Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kiedy dziewczyna pyta chlopaka a on odpowiada w ten sposob to....?

Polecane posty

Gość gość

kiedy dziewczyna pyta chlopaka co o niej sądzi, jaka jest, a on wymienia cechy charakteru, nic o urodzie tzn ze jest brzydka dla niego? czy sa inne mozliwosci?

Gość gość
Jak ci nie powiedział nic na temat twojej urody to tak - nie jesteś dla niego atrakcyjna,ale jako dobry dyplomata pochwalił twoje cechy charakteru.

Gość gość
sek w tym, ze uchodze za ladna dziewczyne... ja go nie zapytalam wprost czy podobam mu sie, ale znajomi to zrobili (:O) odpowiedział " może " .

Gość gość
ogólnie on jest trochę niesmiały i wydaje sie zakompleksiony. nie jest piękny ,oj nie. ja mowie do niego wyslij mi zdjecie a on ze brzydki jest i ze nie. po namowach wysyla. mowi, ze dziewczyna go zdradzała. nie wiem ile w tym prawdy... moze chce zebym sie odczepila tylko nie powie wprost bo jestem lubiana ogolnie i nie chce mi robic przykrosci??

Gość gość
Może i jesteś ładna ale nie dla każdego;) Gdybyś mu się podobała wizualnie wierz mi jakoś by ci to powiedział;) Jeżeli skupił sie tylko na twoich wewnętrznych cechach to raczej chciał być miły ale nic ponadto - faceci mysla wizualnie pod katem kobiety,potem na drugim planie są pozostałe cechy.

Gość gość
Ile masz lat? Pisze tak bo ma niska samoocene i napewno wie ze faceci lataja za twoja uroda a nie inteligencja to on zmienil taktyke bo wie albo uwaza siebie za bezydkiego ale nie glupiego .co nie znaczy ze ty jestes brzydka . Krotko mowiac boi sie ze za wysokie progi jak na jego nogi . Bedzie zazdrosny

Gość gość
tak też może być ale chyba mocno naciągana teoria - jak dziewcyna jest ładna to facet jej to powie bez względu na to czy wie że ma u niej szanse lub też nie. Faceci lubią mówić pięknym kobietą właśnie o tym że są piękne - zawsze to pozostawia jakiś cien szansy no i wiedzą że powiedzieli to co chcieli powiedzieć.

Gość gość
mam taką koleżankę, wredna jest i zazdrosna o wszystko, troche juz mi wczesniej naintrygowala wiec nie wiem czy jej wierzyc..ale powiedziala ze on niby sie zachwycal swoja wieloletnia sasiadka. taka brunetka ,urocza ale czy ladna? odebralam to tak jakby raczej powiedzial 'ola mi sie nie podoba, wole tamta', ale mowie ze moze klamac...

Gość gość
dziekuje;*ja mam 16 lat a on 18. glupi nie jest, fajnie sie z nim rozmawia, jesli chodzi o nauke to tez widac ze ma glowe, wygrywa olimpiady krajowe, srednia ocen 5.0

Gość gość
16? OMG to lepiej wpierw zajmijcie sie nauką hehehehe

Gość gość
fajnie by bylo jakby wypowiedzial sie jakis chlopak bo mam tylko jednego kolege ale nie powiem mu o tym :p

Gość gość
na wszystko znajdzie sie czas... rozsadna jestem;) chcialabym z nim byc,lubie go ale nic na sile

Gość gość
Może nie chce uchodzić za typowego faceta,który patrzy na wygląd

Gość gość
No dobrze droga 16latko - odpowiem ci. Moze być tak że mu sie podobasz ale jest niesmiały - w waszym wieku chłopcy (bo16letni samiec to jeszcze chłopiec nie meżczyzna) nie maja jescze chyba zdolności wyrażania uczuć. Moze być też tak że mu sie nie podobasz bo by coś na temat twojej urody powiedział.cieżko ocenić.

Gość gość
dziekuje wam. jest troszke niesmialy ale tylko troszke i mial juz dziewczyne ktora go podobno zdradzała. a co sadzicie o reszcie zachowania?

Gość gość
Mądrze pogrywa. Chce się wyróżnić z tłumu konkurentów i jako nieliczny a być może jedyny zwrócił uwagę na twoje wnętrze. Krótko mówiąc chce ci przekazać "może inni są bardziej przystojni ale nikt cie tak nie pokocha jak ja "

Gość gość
Moze też bał sie mówic o urodzie zebys nie pomyslała ze na ciebie leci albo ze leci tylko na urode