Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety doradzcie..chce kupic pierscionek zareczynowy mojej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

jak myslicie czy szarpac się na jakis drogi ,czy wystarczy jak kupie taki za 1600 zł? kolega wzial kredyt na pierscionek dla swej dziewczyny i kupil taki za piec tysiecy..dla mnie to jakies dziwne.

Gość gość
Pierścionek za 1600 już jest drogi. Ale to zależy ile zarabiasz. Bo jak 10 000 to stać Cię na więcej.

Gość gość
zarabiam piec tysiecy na ręke. ale mam spore wydatki ,więc nie jest łatwo mi odlożyć na drogi pierscionek. dlatego wyyslilem sobie ,że kupie taki tanszy za 1600 zł ,bo taki mi sie spodobał ostatnio w aparcie.

Gość gość
Ja dostałam pierścionek za 600 zł, dla mnie jest bezcenny, nie jest ważna jego wartość sklepowa.

Gość gość
Moim zdaniem jak zarabiasz 5000 powinieneś kupić pierścionek za 4-15 000.

Gość gość
Cena nie jest ważna, ważne żeby podobał się dziewczynie. Taki za 1200-1600 już powinien być jak najbardziej ok jeśli nie możesz/nie chcesz więcej wydać, kredyt na pierścionek to totalna głupota. Skonsultuj się też z jej rodzeństwem/przyjaciółkami w tej sprawie jaki pierścionek wybrać, koleżanki zwykle wiedzą jaką biżuterię inne lubią.

Gość KOSZYK NIEZAPOMINAJEK
ja mam pierścionek za 12 tys. i nie jaram sie tym jak tutaj niektóre podniecające się poproszeniem o rękę i nie jest też to dla mn ie bezcenny przedmiot zresztą w ogóle przedmioty nie maja dla mnie jakiejś sentymentalnej wartości. wyszłabym za mojego męża nawet bez pierścionka, ja nie przykładam wagi do takich rzeczy. owszem nie mam nic do ludzi którzy przykładaja, bo każdy jest inny. zadaj sobie pytanie jaka jest twoja dziewczyna i czy ma to dla niej nie wiadomo jakie znaczenie. za 1500-2000 zł już kupisz ładny delikatny pierścionek z diamentem czy szafirem :) bądź jeszcze tak miły i podrzuć link do twojego modelu hehe no wiesz tu jest babskie forum ;)