jakbys pisal do kumpeli ;.)

Gość gość
Ponawuam pytanie, czy w tym roku bede znow samotna? Agnieszka

Gość gość
Do 23:49 - Aniu wyszlas mi jako kobieta o przejsciach, ktora czesto swoja postawa odstrasza innych. Zrobilam ci rozklad na kolejne 6 miesiecy i wyszedl mi fajny czas....poznasz nowych ludzi, nawet mezczyzne.....Ale nie widze nic trwalego, tak jakbys znowu cos zablokowala....nie byla pewna, zbyt duzo analizowala-.....

Gość gość
Agnieszka juz odpowiedzialam na twoje pytanie, spojrz prosze powyzej!

Gość gość
Anna .Dziekuje ,nw naprawde czym ich od siebie odciagam ,jak wszyscy mowia ze fajna babka ze mnie

Gość gość
Renata 01.07.1976, co w milosci ?

Gość gość
Aniu wyszlas mi w krolowej mieczy ;.) To jest raczej kobieta z dystansem, czesto po przejsciach, stawiajaca na rozsadek, a nie emocje. Pozdrawiam ;.)

Gość gość
23:53 Niby tak ale jednak źle się wszystko potoczyło i mam obawy. Dzięki za rade.

Gość gość
Renata uwazaj....facet ktorego poznasz (lub poznalas) moze nie byc wobec ciebie szczery...

Gość gość
Niezbyt oryginalne pytanie o zycie uczuciowe. A konkretnie o kogos o kim mysle. Jak jest miedzy nami? Malgorzata 05/01/93

Gość gość
Tak ,jestem kobieta po przejsciach i fakt rozsadek bierze gore.Tez pozdrawiam i dziekuje

Gość gość
Katarzyna 8 styczen 1978, czy wyjde za maz za obrcnego partnera?

Gość gośćremedium
Pewnie juz spisz,czy bede miec dziecko z tego malzenstwa,31,08,78,dzieki za wrozbe

Gość gość
Agnieszka 07.09.83 czy uda mi sue w tym roku schudnac di wymarzonej sylwetki?

Gość gość
Malgorzata w tej chwili ten kontakt jest ograniczony, mozliwe ze nawet ze soba nie rozmawiacie....ze wzgledu na jakies nieporozumienie, moze cos sie wypalilo, moze cos was przeroslo....Jednak uczucie jest i pojawi sie nowy impuls, chociaz to jeszcze troche potrwa, bo to bedzie wymagalo wiele pracy z waszej strony (szczegolnie twojej....). Przeslanie kart bylo dosc ambiwaletne (jesli chodzi o ten nowy impuls), gdyz albo cos zupelnie sie zmieni w waszej relacji, albo zwyczajnie poznasz kogos innego.....